Krycha Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Plastik na tylny słupek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 wyslales mi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 ta moja poczta to taki zamul ze i tak pewnie pod choinka je dopiero znajde, ale mikolaj bedzie wporzo w tym roku ja doniesie reszte gratow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 a co kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 a co kupiłeś? jak mikolaj da rade sie z tym dotachac to wrzuce fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 a co kupiłeś? jak mikolaj da rade sie z tym dotachac to wrzuce fotki ładnie jedziesz z modami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 no Przemek powiem CI ze jestem pod wrazeniem...caly czas cos modzisz i modzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 K^&@! Dropsone, pomysły ci się kiedyś skończą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 K^&@! Dropsone, pomysły ci się kiedyś skończą? powoli juz sie koncza, ale teraz juz jest kox, ogolnie w planach zostalo tylko wytlumienie dzwi, ale to jak sie cieplej zrobi, odrazu wywale caly dywan i zaloze bose tak jak w ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Jesteś moim idolem pełen szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 kuzwa, caly czas myslalem ze ten troche przestawiony kat wtrysku u mnie powoduje to ze przy wiekszych mrozach nawet grzejac swiece 2-3 razy auto musi troche pokrecic zanim odpali, a tu na 4 swiece jedna tylko w miare sie nadawala, takze wpadly tez dzisiaj 4 nowe swieczki boscha.... [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 15:13_________________________________________________ ........... ale mikolaj bedzie wporzo w tym roku jak doniesie reszte gratow... juz nie wierze w mikolaja!frajer napisal mi dzisiaj meila ze nie da rady przyniesc gratow osobiscie, bo za ciezkie i nie da rady tego wrzucic przez komin, i wyslal ups-em, malo tego jeszcze jakies pieniadze chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 kuzwa, caly czas myslalem ze ten troche przestawiony kat wtrysku u mnie powoduje to ze przy wiekszych mrozach nawet grzejac swiece 2-3 razy auto musi troche pokrecic zanim odpali, a tu na 4 swiece jedna tylko w miare sie nadawala, takze wpadly tez dzisiaj 4 nowe swieczki boscha.... [br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 15:13_________________________________________________ ........... ale mikolaj bedzie wporzo w tym roku jak doniesie reszte gratow... juz nie wierze w mikolaja!frajer napisal mi dzisiaj meila ze nie da rady przyniesc gratow osobiscie, bo za ciezkie i nie da rady tego wrzucic przez komin, i wyslal ups-em, malo tego jeszcze jakies pieniadze chce , to tak jak mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omenos Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 nie zna ktos moze jakiejs aukcji z podobnym zestawem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob555 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zakochałem się w tych osłonach pod maską :> Musze takie mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 slepy mial caly komplet na sprzedanie, ale juz chyba pogonil [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:53_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 slepy mial caly komplet na sprzedanie, ale juz chyba pogonil [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 11:53_________________________________________________ pucuj sie felgen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 felgen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Avusen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 a ty nie miałeś czornych tych felg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi