arnold27 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 tez myslalem zeby zlecic to jakiejs zlotej raczce:facepalm:
bidzio1 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 tez myslalem zeby zlecic to jakiejs zlotej raczce:facepalm: a ty się nie udzielaj.
arnold27 Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 tez myslalem zeby zlecic to jakiejs zlotej raczce:facepalm: a ty się nie udzielaj. myslalem o tobie no ale teraz
Długas Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 widzę że wbiłem patyk w mrowisko;p!!
bidzio1 Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 tez myslalem zeby zlecic to jakiejs zlotej raczce:facepalm: a ty się nie udzielaj. myslalem o tobie no ale teraz Czekaj czekaj ty jeszcze przyjedziesz do mnie. Jak masz zamiar coś robić to myśl szybko bo coraz zimniej na dworze.
prezesik18 Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 Kratka klejona klejem na gorąco. Potem nakładanie szpachli i jej obróbka, najfajniejsza część rezania kratki, a tego bałem się najbardziej.
arnold27 Opublikowano 23 Września 2013 Opublikowano 23 Września 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-8NBEJXyqWT8/UkCGZkXBk_I/AAAAAAAAAZY/9diYnUhCiwA/w687-h515-no/DSCN2937.JPGKratka klejona klejem na gorąco. Potem nakładanie szpachli i jej obróbka, najfajniejsza część rezania kratki, a tego bałem się najbardziej. wyglada spoko.masz jakas fotke z bliska?
bidzio1 Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-8NBEJXyqWT8/UkCGZkXBk_I/AAAAAAAAAZY/9diYnUhCiwA/w687-h515-no/DSCN2937.JPGKratka klejona klejem na gorąco. Potem nakładanie szpachli i jej obróbka, najfajniejsza część rezania kratki, a tego bałem się najbardziej. Nie polecam kleju na gorąco do takich operacji. Dostanie wody i puści.
paput Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 halo ze skody felicji FL:decayed: ---------- Post dopisany at 19:06 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ----------
Długas Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 a pasuje bez przeróbek z tej felicji??
paput Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 a pasuje bez przeróbek z tej felicji?? nie
Aron21 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Wszystko fajnie pięknie wygląda tylko że jest jeden malutki "-" Przy montażu z lewej strony halogena zabieramy wlot powietrza do IC
bidzio1 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Wszystko fajnie pięknie wygląda tylko że jest jeden malutki "-" Przy montażu z lewej strony halogena zabieramy wlot powietrza do IC Jak byś się chociaż trochę zainteresował to byś zobaczył jak zrobić żeby ic miał powietrze.:-P
Aron21 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Wszystko fajnie pięknie wygląda tylko że jest jeden malutki "-" Przy montażu z lewej strony halogena zabieramy wlot powietrza do IC Jak byś się chociaż trochę zainteresował to byś zobaczył jak zrobić żeby ic miał powietrze.:-P Czekałem aż dodasz swoje 3 grosze No można zrobić kratki przelotowe bo zazwyczaj są tyły zaślepione no i tak jak widze na fotach że jest mały odstęp od końca kratki ale w lato taki przewiew dużo nie da:facepalm:
bidzio1 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Wszystko fajnie pięknie wygląda tylko że jest jeden malutki "-" Przy montażu z lewej strony halogena zabieramy wlot powietrza do IC Jak byś się chociaż trochę zainteresował to byś zobaczył jak zrobić żeby ic miał powietrze.:-P Czekałem aż dodasz swoje 3 grosze No można zrobić kratki przelotowe bo zazwyczaj są tyły zaślepione no i tak jak widze na fotach że jest mały odstęp od końca kratki ale w lato taki przewiew dużo nie da:facepalm: Tak mój kolego dlatego trzeba przerobić jeszcze kierownicę powietrza do ic. Tak wogóle to rób kawę niedługo będę na bajer...
Aron21 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Wszystko fajnie pięknie wygląda tylko że jest jeden malutki "-" Przy montażu z lewej strony halogena zabieramy wlot powietrza do IC Jak byś się chociaż trochę zainteresował to byś zobaczył jak zrobić żeby ic miał powietrze.:-P Czekałem aż dodasz swoje 3 grosze No można zrobić kratki przelotowe bo zazwyczaj są tyły zaślepione no i tak jak widze na fotach że jest mały odstęp od końca kratki ale w lato taki przewiew dużo nie da:facepalm: Tak mój kolego dlatego trzeba przerobić jeszcze kierownicę powietrza do ic. Tak wogóle to rób kawę niedługo będę na bajer... Haha Spoko wstawiam wodę tylko że dzisiaj raczej jej nie wypijesz to jutro wdepnij jak masz mieć wolne
TyBucu Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Zamiast modzic z kierownica od ic, mozna wstawic fmic i po sprawie, a jak sie ladnie z halo wtedy prezentuje Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
Aron21 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Zamiast modzic z kierownica od ic, mozna wstawic fmic i po sprawie, a jak sie ladnie z halo wtedy prezentuje Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki. Tylko że wtedy jak to ciągnie po kieszeni Tylko że jak masz 90km albo 110 i nie potrzebujesz więcej mocy to wtedy Ci FMIC nie potrzebne
Mario82A4 Opublikowano 26 Września 2013 Opublikowano 26 Września 2013 Co do kierownicy powietrza to zakładasz od polifta i po kłopocie i masz chłodzenie ic . W kratce wystarczy wyciąć do tego pionowego przetłoczenia i masz spory wlot
przemciotorun Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 Co do kierownicy powietrza to zakładasz od polifta i po kłopocie i masz chłodzenie ic . W kratce wystarczy wyciąć do tego pionowego przetłoczenia i masz spory wlot http://imageshack.us/a/img84/9018/20120412406.th.jpg i wszystko w temacie......
Rekomendowane odpowiedzi