george Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 (edytowane) Zestaw dla Adama? Edytowane 1 Maja 2021 przez george Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek1 Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Czy jest różnica w soczewkach B7 i B8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 7 minut temu, Waldek1 napisał: Czy jest różnica w soczewkach B7 i B8 ? Jest, jak masz zmieniać to tylko na te z B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek1 Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Sytuacja mnie zmusiła i jedna lampa zrobiona na B8 nie było tak strasznie dałem radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Efekt końcowy lampek z honey comb i podświetlaniem soczewki: W dniu 29.04.2021 o 18:41, george napisał: Zestaw dla Adama? Tak, ten też już skończony ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 4 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 5 godzin temu, kamil-vag napisał: Efekt końcowy lampek z honey comb i podświetlaniem soczewki: Widziałem wideo na FB i widać, że zadbałeś o klosze w przeciwieństwie do niektórych osób... Grawery wpływają na pogorszenie emitowanego strumienia światła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Klosze są nowe, dlatego efekt jest jaki jest ? Grawery czy pogarszają strumień? Nieznacznie... I to zaraz za maską. Może wrzucę jakieś foto jak to świeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 9 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Wczoraj robiłem takie pierwsze przymiarki do bileda i kurde weszło toto bez żadnej rzeźby w lampie... Montaż prosty, centrowanie też OK, także szybko można taki mod załatwić na stole: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miras95 Opublikowano 24 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 W dniu 9.05.2021 o 07:00, kamil-vag napisał: Wczoraj robiłem takie pierwsze przymiarki do bileda i kurde weszło toto bez żadnej rzeźby w lampie... Montaż prosty, centrowanie też OK, także szybko można taki mod załatwić na stole: Co to za biled ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 24 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2021 Chińczyki, coś takiego jak w tej aukcji: https://allegro.pl/oferta/soczewki-biled-bi-led-3-0-mocniejsze-od-koito-11243868257 Tyle, że tam w opisie to cuda wianki wypisane ? Ale świecą naprawdę dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Warto zmieniać soczewki B8FL na Biled z Aliexpress? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 28 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Zależy co sobie cenisz czy dobry look, czy dobrą widoczność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivanek Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 3 godziny temu, kqba napisał: Warto zmieniać soczewki B8FL na Biled z Aliexpress? Mogę Ci podpowiedzieć co włożyć zamiast B8 fl co zgniecie Ci cycki i zrobi latarnie :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 2 godziny temu, kamil-vag napisał: Zależy co sobie cenisz czy dobry look, czy dobrą widoczność... Zdecydowanie widoczność 33 minuty temu, Ivanek napisał: Mogę Ci podpowiedzieć co włożyć zamiast B8 fl co zgniecie Ci cycki i zrobi latarnie :p Poproszę, z czystej ciekawości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 28 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Jak widoczność to B8 ± barwa 4000-4500k... I to naprawdę widać różnicę w mglisty dzień czy deszczową pogodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
george Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 6 godzin temu, kamil-vag napisał: Jak widoczność to B8 ± barwa 4000-4500k... I to naprawdę widać różnicę w mglisty dzień czy deszczową pogodę. Mam Philipsy 4850 K i jest różnica względem 4300 K, ale to D3S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 9 godzin temu, Ivanek napisał: Mogę Ci podpowiedzieć co włożyć zamiast B8 fl co zgniecie Ci cycki i zrobi latarnie :p Co konkretnie za produkt masz na myśli? Nhk jakieś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.mark1 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Gdzie takie tulejki gumowe kupić. Bo tak szukam i jakoś znaleźć nie mogę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 23 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Tniesz wężyk silikonowy, takie co do podciśnienia...albo oryginalne ze zwykłych lamp z a4 b6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.mark1 Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 O widzisz, na to nie wpadłem a oryginalnych już nie mam. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi