Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

przemciotorun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

ta moja poczta to taki zamul ze i tak pewnie pod choinka je dopiero znajde, ale mikolaj bedzie wporzo w tym roku ja doniesie reszte gratow...

K^&@! Dropsone, pomysły ci się kiedyś skończą?

powoli juz sie koncza, ale teraz juz jest kox, ogolnie w planach zostalo tylko wytlumienie dzwi, ale to jak sie cieplej zrobi, odrazu wywale caly dywan i zaloze bose tak jak w ori

kuzwa, caly czas myslalem ze ten troche przestawiony kat wtrysku u mnie powoduje to ze przy wiekszych mrozach nawet grzejac swiece 2-3 razy auto musi troche pokrecic zanim odpali, a tu :shocked: na 4 swiece jedna tylko w miare sie nadawala, takze wpadly tez dzisiaj 4 nowe swieczki boscha.... [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 15:13_________________________________________________

........... ale mikolaj bedzie wporzo w tym roku jak doniesie reszte gratow...

juz nie wierze w mikolaja!frajer napisal mi dzisiaj meila ze nie da rady przyniesc gratow osobiscie, bo za ciezkie i nie da rady tego wrzucic przez komin, i wyslal ups-em, malo tego jeszcze jakies pieniadze chce :decayed::naughty:

kuzwa, caly czas myslalem ze ten troche przestawiony kat wtrysku u mnie powoduje to ze przy wiekszych mrozach nawet grzejac swiece 2-3 razy auto musi troche pokrecic zanim odpali, a tu :shocked: na 4 swiece jedna tylko w miare sie nadawala, takze wpadly tez dzisiaj 4 nowe swieczki boscha.... [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 15:13_________________________________________________

........... ale mikolaj bedzie wporzo w tym roku jak doniesie reszte gratow...

juz nie wierze w mikolaja!frajer napisal mi dzisiaj meila ze nie da rady przyniesc gratow osobiscie, bo za ciezkie i nie da rady tego wrzucic przez komin, i wyslal ups-em, malo tego jeszcze jakies pieniadze chce :decayed::naughty:

:polew:, to tak jak mój :tongue4:

slepy mial caly komplet na sprzedanie, ale juz chyba pogonil [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:53_________________________________________________zdjcie0373j.jpg

slepy mial caly komplet na sprzedanie, ale juz chyba pogonil [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:53_________________________________________________zdjcie0373j.jpg

pucuj sie

felgen?