siemian Opublikowano 19 Października 2021 Autor Opublikowano 19 Października 2021 Jeszcze 4 ori projektorki wpadły 2
Cuber Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 Siemian widze albo grubo albo wcale Fotele Petarda!!!!
WojtekA6C7 Opublikowano 19 Października 2021 Opublikowano 19 Października 2021 Fotele są sztos , miałem okazję ostatnio pojeździć S4 z tymi fotelami , bardzo fajnie trzymają ,byłem w szoku
siemian Opublikowano 19 Października 2021 Autor Opublikowano 19 Października 2021 (edytowane) 28 minut temu, Cuber napisał: Siemian widze albo grubo albo wcale Fotele Petarda!!!! Najlepsze ze jutro mi przychodzą carbony które miały byc na handel i zastanawiam się co zrobić w sumie carbony miałem przez lata w b7 wiec black piano to jakaś zmiana Edytowane 19 Października 2021 przez siemian
Cuber Opublikowano 20 Października 2021 Opublikowano 20 Października 2021 Piano Black to petarda jest Sam teraz u Siebie wrzucałem
siemian Opublikowano 20 Października 2021 Autor Opublikowano 20 Października 2021 Włożyłem Carbon ale wróciłem do black piano. Przy carbonie za bardzo się wszystko zlewa
Muskel1 Opublikowano 20 Października 2021 Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) Rzeczywiście tak średnio. Edytowane 20 Października 2021 przez Muskel1
siemian Opublikowano 20 Października 2021 Autor Opublikowano 20 Października 2021 No masakra jakaś. Dziwne uczucie jak byleś przekonany ze coś będzie wyglądało kozacko a okazuje się nijako. I stoisz 5 minut przed tymi drzwiami, patrzysz i myślisz o co kuzwa kaman… Jak bym nie założył to bym nie uwierzył. Także narazie wszystko zostaje tak jak jest… tzn do poniedziałku bo wtedy chromy w okol szyb idą w black piano 3
R4xx Opublikowano 20 Października 2021 Opublikowano 20 Października 2021 3 minuty temu, siemian napisał: No masakra jakaś. Dziwne uczucie jak byleś przekonany ze coś będzie wyglądało kozacko a okazuje się nijako. I stoisz 5 minut przed tymi drzwiami, patrzysz i myślisz o co kuzwa kaman… Jak bym nie założył to bym nie uwierzył. Także narazie wszystko zostaje tak jak jest… tzn do poniedziałku bo wtedy chromy w okol szyb idą w black piano Ideał
Muskel1 Opublikowano 20 Października 2021 Opublikowano 20 Października 2021 29 minut temu, siemian napisał: … tzn do poniedziałku bo wtedy chromy w okol szyb idą w black piano Na Twoim miejscu zostawiłbym te listwy w chromie bo dobrze do lusterek i felg pasują.
siemian Opublikowano 20 Października 2021 Autor Opublikowano 20 Października 2021 9 minut temu, Muskel1 napisał: Na Twoim miejscu zostawiłbym te listwy w chromie bo dobrze do lusterek i felg pasują. Nie zmienię to nie przekonam się. Nie chce całkiem rezygnować z chromu ale trochę go za dużo. Widziałem taka konfiguracje s7 i bardzo mi wie to podobało. Właśnie znaczek przód, lusterka i kola były srebrne, reszta black
Muskel1 Opublikowano 20 Października 2021 Opublikowano 20 Października 2021 No tak, najlepiej na żywo porównać.
siemian Opublikowano 20 Października 2021 Autor Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) Edytowane 20 Października 2021 przez siemian 1
siemian Opublikowano 20 Października 2021 Autor Opublikowano 20 Października 2021 30 minut temu, Dev napisał: Te koła psują całe auto Z Twoich ust to mega komplement bo przecież Ty gustu nie masz Mnie wystarczy ze wysłałeś mi kiedyś zdjęcie jakie kierownice Ci się podobają i wszystko wiem Cóż jesteś chyba jedyna osoba której te koła się nie podobają, ale każdy ma prawo do swojego zdania ;-) 1
Wandej Opublikowano 20 Października 2021 Opublikowano 20 Października 2021 3 minuty temu, siemian napisał: Z Twoich ust to mega komplement bo przecież Ty gustu nie masz Mnie wystarczy ze wysłałeś mi kiedyś zdjęcie jakie kierownice Ci się podobają i wszystko wiem Cóż jesteś chyba jedyna osoba której te koła się nie podobają, ale każdy ma prawo do swojego zdania ;-)
Muskel1 Opublikowano 20 Października 2021 Opublikowano 20 Października 2021 Gusta są różne mnie one bardzo się podobają bo przypominają mi moje felgi EtaBeta Tettsut, które swego czasu na B7 miałem.
Dev Opublikowano 20 Października 2021 Opublikowano 20 Października 2021 Gimba nie ma.pojecia, nie.piszcie bzdur
wampir Opublikowano 20 Października 2021 Opublikowano 20 Października 2021 Auto wygląda kosmicznie. Gratulacje Pytanie poza konkursem. Czy przy zawieszeniu s-line czujecie różnicę pomiędzy 20, 19 a 18"?
Rekomendowane odpowiedzi