Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w zwiazku ze zblizajaca sie zima czas wymienic moje podgrzewane spryski ktore nie grzeja na nowe.... dzis zamowilem...

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w zwiazku ze zblizajaca sie zima czas wymienic moje podgrzewane spryski ktore nie grzeja na nowe.... dzis zamowilem...

Nowe ?? Where??

Opublikowano

używki, sprawne w 100% kuzwa ze tez nie mozna nigdzie tych pastylek dostac...

Opublikowano

używki, sprawne w 100% kuzwa ze tez nie mozna nigdzie tych pastylek dostac...

Dokładnie ;/

Opublikowano

no i lustro fotochromatyczne zamowione :cool1: (czy jak to tam sie nazywa) i przezucajac allegro w zeszlym tygodniu same ceny grubo ponad 100zl a tu prosze wchodze 5min temu zaras pierwsze z brzegu w stanie - do wyczyszczenia, kompletne w 100% sprawne (tak pisalo na aukcji) za 50zl+kw :cool1: glupi to ma jednak szczescie :kox:

Opublikowano

Ty Jesteś niesamowity :polew: uwaga do wszystkich jak Przemek mówi: "ciekawe czy do B5 jest..." w sumie obojętnie co to jego B5 będzie to za tydzień miało :polew: szacunek po raz kolejny :notworthy:

Opublikowano

Dropson kiedy rozbierasz tapicerkę w aucie ponownie :naughty:

Opublikowano

raczej w przyszlym roku bo teraz jestem zawalony robota, chyba ze w drugiej polowie listopada zrobi sie troche luzniej u wujka w warsztacie to bede dzialal...[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 21:44_________________________________________________dadzą rade te gumy? http://moto.allegro.pl/audi-a4-b5-94-01-dywaniki-gumowe-petex-oryginalne-i1888241078.html czy ma ktos moze sprawdzone cos innego?

Opublikowano

raczej w przyszlym roku bo teraz jestem zawalony robota, chyba ze w drugiej polowie listopada zrobi sie troche luzniej u wujka w warsztacie to bede dzialal...[br]Dopisany: 06 Listopad 2011, 21:44_________________________________________________dadzą rade te gumy? http://moto.allegro.pl/audi-a4-b5-94-01-dywaniki-gumowe-petex-oryginalne-i1888241078.html czy ma ktos moze sprawdzone cos innego?

JA kupiłem takie na ta zimę są Super jakości ;)

Opublikowano

Też kupię petexy, jak tylko dowiem się jakie stopery będą pasować :decayed:

Opublikowano

Manny ma petexy u siebie ;) ja w A5 też mam i jestem zadowolony :gwizdanie:

Opublikowano

Przemek jaka jest u Ciebie kiera?

Opublikowano

no to tez zamawiam patexy

po numerze wyszlo ze z a6 c5 96r z wersji co szla na usa jest skorzana/podgrzewana/i z mf

Opublikowano

po numerze wyszlo ze z a6 c5 96r z wersji co szla na usa jest skorzana/podgrzewana/i z mf

jednym słowem ameryka :hi::good: :good:
Opublikowano

Przemek ja u siebie też mam Petex i jeżdżę na nich cały rok jestem zadowolony, tylko szkoda że na tylnych nie ma stoperów i zsuwają się pod siedzenie :wallbash:

Opublikowano

stopery mam jakies to najwyzej zaloze i powinno byc oki

Opublikowano

Przemek ja u siebie też mam Petex i jeżdżę na nich cały rok jestem zadowolony, tylko szkoda że na tylnych nie ma stoperów i zsuwają się pod siedzenie :wallbash:

Dokładnie! Również polecam!

Opublikowano

nowe graty zamówione i to z ameryki :cool1:

:naughty:

czyzby jueseje lampy :mysli:

Opublikowano

jeszcze nie :tongue4:[br]Dopisany: 09 Listopad 2011, 12:05_________________________________________________1912738867.jpg

:dance: :dance: :dance: