NelsonPL Opublikowano 2 Września 2021 Autor Opublikowano 2 Września 2021 Taką ślicznotką jechałem z Żoną do ślubu.
kamelus_ Opublikowano 4 Września 2021 Opublikowano 4 Września 2021 W dniu 2.09.2021 o 16:05, NelsonPL napisał: Taką ślicznotką jechałem z Żoną do ślubu. Elegancki karawan. Idealny do ślubu... 1
karolek_ust Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 Chłopie Ty ciągle dodajesz takie same zdjęcie , szkoda Serwera Forum na 10 zdj z kolei z wiatrakami
Hugo Opublikowano 6 Września 2021 Opublikowano 6 Września 2021 8 minut temu, rafalpe napisał: Piszę już tak mega kulturalnie bo znowu pan Hugo się doczepi i da mi piątego bana za moją brzydką aktywność w tym temacie ? Ustalaliśmy wspólnie z użytkownikami dawno temu pewne zasady dotyczące między innymi kultury wypowiedzi na forum. I jeżeli kogoś ponoszą emocje to dostaje ostrzeżenie. Były akurat zgłoszenia Twoich wpisów, trafiło że ja je odczytałem i dostałeś ostrzeżenie. Z tego co widzę ostrzeżeń dostałeś do tej pory trzy, a nie cztery. Więc to nie jest moje czepianie się Ciebie. Tak dla Twojej informacji, to nie był ban. 1
Langista Opublikowano 6 Września 2021 Opublikowano 6 Września 2021 (edytowane) Jeżeli ktoś wprowadza tutaj kogoś w błąd, to zawsze znajdzie się inny użytkownik forum, który od razu poprawia taką osobę. Wiem co mówię, bo nie zaliczę postów, które pisałem będąc czegoś pewien a od razu mnie poprawiano. Mylenie się jest rzeczą ludzką. Co do tego, co on pisze w swoim temacie to jego sprawa, od tego są te tematy, już dawno pisałem abyście zwyczajnie przestali tutaj pisać jak Wam się nie podoba ale zbyt wielką przyjemność czerpaliście z tego hejtu, który na niego wylewacie. Edytowane 6 Września 2021 przez Langista 4
pelonek1 Opublikowano 8 Września 2021 Opublikowano 8 Września 2021 7 godzin temu, NelsonPL napisał: Łeba 2021 A co te kominy takie czarne wewnątrz?
YoGi1984 Opublikowano 8 Września 2021 Opublikowano 8 Września 2021 Ale faktycznie, te kominy strasznie krzywo aż razi w oczy! Kolego Nelson jak nie masz daleko od siebie do ASO to podjedź do nich niech ci to poprawią odpłatnie albo jeszcze na "gwarancji" bo chyba nie tak dawno je zakładałeś!:-) 2
YoGi1984 Opublikowano 9 Września 2021 Opublikowano 9 Września 2021 Poważnie?! o kurcze no to teraz jestem w szoku, Gratulacje dla kolegi Nelsona za kawał baaarddzzzooo dobrej roboty:-) Aspirujesz do grona rezaczy A4
NelsonPL Opublikowano 12 Września 2021 Autor Opublikowano 12 Września 2021 (edytowane) Ojców - Maczuga Herkulesa - Zamek w Pieskowej Skale 12.09.2021 Edytowane 14 Września 2021 przez NelsonPL
BLENDEK Opublikowano 15 Września 2021 Opublikowano 15 Września 2021 JAAA CIEEE, ale bydlę, jaki on potężny i groźny!... a4 też niczego sobie
NelsonPL Opublikowano 12 Października 2021 Autor Opublikowano 12 Października 2021 Mycie Mojej Piękności
kris_91 Opublikowano 23 Października 2021 Opublikowano 23 Października 2021 W dniu 12.10.2021 o 17:48, NelsonPL napisał: Mycie Mojej Piękności W ASO?
NelsonPL Opublikowano 24 Listopada 2021 Autor Opublikowano 24 Listopada 2021 (edytowane) Uszkodzenie zderzaka na parkingu. Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia. Zdobyłem nagrania z monitoringu i oczywiście wcześniej natychmiast wezwałem na miejsce Policje. Policja ma już numery rejestracyjne sprawcy i zajmuje się sprawą. Dostała też mojego pendriva z nagraniem z prywatnej kamery na parkingu. Na zderzaku zostało też sporo lakieru sprawcy. Został zabezpieczony. Sprawca to (starszy pan z sosnowca) Kilka kamer w mieście go złapało. Widać też dokładnie całe zajście na parkingu. Oczywiście jeśli o mnie chodzi mam OC i AC To się teraz dziadzio zdziwi, jak zapuka do niego Policja. Mam nadzieje że dostanie spory mandat i słono zapłaci za naprawę auta itd Edytowane 24 Listopada 2021 przez NelsonPL
adamd69 Opublikowano 27 Listopada 2021 Opublikowano 27 Listopada 2021 Z tego opisu to oznacza że masz wszystko..... Czy Twoje korzenie rodzinne nie sięgają czasów ORMO ? Czuję że ktoś z rodziny musiał dobrze wykonywać swoje zadanie.... Jednak Twojej fantazjii nie pobije tutaj nikt.......jesteś jak jeden z bohaterów z gwiezdnych wojen....
gagat3k Opublikowano 27 Listopada 2021 Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) zgadzam się z przedmówcą. Jeśli starszy dziadek, to mógł nawet nie wiedzieć. Wiadomo, że praw należy się domagać, ale masz AC, z którego mogles korzystać. twoje teksty, że masz nadzieję, że dostanie spory mandat świadczą tylko o tobie. Netykietę Internetu znam, gdzieniegdzie wielkie litery celowo pominięte Edytowane 27 Listopada 2021 przez gagat3k
NelsonPL Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, gagat3k napisał: zgadzam się z przedmówcą. Jeśli starszy dziadek, to mógł nawet nie wiedzieć. Wiadomo, że praw należy się domagać, ale masz AC, z którego mogles korzystać. twoje teksty, że masz nadzieję, że dostanie spory mandat świadczą tylko o tobie. Netykietę Internetu znam, gdzieniegdzie wielkie litery celowo pominięte Widać, że mało wiesz. Przy kolizji parkingowej gdzie jest już ustalony sprawca, który uciekł z miejsca zdarzenia naprawa auta jest z polisy OC sprawcy. Dostanie mandat karny i punkty karne. Będzie też miał pewnie regres, czyli pokryje kwotę z ubezpieczalni za naprawę auta. AC nie ma tu nic do rzeczy. Za naprawę płaci sprawca. (tz ubezpieczyciel jego gdzie ma OC wykupione pokrywa naprawę auta, a potem sprawcy daje regres za ucieczkęi nakazuje zwrot kosztów naprawy) Edytowane 28 Listopada 2021 przez NelsonPL
Rekomendowane odpowiedzi