Dev Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Dobra, nie ma co, niech pisze co chce, nie pisać, Komentować, obrażać, cudować itp itd Co najwyżej wątek z czasem trafi do "Strefy śmiechu" 3
NelsonPL Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2021 (edytowane) Najbliższy cel: Nowa oryginalna gałka zmiany biegów do Audi A4 B8 c203d2a0bc238a3963aeaf6de5267c01 (5).mp4 Edytowane 31 Sierpnia 2021 przez NelsonPL
adamd69 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Autor tematu powinien pisać bajki dla dzieci.....tylko po głębszym namyśle i One nie czuły by się oszukane.....? 2
karolek_ust Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Jakich dzieci i jakie bajki, chciałbyś by twoje dzieci czytamy takie bzdury. Nadaje się do ukryta prawda hehe 3
Bambr97 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Myślałeś nad pracą przy produkcji filmów? Taki Vega mógłby nieźle skorzystać przy współpracy z tobą nad efektami specjalnymi. 3
qlimazz Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Zaiste stara gałka dobra jest Ale nowa oryginalna z ASO potężniejszą mocą włada 2
NelsonPL Opublikowano 2 Września 2021 Autor Opublikowano 2 Września 2021 Taką ślicznotką jechałem z Żoną do ślubu.
kamelus_ Opublikowano 4 Września 2021 Opublikowano 4 Września 2021 W dniu 2.09.2021 o 16:05, NelsonPL napisał: Taką ślicznotką jechałem z Żoną do ślubu. Elegancki karawan. Idealny do ślubu... 1
karolek_ust Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 Chłopie Ty ciągle dodajesz takie same zdjęcie , szkoda Serwera Forum na 10 zdj z kolei z wiatrakami
Hugo Opublikowano 6 Września 2021 Opublikowano 6 Września 2021 8 minut temu, rafalpe napisał: Piszę już tak mega kulturalnie bo znowu pan Hugo się doczepi i da mi piątego bana za moją brzydką aktywność w tym temacie ? Ustalaliśmy wspólnie z użytkownikami dawno temu pewne zasady dotyczące między innymi kultury wypowiedzi na forum. I jeżeli kogoś ponoszą emocje to dostaje ostrzeżenie. Były akurat zgłoszenia Twoich wpisów, trafiło że ja je odczytałem i dostałeś ostrzeżenie. Z tego co widzę ostrzeżeń dostałeś do tej pory trzy, a nie cztery. Więc to nie jest moje czepianie się Ciebie. Tak dla Twojej informacji, to nie był ban. 1
Langista Opublikowano 6 Września 2021 Opublikowano 6 Września 2021 (edytowane) Jeżeli ktoś wprowadza tutaj kogoś w błąd, to zawsze znajdzie się inny użytkownik forum, który od razu poprawia taką osobę. Wiem co mówię, bo nie zaliczę postów, które pisałem będąc czegoś pewien a od razu mnie poprawiano. Mylenie się jest rzeczą ludzką. Co do tego, co on pisze w swoim temacie to jego sprawa, od tego są te tematy, już dawno pisałem abyście zwyczajnie przestali tutaj pisać jak Wam się nie podoba ale zbyt wielką przyjemność czerpaliście z tego hejtu, który na niego wylewacie. Edytowane 6 Września 2021 przez Langista 4
pelonek1 Opublikowano 8 Września 2021 Opublikowano 8 Września 2021 7 godzin temu, NelsonPL napisał: Łeba 2021 A co te kominy takie czarne wewnątrz?
YoGi1984 Opublikowano 8 Września 2021 Opublikowano 8 Września 2021 Ale faktycznie, te kominy strasznie krzywo aż razi w oczy! Kolego Nelson jak nie masz daleko od siebie do ASO to podjedź do nich niech ci to poprawią odpłatnie albo jeszcze na "gwarancji" bo chyba nie tak dawno je zakładałeś!:-) 2
YoGi1984 Opublikowano 9 Września 2021 Opublikowano 9 Września 2021 Poważnie?! o kurcze no to teraz jestem w szoku, Gratulacje dla kolegi Nelsona za kawał baaarddzzzooo dobrej roboty:-) Aspirujesz do grona rezaczy A4
Rekomendowane odpowiedzi