Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A4 B8 1.8 TFSI (160KM) Moja Piękność

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taką ślicznotką jechałem z Żoną do ślubu. :cygaro:

Resized_PART_1625856031161 (3).jpeg

Bez tytuuuułu (3).jpg

Bez tytułu (6).jpg

Opublikowano

Łeba-Hel 2021 :)

20210625_115637 (3).jpg

Opublikowano
W dniu 2.09.2021 o 16:05, NelsonPL napisał:

Taką ślicznotką jechałem z Żoną do ślubu. :cygaro:

Resized_PART_1625856031161 (3).jpeg

Bez tytuuuułu (3).jpg

Bez tytułu (6).jpg

Elegancki karawan. Idealny do ślubu... :facepalm:

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Chłopie Ty ciągle dodajesz takie same zdjęcie , szkoda Serwera Forum na 10 zdj z kolei z wiatrakami

Opublikowano

Mitoman  ?

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
8 minut temu, rafalpe napisał:

Piszę już tak mega kulturalnie bo znowu pan Hugo się doczepi i da mi piątego bana za moją brzydką aktywność w tym temacie ?

Ustalaliśmy wspólnie z użytkownikami dawno temu pewne zasady dotyczące między innymi kultury wypowiedzi na forum. I jeżeli kogoś ponoszą emocje to dostaje ostrzeżenie. Były akurat zgłoszenia Twoich wpisów, trafiło że ja je odczytałem i dostałeś ostrzeżenie. Z tego co widzę ostrzeżeń dostałeś do tej pory trzy, a nie cztery. Więc to nie jest moje czepianie się Ciebie. Tak dla Twojej informacji, to nie był ban.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli ktoś wprowadza tutaj kogoś w błąd, to zawsze znajdzie się inny użytkownik forum, który od razu poprawia taką osobę. Wiem co mówię, bo nie zaliczę postów, które pisałem będąc czegoś pewien a od razu mnie poprawiano. Mylenie się jest rzeczą ludzką.

Co do tego, co on pisze w swoim temacie to jego sprawa, od tego są te tematy, już dawno pisałem abyście zwyczajnie przestali tutaj pisać jak Wam się nie podoba ale zbyt wielką przyjemność czerpaliście z tego hejtu, który na niego wylewacie.

Edytowane przez Langista
  • Pomoc techniczna 4
Opublikowano

Łeba 2021 :dance2:

20210628_103107 (3).jpg

Opublikowano
7 godzin temu, NelsonPL napisał:

Łeba 2021 :dance2:

20210628_103107 (3).jpg

A co te kominy takie czarne wewnątrz? :wink:

Opublikowano

Ale faktycznie, te kominy strasznie krzywo aż razi w oczy! Kolego Nelson jak nie masz daleko od siebie do ASO to podjedź do nich niech ci to poprawią odpłatnie albo jeszcze na "gwarancji" bo chyba nie tak dawno je zakładałeś!:-)

• Pomoc techniczna 2
Opublikowano

Poważnie?! o kurcze no to teraz jestem w szoku, Gratulacje dla kolegi Nelsona za kawał baaarddzzzooo dobrej roboty:-) Aspirujesz do grona rezaczy A4:zyzol::decayed:

Opublikowano (edytowane)

Ojców - Maczuga Herkulesa - Zamek w Pieskowej Skale 12.09.2021 :cygaro::dance2:20210912_190506.jpg

2 (3).jpg

20210912_173335 (3).jpg

20210912_190421.jpg

20210912_190352.jpg

Edytowane przez NelsonPL
Opublikowano

JAAA CIEEE, ale bydlę, jaki on potężny i groźny!... a4 też niczego sobie :)

Opublikowano

Mycie Mojej Piękności :cygaro:

Mycie Piękności.jpg

Opublikowano

:polew:

Opublikowano
W dniu 12.10.2021 o 17:48, NelsonPL napisał:

Mycie Mojej Piękności :cygaro:

Mycie Piękności.jpg

W ASO?

Opublikowano (edytowane)

Uszkodzenie zderzaka na parkingu. :cygaro:

Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia.:cygaro:

Zdobyłem nagrania z monitoringu i oczywiście wcześniej natychmiast wezwałem na miejsce Policje.

Policja ma już numery rejestracyjne sprawcy  i zajmuje się sprawą. Dostała też mojego pendriva  z nagraniem z prywatnej kamery na parkingu. Na zderzaku zostało też sporo lakieru sprawcy. Został zabezpieczony.

Sprawca to (starszy pan z sosnowca) :palacz:

Kilka kamer w mieście go złapało. Widać też dokładnie całe zajście na parkingu.:cygaro:

Oczywiście jeśli o mnie chodzi mam OC i AC :)

To się teraz dziadzio zdziwi, jak zapuka do niego Policja.

Mam nadzieje że dostanie spory mandat i słono zapłaci za naprawę auta itd:cygaro:

20211122_133030 (2).jpg

Edytowane przez NelsonPL
Opublikowano

Z tego opisu to oznacza że masz wszystko.....

Czy Twoje korzenie rodzinne nie sięgają czasów ORMO ? 

Czuję że ktoś z rodziny musiał dobrze wykonywać swoje zadanie....

Jednak Twojej fantazjii nie pobije tutaj nikt.......jesteś jak jeden z bohaterów z  gwiezdnych wojen....:decayed:

Opublikowano (edytowane)

zgadzam się z przedmówcą. Jeśli starszy dziadek, to mógł nawet nie wiedzieć. Wiadomo, że praw należy się domagać, ale masz AC, z którego mogles korzystać.  twoje teksty, że masz nadzieję, że dostanie spory mandat świadczą tylko o tobie.

Netykietę Internetu znam, gdzieniegdzie wielkie litery celowo pominięte  ;)

Edytowane przez gagat3k
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, gagat3k napisał:

zgadzam się z przedmówcą. Jeśli starszy dziadek, to mógł nawet nie wiedzieć. Wiadomo, że praw należy się domagać, ale masz AC, z którego mogles korzystać.  twoje teksty, że masz nadzieję, że dostanie spory mandat świadczą tylko o tobie.

Netykietę Internetu znam, gdzieniegdzie wielkie litery celowo pominięte  ;)

Widać, że mało wiesz. Przy kolizji parkingowej gdzie jest już ustalony sprawca, który uciekł z miejsca zdarzenia naprawa auta jest z polisy OC sprawcy.

Dostanie mandat karny i punkty karne. Będzie też miał pewnie regres, czyli pokryje kwotę z ubezpieczalni za naprawę auta.

AC nie ma tu nic do rzeczy. Za naprawę płaci sprawca. (tz ubezpieczyciel jego gdzie ma OC wykupione pokrywa naprawę auta, a potem sprawcy daje regres za ucieczkęi nakazuje zwrot kosztów naprawy)

Edytowane przez NelsonPL