gagat3k Opublikowano 2 Stycznia 2021 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Ładna sztuka, widzę kujawsko-pomorskie, to może do zobaczenia na drodze. @george i do zobaczenia w CG
Wandej Opublikowano 4 Stycznia 2021 Opublikowano 4 Stycznia 2021 (edytowane) @FroS-t przepiękna jest Fotele z S4 też chciałbym mieć w B8 ale cięzki temat trafić Jak będziesz chciał spowalniacze to mam coś takiego Kolor możemy dopasować Kur... przecież to Kojaka auto ale jestem zamulony po tych świętach Edytowane 4 Stycznia 2021 przez Wandej
FroS-t Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 15 godzin temu, Wandej napisał: @FroS-t przepiękna jest Fotele z S4 też chciałbym mieć w B8 ale cięzki temat trafić Jak będziesz chciał spowalniacze to mam coś takiego Kolor możemy dopasować Kur... przecież to Kojaka auto ale jestem zamulony po tych świętach Właśnie o takich spowalniaczach myśle, zobaczymy jak się ułoży finansowo , a to p&p ?
gagat3k Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 3 minuty temu, FroS-t napisał: Właśnie o takich spowalniaczach myśle, zobaczymy jak się ułoży finansowo , a to p&p ? tulejki jako dystans i dłuższe śruby potrzeba
Gibons Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Godzinę temu, gagat3k napisał: tulejki jako dystans i dłuższe śruby potrzeba To nie wystarczy.
FroS-t Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 Wszystko już wiem za sprawą @Wandej?
FroS-t Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2021 2 godziny temu, Adam87 napisał: Gratuluję zakupu autka Thx
gagat3k Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 8 godzin temu, Gibons napisał: To nie wystarczy. No i podszlifować zwrotnicę swoją drogą na zagranicznych forach widzialem posty jakoby akebono słabo pasowało do montażu na tej stronie i krzywo ściera zacisk. Pytanie ile w tym prawdy
Wandej Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 37 minut temu, gagat3k napisał: No i podszlifować zwrotnicę swoją drogą na zagranicznych forach widzialem posty jakoby akebono słabo pasowało do montażu na tej stronie i krzywo ściera zacisk. Pytanie ile w tym prawdy Już sporo tego jeździ w różnych konfiguracjach i jest ok
Gibons Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 1 godzinę temu, gagat3k napisał: No i podszlifować zwrotnicę swoją drogą na zagranicznych forach widzialem posty jakoby akebono słabo pasowało do montażu na tej stronie i krzywo ściera zacisk. Pytanie ile w tym prawdy Ja mam gotowe adaptery zrobione w cnc i nic nie trzeba szlifować.
rs dziadek Opublikowano 6 Stycznia 2021 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Dokładnie. Jak się dobrze zrobi adapter to akebono wchodzi z luzem bez ruszania zwrotnicy.
dekiel 13 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Super be łosiem Leszek . Dojdzie gwint i fele może spowalniacze i bedzie the best.
jolley Opublikowano 15 Stycznia 2021 Opublikowano 15 Stycznia 2021 bezawaryjności ! Dobrze, że fura zostaje na forum
FroS-t Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2021 Trochę zimy.... Folia na szybach z przodu OUT, czekam na zamówioną now, tak żeby nie było problemów na przeglądach i podczas kontroli... Jak ktoś szuka nowych zapachów, to polecam te dwa z Chemical Guys Vanilla Bean i Horchata - słodszy trochę od samej Vanilli, ale robi robotę we wnętrzu Pozdr! 4
jedrekx Opublikowano 18 Stycznia 2021 Opublikowano 18 Stycznia 2021 to teraz foteczki do kalendarza już nie masz wytłumaczenia
K4rol81 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Opublikowano 18 Stycznia 2021 14 godzin temu, KoJ@K napisał: Mjentus zerwał folie ... Miękiszon
FroS-t Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2021 4 minuty temu, karol1981 napisał: Miękiszon Przez ta folie to nawet w tych super za***istych lusterkach RS nic nie było widać
Rekomendowane odpowiedzi