jedrekx Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 a mi się felgi podobają tylko teraz optycznie zmalały.. jakbyś autko opuścił te 2-3 cm w dół... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 no wlasnie tego brakuje wiekszej felgi i w dol ale kolor mi sie widzi i sa w macie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 A nie lepiej by wyglądały na czarno ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 A nie lepiej by wyglądały na czarno ?? niewiem moze i masz racje, ogolnie zrobilem to przez przypadek a i tak w przyszlym roku planuje zmiane, na 17 ale caly czas chodza mi po glowie 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Przemek widzę że jakaś jasność nastała w Twoim autku Moim skromnym zdaniem wyszło super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti95 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 nie ma tragedii ładnie wyglądają ale audiczka chcę do ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Przemek widzę że jakaś jasność nastała w Twoim autku Moim skromnym zdaniem wyszło super nie no jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Ostatnio Przemek rozpędził się z modami i mam wrażenie że to koło będzie tymczasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Ostatnio Przemek rozpędził się z modami i mam wrażenie że to koło będzie tymczasowe bedzie bo juz niedlugo black style zawita :gwizdanie: a potem..... zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 no a chromy przy szybach jak będą się komponować do black stylu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 no niestety zima przyjdzie i bez black stylu sie nie obejdzie, pomimo ze nie beda posowac do chromu, ale safety first! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 bezpieczeństwo przede wszystkim, czyli na wiosnę będzie nowa fela w kolorze ładnie komponującym się z chromem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 co do felg i wygladu zewnetrznego to plan mial byc taki: ale narazie trzeba bedzie znowu kase odlozyc... niewiem moze przyszly rok... zobaczymy.. jak bedzie to bedzie tak, i raczej napewno tak bedzie na przyszly sezon, juz zaczynam zbierac kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 no to uspokoiłeś mnie czyli będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti95 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 POlerKA byle by nie oklepane s-line ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelooo Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Mam tez czerwona i felgi 17 od niej do sprzedania czarny srodek polerka rantu i dystanse:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 podeslij jakas fotke[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 08:17_________________________________________________doszly listwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 podeslij jakas fotke[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2010, 08:17_________________________________________________doszly listwy Szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 prawie dwa miesiace.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Dropson ile wyniosły Cię te ori chromy na szyby?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi