Heli. Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 W dniu 25.03.2024 o 20:50, Muskel1 napisał(a): Rozpoznawanie znaków fabrycznie czy dokodowane? Dokodowane
Arogio Opublikowano 26 Września 2024 Opublikowano 26 Września 2024 jakim urządzeniem diagnostycznym mozna najtaniej sparametryzowac kamere? te klony odisa dadza rade?
wuPiotrek Opublikowano 26 Września 2024 Opublikowano 26 Września 2024 (edytowane) vcp a jak nie chcesz nic wiecej robic to najtaniej bedzie po prostu komus to zlecic sa ogloszenia na portalach Edytowane 26 Września 2024 przez wuPiotrek
Lukaa5 Opublikowano 26 Września 2024 Opublikowano 26 Września 2024 (edytowane) W dniu 26.09.2024 o 14:18, Arogio napisał(a): te klony odisa dadza rade? Nie ma chyba klona odis engineering odwołuje co powiedziałem Edytowane 10 Stycznia przez Lukaa5 zmiana wiedzy
Heli. Opublikowano 20 Grudnia 2024 Opublikowano 20 Grudnia 2024 W dniu 7.04.2024 o 22:20, Heli. napisał(a): Dokodowane Hej, Co w VCDS dokładnie muszę włączyć? Znaki jak wspomniałem, śmigają. Zczytuje sobie z mapy również. Nie mam tylko dostępnej fukncji wyboru w menu MMI, Pozdrawiam.
Muskel1 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Wrzuć pełny auto-scan oraz mapę adaptacji sterownika 5F.
Heli. Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 6 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Wrzuć pełny auto-scan oraz mapę adaptacji sterownika 5F. W załączniku. adpmap-5F-8W5-035-880-C_WA1A4AFY8J2062564-20241221-1414.CSV log-55925km-21.12.25.txt
Muskel1 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Opublikowano 21 Grudnia 2024 Kolego pełny auto-scan a nie listę połączeń.
Trezor Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Pacjent Audi A5 2024 (F5). System rozpoznawania znaków działa, ale skrzyżowania nie odwołują wcześniej rozpoznanych ograniczeń. Czy to normalne? Czy da się to zmienić?
Langista Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia To normalne, dla Ciebie to naturalne, że skrzyżowanie odwołuje wcześniejsze ograniczenia ale samochód potrzebuje odczytać znak.
Muskel1 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) 5 godzin temu, Langista napisał(a): To normalne, dla Ciebie to naturalne, że skrzyżowanie odwołuje wcześniejsze ograniczenia ale samochód potrzebuje odczytać znak. Nie tylko. Asystent rozpoznawania znaków drogowych to fuzja z tego co widzi kamera, oraz dane z nawigacji. Jeżeli nie ma znaku odwołującego asystent korzysta z danych nawigacji. Jeżeli tam też nie ma zapisanego odwołania to asystent nie pokaże odwołania. 5 godzin temu, Trezor napisał(a): Czy to normalne? Czy da się to zmienić Tak normalne. Nie da się nic zmienić, ze względu na zasadę działania, którą opisałem. Edytowane 9 Stycznia przez Muskel1
Langista Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Nie wiem czy są mapy, które mają w swoich danych informacje o tym, że skrzyżowanie odwołuje wcześniej występujący znak..
Trezor Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Nie tylko. Asystent rozpoznawania znaków drogowych to fuzja z tego co widzi kamera, oraz dane z nawigacji. Jeżeli nie ma znaku odwołującego asystent korzysta z danych nawigacji. Jeżeli tam też nie ma zapisanego odwołania to asystent nie pokaże odwołania. Tak normalne. Nie da się nic zmienić, ze względu na zasadę działania, którą opisałem. Kurcze w Seacie Leonie Cyprze '17 mam odwoływanie przez skrzyżowania. :-/
Muskel1 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Wina danych nawigacji. Słabo je "nakarmili" informacjami.
Muskel1 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia 49 minut temu, Langista napisał(a): Nie wiem czy są mapy, które mają w swoich danych informacje o tym, że skrzyżowanie odwołuje wcześniej występujący znak.. Wszystko zależy od tego, w jakim stopniu wprowadzono dane do map nawigacji. W najowszych mapkach wersji P390 zauważyłem, że jest to gorsze niż w poprzednich wersjach.
Rekomendowane odpowiedzi