Alona Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 :kox: :kox: :kox: Ciekawe czy mamy obok siebie chociaż :naughty: tak nam samotnie bedzie, to chociaz przez CB bedziemy sie porozumiewać :polew: :polew: albo przez kratki wentylacyjne w toalecie :kox:
Hugo Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 :kox: :kox: :kox: Ciekawe czy mamy obok siebie chociaż :naughty: tak nam samotnie bedzie, to chociaz przez CB bedziemy sie porozumiewać :polew: :polew: albo przez kratki wentylacyjne w toalecie :kox: Aby temu zapobiec , poprosiłem chłopaków o dwójkę dla nas :naughty: :naughty:
Alona Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 w sumie czerwony by mi bardziej pasował :polew: :polew:
Tomeks Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 w sumie czerwony by mi bardziej pasował :polew: :polew: jest na to prosty sposób :gwizdanie:
Madas Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Madas, nie dostałeś przelewu ode mnie?? wczoraj zrobiłam, więc już powinien być!!! ps. Słyszałam, że tylko 2 osoby dostały pokoje jednoosobowe :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dostałem dostałem ale farba niebieska mi się skończyła :polew:
Italiano Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zwolniło się jedno miejsce u mnie. Jak ktoś chętny to niech pisze.
Madas Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zwolniło się jedno miejsce u mnie. Jak ktoś chętny to niech pisze. Proszę jeśli ktoś chętny na Adecneo żony miejsce to pisać do niego PW .... jeśli ktoś się zdecyduję to nie wpłacać zaliczki na moje konto tylko rozliczać się z Adrianem ...do mnie pójdzie tylko końcowe 105 zł ....
sokolnh Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 ja moze byłbym chetny ale potrzebuje jeszcze +1
Italiano Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Mi się udało uwolnić od kagańca, może i ty dasz radę
Adas Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 ja jeszcze szukam kobity na zlot, wiec jak cos to czekajcie do konca
pre_pl Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 ja moze byłbym chetny ale potrzebuje jeszcze +1 przypominam, że również pisałem, że zwalniam miejsce
wentyl Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 ja moze byłbym chetny ale potrzebuje jeszcze +1 przypominam, że również pisałem, że zwalniam miejsce po drodze zgarniesz jedną panią i po kłopocie :naughty:
sokolnh Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 dobra, jade sam Adecneo, biore Twoje miejsce
Flyer Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Pamietajcie, ze jest jeszcze wolne miejsce po zonie pre_pl - gdyby ktos mial ochote. Po co ma placic za 2 osoby...
Madas Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 dobra, jade sam Adecneo, biore Twoje miejsce możesz wziąć miejsce za pre_pl żonę
kuredu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Pamietajcie, ze jest jeszcze wolne miejsce po zonie pre_pl - gdyby ktos mial ochote. Po co ma placic za 2 osoby... po żonie pre-pl miejsce jest już zajęte przez kolege z Radomia Jariko natomiast miejsce po żonie Adeceneo będzie dla Sokolnh
lexpar Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ale Wy mieszacie. A może sama żona jedzie ? :laghing2: :laghing2: :laghing2:
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Pamietajcie, ze jest jeszcze wolne miejsce po zonie pre_pl - gdyby ktos mial ochote. Po co ma placic za 2 osoby... po żonie pre-pl miejsce jest już zajęte przez kolege z Radomia Jariko natomiast miejsce po żonie Adeceneo będzie dla Sokolnh A nie da sie na odwrót tak jak chcieli
kuredu Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Pamietajcie, ze jest jeszcze wolne miejsce po zonie pre_pl - gdyby ktos mial ochote. Po co ma placic za 2 osoby... po żonie pre-pl miejsce jest już zajęte przez kolege z Radomia Jariko natomiast miejsce po żonie Adeceneo będzie dla Sokolnh A nie da sie na odwrót tak jak chcieli chodziło mi o kolejność i o to że pre_pl pierwszy pisał o tym że zwalnia miejsce i Jariko się pojawił na to miejsce.
Rekomendowane odpowiedzi