przemciotorun Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 ta moja poczta to taki zamul ze i tak pewnie pod choinka je dopiero znajde, ale mikolaj bedzie wporzo w tym roku ja doniesie reszte gratow...
przemciotorun Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2010 a co kupiłeś? jak mikolaj da rade sie z tym dotachac to wrzuce fotki
slepy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 a co kupiłeś? jak mikolaj da rade sie z tym dotachac to wrzuce fotki ładnie jedziesz z modami
Artur82 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 no Przemek powiem CI ze jestem pod wrazeniem...caly czas cos modzisz i modzisz
manny90 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 K^&@! Dropsone, pomysły ci się kiedyś skończą?
przemciotorun Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2010 K^&@! Dropsone, pomysły ci się kiedyś skończą? powoli juz sie koncza, ale teraz juz jest kox, ogolnie w planach zostalo tylko wytlumienie dzwi, ale to jak sie cieplej zrobi, odrazu wywale caly dywan i zaloze bose tak jak w ori
przemciotorun Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 kuzwa, caly czas myslalem ze ten troche przestawiony kat wtrysku u mnie powoduje to ze przy wiekszych mrozach nawet grzejac swiece 2-3 razy auto musi troche pokrecic zanim odpali, a tu na 4 swiece jedna tylko w miare sie nadawala, takze wpadly tez dzisiaj 4 nowe swieczki boscha.... [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 15:13_________________________________________________ ........... ale mikolaj bedzie wporzo w tym roku jak doniesie reszte gratow... juz nie wierze w mikolaja!frajer napisal mi dzisiaj meila ze nie da rady przyniesc gratow osobiscie, bo za ciezkie i nie da rady tego wrzucic przez komin, i wyslal ups-em, malo tego jeszcze jakies pieniadze chce
slepy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 kuzwa, caly czas myslalem ze ten troche przestawiony kat wtrysku u mnie powoduje to ze przy wiekszych mrozach nawet grzejac swiece 2-3 razy auto musi troche pokrecic zanim odpali, a tu na 4 swiece jedna tylko w miare sie nadawala, takze wpadly tez dzisiaj 4 nowe swieczki boscha.... [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 15:13_________________________________________________ ........... ale mikolaj bedzie wporzo w tym roku jak doniesie reszte gratow... juz nie wierze w mikolaja!frajer napisal mi dzisiaj meila ze nie da rady przyniesc gratow osobiscie, bo za ciezkie i nie da rady tego wrzucic przez komin, i wyslal ups-em, malo tego jeszcze jakies pieniadze chce , to tak jak mój
Omenos Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 nie zna ktos moze jakiejs aukcji z podobnym zestawem ?
Jacob555 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zakochałem się w tych osłonach pod maską :> Musze takie mieć
przemciotorun Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 slepy mial caly komplet na sprzedanie, ale juz chyba pogonil [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:53_________________________________________________
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 slepy mial caly komplet na sprzedanie, ale juz chyba pogonil [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:53_________________________________________________ pucuj sie felgen?
Rekomendowane odpowiedzi