yogi_1997 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 (edytowane) 16 godzin temu, HOLMATRO napisał: Masz Millteka ze środkowymi, bez końcowych? A katy? Bo ja mam pełen Dekat, ale Milltek Rezonowany, czyli i środek i końcowe. Myśle wsadzić klapę w którymś miejscu, myślałem wlasnie przed końcowymi. Masz jakieś nagranie w miarę realnie oddające jak chodzi Milltek bez końcowych? Robiłem przeglad po zakupie na stacji znajomego. Wszystkie katy na miejscu, włącznie z precatami, później podwójny środkowy i rury bez końcowych aż do końca. Przy spokojnej jezdzie jest w miarę cicho, ale pod obciążeniem, każdy się ogląda co to jedzie hehe. Co najmniej raz w tygodniu słyszę pod sklepem, że za***isty gang silnika mam w tej a4, pewnie jakieś 2.5l bedzie minimum, a na odpowiedzi, że pod maska 4.2 V8 oczy wywalają, bo w a4 takie coś? Ale, że sporo spawam tigiem to na wiosnę planowałem spawać cały z kwasu + przepustnica. Tylko, że planuje też motor zakupić na wiosnę bo na A będę zdawać to raczej to przełożę bądź zostanie bo na prawdę to już fajnie chodzi, a jakbym pewnie wstawił xpipe za kątami będzie wystarczająymi przeróbkami. Postaram się nagrać jak to chodzi w niedziele. W warsztacie gdzie zajmują się właśnie audi, powiedzieli, że jest to jedno z tych aut w których wycięcie katow zabiera niż poprawia osiągi :/ Więc ja nie myślę nawet o ich pozbyciu się. Edytowane 25 Czerwca 2021 przez yogi_1997
george Opublikowano 25 Czerwca 2021 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Godzinę temu, yogi_1997 napisał: W warsztacie gdzie zajmują się właśnie audi, powiedzieli, że jest to jedno z tych aut w których wycięcie katow zabiera niż poprawia osiągi :/ Więc ja nie myślę nawet o ich pozbyciu się. ASN ma podobnie po usunięciu katów.
HOLMATRO Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Opublikowano 1 Lipca 2021 Jakby ktos pytał, to Micheliny Pilot Sporty 3 235/35R19 są szersze i wyższe od Continental Conti SportContact 5P AO 235/35R19. Założyłem, pomierzylem, porównałem, odesłałem.. Cały misterny plan… W środę auto idzie na geometrie znowu, teraz będzie mocniejszy negatyw i tyle. Brakuje mi kilku mm
Adam87 Opublikowano 1 Lipca 2021 Opublikowano 1 Lipca 2021 Na przyszłość będzie wiadomo, szkoda że akurat na twojej skórze wyszedł eksperyment
Skypl Opublikowano 2 Lipca 2021 Opublikowano 2 Lipca 2021 Może spróbuj z Pirelli P zero? Z tego co porównywałem jak siadają inne opony na 8,5j to Pirelli wydają mi się najwęższe.
FroS-t Opublikowano 2 Lipca 2021 Opublikowano 2 Lipca 2021 Ja myśle ze tu jedyna opcja to Toyo albo Nankang , ale wiadomo letni Nankang szału nie robi….. Moj kolega miał Nankang 235 na 9 cali i wyglądało to jak 225 u mnie ….
mass143 Opublikowano 5 Lipca 2021 Opublikowano 5 Lipca 2021 To może zamiast szukać wąskich 235 lepiej założyć normalne 225? U siebie na 9J mam Falkeny 225 i tył potrafi przytrzeć, a co dopiero 235 z tym, że mam gwint z tyłu na samym dole. A chińczyka do niej nie przystoi zakładać
HOLMATRO Opublikowano 5 Lipca 2021 Autor Opublikowano 5 Lipca 2021 2 godziny temu, mass143 napisał: To może zamiast szukać wąskich 235 lepiej założyć normalne 225? U siebie na 9J mam Falkeny 225 i tył potrafi przytrzeć, a co dopiero 235 z tym, że mam gwint z tyłu na samym dole. A chińczyka do niej nie przystoi zakładać 225 rozwiązałoby problem bezapelacyjnie. Ale boje się do ciężkiej budy S4 i ciężkiego przodu takiej gumy, wożę rodzine, czasami żona z dziećmi gdzieś bierze Audi i jedzie, dla mnie to zbyt mało gumy, za duży naciąg na ten motor.
qlimazz Opublikowano 6 Lipca 2021 Opublikowano 6 Lipca 2021 Skoro pilot sporty są szersze i wyższe i jest to półka premium to wsadź je w rozmiarze 225 i po problemie ?
xxxPALUCHxxx Opublikowano 8 Lipca 2021 Opublikowano 8 Lipca 2021 W dniu 7.04.2021 o 20:06, HOLMATRO napisał: Przedostatni mod, który czeka na założenie w piatek - 19x9 et 33, mój ulubiony parametr do B7, inny wzór niż poprzednie rotory, ale uważam że siądzie. Myślałem nad jakimiś custom felgami, ale te trafiłem za śmieszne pieniądze i nie ma co wymyślać na ten sezon. Na felgi naciągnięte nówki Continentale Conti Sport Contact 5P z homologacją Audi AO 235/35 R19. Dajcie znać, co myślicie to oryginalne felgi Audi? jaki maja numer albo jak nazywa sie ten model?
tomekhxc Opublikowano 9 Lipca 2021 Opublikowano 9 Lipca 2021 Też miałem zabawe z oponami swego czasu w b7, przy kole 9,5J i glebie ładnie siadł Hankook Ventus s1 evo2 w rozmiarze 235/19, nic nie obcierało lekki naciąg był, ta opona siadła mi idealnie 3
Unf Opublikowano 30 Lipca 2021 Opublikowano 30 Lipca 2021 @HOLMATRO Łap kolejnego do kolekcji, jak pokemony Używane Audi A4 - 39 900 PLN, 227 000 km, 2005 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Nie Uszkodzony Audi A4 - Nie Pierwszy właściciel, Srebrny, Benzyna, 220 KM, 1 984 cm3. ABS, CD, ABS, Centralny zamek, ABS, CD, ABS, 1
HOLMATRO Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Opublikowano 30 Lipca 2021 4 godziny temu, Unf napisał: @HOLMATRO Łap kolejnego do kolekcji, jak pokemony Używane Audi A4 - 39 900 PLN, 227 000 km, 2005 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Nie Uszkodzony Audi A4 - Nie Pierwszy właściciel, Srebrny, Benzyna, 220 KM, 1 984 cm3. ABS, CD, ABS... Fajny, jak niebity to dobra cena, ale to zwykły DTM
HOLMATRO Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Opublikowano 30 Lipca 2021 (edytowane) Tymczasem moje S4 stoi na zawieszeniu, strzelił mi wahacz i od miesiąca nie mogę odzyskać auta, wiec leżę pod kolejnym pożeraczem czasu.. Chłopaki mówią, ze chcą go na operacyjnego. Mam się przez weekend zastanowić, za hiluxa np.. Edytowane 31 Lipca 2021 przez HOLMATRO 6
K4rol81 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 ale piękna , marzy mi się takie coś z jakimś wielkim v8,2.7BiT , quattro i na powietrzu , cos pięknego .
Kamil313 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 W dniu 30.07.2021 o 22:35, HOLMATRO napisał: Tymczasem moje S4 stoi na zawieszeniu, strzelił mi wahacz i od miesiąca nie mogę odzyskać auta, wiec leżę pod kolejnym pożeraczem czasu.. Chłopaki mówią, ze chcą go na operacyjnego. Mam się przez weekend zastanowić, za hiluxa np.. Myślę że nie jedna jednostka by chciała taką sztukę na SLOp
HOLMATRO Opublikowano 30 Września 2021 Autor Opublikowano 30 Września 2021 Witam, dawno nic nie wrzucałem, auto nie jeżdżone od 20 czerwca, najpierw wymiana zawieszenia, potem reklamacja, potem problemy z reklamacja, potem strzelił mi pasek wielorowkowy.. dużo by wymieniać, mam nadzieje ze jutro auto odzyskam i zrobię kilka km bo nowe lato Conti założone i tylko stoją bylo.. …jest.. .. a jak będzie przed złożeniem to jeszcze wrzucę Oczywiscie przy okazji regeneracja alternatora, nowe uszczelniacze, gumki, ślizgi, rolki, wężyki tu i ówdzie Z aktualnych zdjęć nic się nie zmieniło, wrzucam kilka z robionych na szybko do AutoCasco Nie wiem czy wrzucałem, w między czasie zmieniłem trochę kolor kierownicy: To chyba tyle, STAY TUNED! 3
george Opublikowano 30 Września 2021 Opublikowano 30 Września 2021 Dorzuciłbym do listy modów - fotochrom.
marky2552 Opublikowano 30 Września 2021 Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) Kurła co za bydle pod maską ? autko na żywo widziane robi robotę pod maską ręki nie włoży nigdzie szkoda grzesiu że nie mogliśmy go wtedy odpalić i posłuchać jak chodzi dla ciebie to pewnie nic a dla kogoś kto jeździ klekotem ? to zawsze inne doznania dźwiękowe ?swoją drogą widziałem dziś to czwrwone audi chyba żona jechała mega autko również ? Edytowane 30 Września 2021 przez marky2552
Rekomendowane odpowiedzi