Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

przemciotorun

Rekomendowane odpowiedzi

to nic nie robi :)

---------- Post dopisany 14-01-2013 at 19:28 ---------- Poprzedni post napisany 11-01-2013 at 16:27 ----------

przyszlo dzisiaj lewe lustro zewnetrzne, do tego krancowki z polifta od pauel-a, i mam przygotowane jakies kierunki na bok home made, zobaczymy czy ten odcien podpasuje :naughty:, a ciemno pomaranczowe juz do mnie leca

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

To nie wystarczy obudowy i ew. trójkąta zmienić tylko? Wydawało mi się że silniczek ten sam i w tym samym miejscu ma otwory do przykręcenia obudowy. Jak ktoś ma uszkodzoną obudowę prawą z anglika to z ciekawości sprawdzę u siebie :decayed:

wszystko jest inne.... jutro bede zakladal lewe to bede wszystko wiedzial dokladnie, porobie fotki czym sie roznia :kwasny: skladane i bez skladania

Ja mam przedliftowe

jak mnie to cieszy :wink:, ale pewnie to sa z s4 z przedlifta, niewazne wiem ze nie ma tego za duzo i poszukiwania moga troche potrwac ale dam rade, jak nie to sie cos wyrzezbi :decayed:

---------- Post dopisany 15-01-2013 at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany 14-01-2013 at 22:09 ----------

i lewe juz dziala :kox::banan:

Wideo0020 - YouTube

najwieksze koszta to lustra, ale jak sie poszuka to idzie kupic w dobrych pieniadzach, problem jest tylko z prawym duzym lustrem bo cholernie ciezko dostac, jezeli uda mi sie "wyrzezbic cos" w przyszlym tygodniu to koszt w moim przypadku bedzie ok 300zl, i troche mojej pracy, oczywiscie zostana stare lustra ktore tez moza za pare groszy sprzedac

najwieksze koszta to lustra, ale jak sie poszuka to idzie kupic w dobrych pieniadzach, problem jest tylko z prawym duzym lustrem bo cholernie ciezko dostac, jezeli uda mi sie "wyrzezbic cos" w przyszlym tygodniu to koszt w moim przypadku bedzie ok 300zl, i troche mojej pracy, oczywiscie zostana stare lustra ktore tez moza za pare groszy sprzedac
nasmaruj se porzadnie ten mechanizm silniczka, lubi sie przyciac i nie do konca lustro sie otwiera i sie majta jak dzyndzel :facepalm: