Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A4 B10 2023r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idzie nowa A4 ;) Jeszcze dwa lata ale są pierwsze szkice. Na plus, że nie będzie na platformie MQB. Będzie bardziej prestiżowo ale i ekologicznie. Co o tym sądzicie ?

WWW.AUTO-SWIAT.PL

Obecna generacja Audi A4 nie nadąża już za ostatnimi odsłonami Mercedesa klasy C czy BMW serii 3, ale w...

Opublikowano

Jak dla mnie wygląda świetnie :wink:

Opublikowano

mi się podoba. ciekawe jak będzie w rzeczywistości :good:

Opublikowano

Na pewno będzie inaczej niż na tych renderach, ale nie zgadzam się z artykułem że a4b9 odstaje od merca C klasy i bmw,  na wiosnę będzie nowa C klasa to pewnie będzie nowocześniejsza, ale w205 według mnie przegrywa w starciu z A4, a bmw g20 jest może tylko troszkę przed A4,   ale A4 w tej klasie chyba idzie kupić najtaniej.  Sam posiadam a4b9 lift,  pewnie będę się przymierzał za 4-5 lat do b10 albo dopiero do b10 lift. 

Opublikowano

Też nie uważam, żeby było z tyłu. Na razie wnętrze A4 wygląda bardzo nowocześnie, a nowe multimedia idą naprzód w porównaniu do przedlifta. Ciekawe czy B10 będzie rewolucją czy raczej ewolucją. Może się okazać np., że w multimediach różnica między B9 i B9 FL była większa nić między B9 FL i B10.. Zobaczymy.

Opublikowano
W dniu 9.12.2020 o 08:02, matbruk napisał:

ale A4 w tej klasie chyba idzie kupić najtaniej

tu się nie zgodzę. Audi znacząco podniosło ceny i w tej chwili nie jest najtańsze z tej trójki..

Opublikowano

Też mi się wydaje że w multimediach niebedzie mega skoku, możliwe że dadzą klimę dotykowa, więcej ekranów tak jak w A6. itp, pewnie jakies nowe systemy asystujące. Pewnie światła QLED jak w Q5 FL. 

Opublikowano

Audi A4 exclusive image.jpg

Opublikowano

:kox:

Opublikowano
1 godzinę temu, Hugo napisał:

Audi A4 exclusive image.jpg

Ładna ta Kia Stinger:decayed: Szkoda że odchodzą od single frame co było wizytówką Audi od lat.;)

Opublikowano
28 minut temu, Wandej napisał:

Ładna ta Kia Stinger:decayed: 

Ty się nie ciesz, bo jak puściłem tą fotę, to kilka osób napisało to samo :grin:

Opublikowano

Takie se te nowe Mondeo :eusathink:

Opublikowano (edytowane)

To tylko wizja od Autoexpress UK

Edytowane przez kris67
Opublikowano
WRC.NET.PL

Producent z Ingolstadt potwierdził wprowadzenie na rynek nowej generacji modelu Audi A4  w 2023 roku. Model nie tylko dostanie silnik Diesla, ale zadebiutuje

Opublikowano
W dniu 8.10.2021 o 18:42, Hugo napisał:

Ty się nie ciesz, bo jak puściłem tą fotę, to kilka osób napisało to samo :grin:

Też się pod tym podpisuję. 

Opublikowano

W Szwecji testujo jak zwykle.

Opublikowano

Opublikowano

W końcu kiedy ma być prezentacja w połowie roku czy jednak 2023?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...