seboll2 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2022 2 minuty temu, marcin_o23 napisał: brak znaczków na duży plus, dla mnie z tyłu to brakuje tylko wycieraczki, brak to ani to użyteczne a do tego czegoś brakuje, te końcówki to już tak na gotowo?? można by trochę schować chyba że tak ci się podoba Wycieraczka była zepsuta nie działała wiec ja wywaliłem , co do końcówek to chyba wydech się ułożył i bardziej wystają i muszę je trochę schować
marcin_o23 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Opublikowano 4 Stycznia 2022 tak ze zdjęć to jakby ze 2 centy można by schować żeby bardziej estetycznie to wyglądało 1
seboll2 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2022 panowie.... żeby nie było że temat stoi jak sosna w lesie dzisiejsze zakupy..... do ogarnięcia i będzie cacy
seboll2 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2022 Dziś w końcu zamontowałem listwy dolne drzwi pozostało Jeszcze ogarnąć spoiler klapy i było by z zewnątrz ogarnięte no i na lato poszukuje koła łopaty 18”
kamil-vag Opublikowano 22 Stycznia 2022 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Niestety na ciemnym sline ginie totalnie... Sam znam ten ból... 1
dekiel 13 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Lufy wydechów bym wciągnął pod auto ze 20 mm. 1
Ivanek Opublikowano 23 Stycznia 2022 Opublikowano 23 Stycznia 2022 10 godzin temu, dekiel 13 napisał: Lufy wydechów bym wciągnął pod auto ze 20 mm. Ja bym zostawił
seboll2 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2022 25 minut temu, Ivanek napisał: Ja bym zostawił Tez tak myśle żeby ich narazie nie ruszać na żywo wyglada dobrze , patrząc od góry to wystają jakieś 20mm i mi się podoba 1
kamelus_ Opublikowano 23 Stycznia 2022 Opublikowano 23 Stycznia 2022 1 godzinę temu, seboll2 napisał: Tez tak myśle żeby ich narazie nie ruszać na żywo wyglada dobrze , patrząc od góry to wystają jakieś 20mm i mi się podoba Ale jak się wydech zagrzeje to pewnie wystają z 5 cm. Słabo...
seboll2 Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Opublikowano 5 Lutego 2022 Nie śpimy S-Linę się buduje komcowki pójdą na równo ze zderzakiem jednak 1
Alik87 Opublikowano 6 Lutego 2022 Opublikowano 6 Lutego 2022 Fajna, podoba mi się, na klapie zrobił się porządek, widzę że lotka wleciała, będę musiał również poszukać, bo dziwnie bez niej. 1
seboll2 Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Opublikowano 9 Lutego 2022 Między czasie zrobiłem korektę lakieru (zostały zderzaki i klapa tył do ogarnięcia tylko) oraz cofnąłem końcówki (trzeba je jeszcze obniżyć bo lekko dotykają zderzaka) Oto efekt 1
Arek8888 Opublikowano 9 Lutego 2022 Opublikowano 9 Lutego 2022 Jest na czym oko zawiesić :-) widać, że korekta była potrzebna. Wygląda mega dobrze. 1
seboll2 Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Opublikowano 9 Lutego 2022 Wydechy ustawione Teraz tylko polowanie na zderzak tył sline no i dokończyć srodeczek a i poluje na łopaty 18” wiec myśle ze siądą ładne zdjecia robione bez żadnych filtrów na żywo prezentuje się jeszcze lepiej i nie mogę się na nią napatrzeć
Ivanek Opublikowano 9 Lutego 2022 Opublikowano 9 Lutego 2022 Dwie rzeczy psują dupcie: 1. brak oznaczeń TDI bo to musi być uwiecznione że pod maską legendarny bocian, 2. zwykły zderzak Trzymam kciuki by szybko to poprawić
seboll2 Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Opublikowano 9 Lutego 2022 3 minuty temu, Ivanek napisał: Dwie rzeczy psują dupcie: 1. brak oznaczeń TDI bo to musi być uwiecznione że pod maską legendarny bocian, 2. zwykły zderzak Trzymam kciuki by szybko to poprawić Oznaczeń nie będzie bo mi się tak podoba a zderzak no jak pisałem w poście poszukuje ale czekam aż się pojawi w dobrej cenie
Ivanek Opublikowano 9 Lutego 2022 Opublikowano 9 Lutego 2022 7 minut temu, seboll2 napisał: Oznaczeń nie będzie bo mi się tak podoba a zderzak no jak pisałem w poście poszukuje ale czekam aż się pojawi w dobrej cenie Dzisiaj to są takie ceny tych zderzaków że mógłbyś ode mnie w tej kasie laptopa odkupić i pograłbyś komfortowo w Forze 5 Dlatego ja już dawno odpuściłem ten temat. Z resztą do diesla oryginalnie był taki jaki mam czyli bez otworów na wydechy.
seboll2 Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Opublikowano 9 Lutego 2022 2 minuty temu, Ivanek napisał: Dzisiaj to są takie ceny tych zderzaków że mógłbyś ode mnie w tej kasie laptopa odkupić i pograłbyś komfortowo w Forze 5 Dlatego ja już dawno odpuściłem ten temat. Z resztą do diesla oryginalnie był taki jaki mam czyli bez otworów na wydechy. Mam na oku za 1300zl zderzak ale hmmmm planuje najpierw kupić felgi i myśle ze to będzie lepszy zakup niż zderzak , zderzak w drugiej kolejności
Marfiol Opublikowano 9 Lutego 2022 Opublikowano 9 Lutego 2022 Brak emblematów na duuuuuuzy plus Dobrze furka sie prezentuje,kładłeś coś na lakier ? 1
keq Opublikowano 9 Lutego 2022 Opublikowano 9 Lutego 2022 Sebol masz jakis rysunek lub jakies zdjecie z oznaczeniem gdzie zrobic otworki do splittera z cupry? Mam to zakupione i planuj esie za to zabrac
Rekomendowane odpowiedzi