przemciotorun Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 w zwiazku ze zblizajaca sie zima czas wymienic moje podgrzewane spryski ktore nie grzeja na nowe.... dzis zamowilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 w zwiazku ze zblizajaca sie zima czas wymienic moje podgrzewane spryski ktore nie grzeja na nowe.... dzis zamowilem... Nowe ?? Where?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 używki, sprawne w 100% kuzwa ze tez nie mozna nigdzie tych pastylek dostac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 używki, sprawne w 100% kuzwa ze tez nie mozna nigdzie tych pastylek dostac... Dokładnie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 no i lustro fotochromatyczne zamowione (czy jak to tam sie nazywa) i przezucajac allegro w zeszlym tygodniu same ceny grubo ponad 100zl a tu prosze wchodze 5min temu zaras pierwsze z brzegu w stanie - do wyczyszczenia, kompletne w 100% sprawne (tak pisalo na aukcji) za 50zl+kw glupi to ma jednak szczescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Ty Jesteś niesamowity uwaga do wszystkich jak Przemek mówi: "ciekawe czy do B5 jest..." w sumie obojętnie co to jego B5 będzie to za tydzień miało szacunek po raz kolejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Dropson kiedy rozbierasz tapicerkę w aucie ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 raczej w przyszlym roku bo teraz jestem zawalony robota, chyba ze w drugiej polowie listopada zrobi sie troche luzniej u wujka w warsztacie to bede dzialal...[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 21:44_________________________________________________dadzą rade te gumy? http://moto.allegro.pl/audi-a4-b5-94-01-dywaniki-gumowe-petex-oryginalne-i1888241078.html czy ma ktos moze sprawdzone cos innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f16mysliwiec Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 raczej w przyszlym roku bo teraz jestem zawalony robota, chyba ze w drugiej polowie listopada zrobi sie troche luzniej u wujka w warsztacie to bede dzialal...[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 21:44_________________________________________________dadzą rade te gumy? http://moto.allegro.pl/audi-a4-b5-94-01-dywaniki-gumowe-petex-oryginalne-i1888241078.html czy ma ktos moze sprawdzone cos innego? JA kupiłem takie na ta zimę są Super jakości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Też kupię petexy, jak tylko dowiem się jakie stopery będą pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Manny ma petexy u siebie ja w A5 też mam i jestem zadowolony :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Przemek jaka jest u Ciebie kiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 no to tez zamawiam patexy Przemek jaka jest u Ciebie kiera? po numerze wyszlo ze z a6 c5 96r z wersji co szla na usa jest skorzana/podgrzewana/i z mf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Przemek jaka jest u Ciebie kiera? po numerze wyszlo ze z a6 c5 96r z wersji co szla na usa jest skorzana/podgrzewana/i z mf jednym słowem ameryka :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Przemek ja u siebie też mam Petex i jeżdżę na nich cały rok jestem zadowolony, tylko szkoda że na tylnych nie ma stoperów i zsuwają się pod siedzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 stopery mam jakies to najwyzej zaloze i powinno byc oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Przemek ja u siebie też mam Petex i jeżdżę na nich cały rok jestem zadowolony, tylko szkoda że na tylnych nie ma stoperów i zsuwają się pod siedzenie Dokładnie! Również polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 nowe graty zamówione i to z ameryki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 nowe graty zamówione i to z ameryki czyzby jueseje lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 jeszcze nie [br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 12:05_________________________________________________ :dance: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi