Buksik Opublikowano Niedziela o 18:16 Opublikowano Niedziela o 18:16 Na dziś muszę już odpuścić. We wtorek wrócę do tematu i jeszcze raz przeprowadzę wszystkie kroki od instalacji softu. Dzięki wielkie za cierpliwość i pomoc. Do wtorku 😉
Buksik Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu W dniu 1.12.2024 o 19:12, Muskel1 napisał(a): Zainstaluj na nowo soft i dopiero jeszcze raz patch. Będę chciał dziś wrócić do wgrania i chciałbym wykluczyć potencjalny problem posiadania nieodpowiednich plików. Czy jesteś w stanie udostępnić mi ze swoich zasobów "pewne" pliki systemowe: 1) MHI2_ER_AU57x_K3663_1 MU1425 2) MIB 3) Patch do powyższej wersji systemu 4) Aktualne mapy nawigacyjne Z góry dziękuję
Muskel1 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Wszystko znajdziesz na mibsolution.one M.I.B. wersję V3.6.0 znajdziesz tutaj.
Buksik Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Wszystko miałem pobrane z tych miejsc. Niestety nie mogę tam namierzyć fw MHI2_ER_AU57x_K3663_1 MU1425, który miałem pobrany z innego forum
Muskel1 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Jest tam. https://mibsolution.one/#/1/9/MHI2 - HARMAN/Firmware/Audi
jonbinn Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Dzięki za wszystkie porady i instrukcję w temacie , pomyślnie zaktualizowano do 2025 😃
Rekomendowane odpowiedzi