przemciotorun Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 teoretycznie tak, praktycznie zostalo co nieco do poprawki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 (edytowane) Kox fajny motyw z zębami na boxie Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez Hesik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Przemek auto wyszło słodko, motyw na bagu dobry Ale te koła są jak najszybciej do zmiany, w 19 jeszcze te koło robi szał, niestety w 18 jest słabe Wogóle gdzie to na wczasy śmigasz, może będzie można Cie gdzieś ustrzelić?? Napisz też coś więcej o zawieszeniu, jakie podzespoły, kompresor i jak się sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 na temat kola pisalem juz predzej.... ze powinna byc 19.... do tego teraz jest bardzo ujowa opona... ogolnie temat kola narazie odpuszczam, musze zbierac kase na malowanie auta i troche wypchnac blotniki bo teraz tyl to max 8cali co wejdzie miedzy blotniok a okucie :/ ale chyba i tak na przyszly rok wpadna 19" na wakacje smigam w okolice mielna, wyjezdzam w sobote rano co do zawiechy: zawory 1/4 -przod-tyl kompresor viair 380c poduszki 3 balwankowe na gwincie te tehnicx butla 10 odwadniacz sterowanie z kabiny - customowe w miejscu zapalniczki wiekszosc zlacvzek skrecanych co do sprawowania, to na butli mam mala nieszczelnosc ale chyba zwiazana moze byc z brakiem zaworu zwrotnego i moze cofa na sprezarke, ok 1bar na 1-1,5 dnia, tylne amorki trzymaja super, praktycznie malo co schodzi, ale przod juz troche gorzej, teraz jeszcze pojezdze ale na zime wysle je do uszczelnienia, bo tak co godzine musze podpompowac lekko zeby nie tarlo przy skrecaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu10 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 konkret auto barwo za wytrwałość i muszę zobaczyć na żywo z kołem jakieś tragedii nie ma ale 19' będzie się lepiej prezencić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Foty kozak, ale czemuś tej blaszki nie stargał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Nie myslales nad mniejszym et z przodu? Rekin na dachu jest mega, tez mi chodzi po głowie bagażnik ale na rowery haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Blacha byla bo auto przygotowane bylo do dzisiejszego wyjazdu.... Ponad 250km i wszystko oki. Przednie et napewno bedzie mniejsze. Teraz nawet dystansu zadnego nie mam a spokojnie wejdzie z 10-15 ale z inna opona.... A moze z inna felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszsmietana Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ty lepiej poka jak moj turecki dywan spasowales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) Opona to musowo z jakimś naciagiem, małe detale, spasowwnie i będzie kox Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez slavko87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ty lepiej poka jak moj turecki dywan spasowales Dywan wyszedl spoko. Przepralem go troche i jest gocio Opona to musowo z jakimś naciagiem, małe detale, spasowwnie i będzie kox Jak zostana 18" to mysle o 205/40 na 8" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ty lepiej poka jak moj turecki dywan spasowales Dywan wyszedl spoko. Przepralem go troche i jest gocio Opona to musowo z jakimś naciagiem, małe detale, spasowwnie i będzie kox Jak zostana 18" to mysle o 205/40 na 8" ja bym pchnął to koło, na 8J szału nie bedzie a założysz wąską gumę to bedzie jak kolarzówka wyglądał , szukaj czegoś w 9J na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy30 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 kolego jakiej firmy masz te reling na dach i ile dałeś i gdzie bo sam szukam do sedana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) To sa ori relingi audi do sedana kupowalem na forum lub na allegro juz nie pamietam za ok 150zl juz z kw Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez przemciotorun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrollGun Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Git relingi, kupiłem takie same Ponawiam pytanie odnośnie hałasu wewnątrz po wygłuszeniu podłogi - jakie odczucia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 zadne jako ze cos mi sie yebie i auto zaczyna delikatnie drzec stojac np na swiatlach (zmienione juz wszystkie poduszki na corteco, zmienione zawiesie tlumika....) po wygluszeniu drgania so mniej odczuwalne.... ale sa... jako ze teraz nie ma mnie w domu a auto lezy sobie na parkingu..... nie mam jak zmierzyc glosnosci wewnatrz, ale predzej mierzylem db jadac po prostej drodze 140km/m teraz bede chcial to powtórzyć... dam znac ale nie licze na zbyt duza roznice... ogolnie auto zrobilo ponad 500km na airze i odczucia calkiem calkiem ogolnie na minus jest to ze troche za miekko i trzeba uwazac zeby nie zanurkowac gdzies..(przy 5,5bara z przodu), nieszczelnosc przedniej osi i ciulowe opony... pozatym podroz na wakacje calkiem udana i nawet przydala sie roleta tylnej szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 zmienione juz wszystkie poduszki na corteco I masz powody drgań. Albo dobre używki albo ori. Corteco to guma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 zmienione juz wszystkie poduszki na corteco I masz powody drgań. Albo dobre używki albo ori. Corteco to guma. w zyciu..... corteco jest wkladane w opakowania lemfordera i tak sprzedawane jako lemforder.... pozatym teraz przy gaszeniu i odpalaniu silnika byda nawet nie drgnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trepek Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 zmienione juz wszystkie poduszki na corteco I masz powody drgań. Albo dobre używki albo ori. Corteco to guma. w zyciu..... corteco jest wkladane w opakowania lemfordera i tak sprzedawane jako lemforder.... pozatym teraz przy gaszeniu i odpalaniu silnika byda nawet nie drgnie Przeca ori gumowo-olejowe poduszki do b5 produkuje Avon (i są wyprodukowane w Anglii). I takie w ASO są po 450 i 500zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 I takie w ASO są po 450 i 500zł. nie jestem na 100% pewny ale sprawdze bo stare poduszki mam w garazu ale u mnie chyba byly lemfordery.... i na takie chcialem zmienic bo jak rozmawialem z dzikiem to mowil zeby zmieniac tylko na lemy a zebym nie przeplacal to brac corteco ale w pudelkach corteco a nie lema.... a nie wydaje mi sie ze te moje poprzednie poduszki ktos zmienial od nowosci... ogolnie ze komplet tez mnie wyszlo z 600zl u dzika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi