keżor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 tak to mniej wiecej wyglada, srebrny samochod i czarne dodatki :slina: jak ma tam AWX'a to jak będzie sprzedawać to biore :slina:
A-rek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 jak ma tam AWX'a niestety jest to BBK
SoMeS Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 a myślałem że tylko wygląda :slina:
ykk Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_wymiana_przednich_kierunkowskazow-t92519.0.html;msg1060093#msg1060093
MarcinS4 Opublikowano 27 Listopada 2009 Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam wszystko piękne . Kolego mam pytanie czy moze masz do sprzedania Grill od S4
loco87 Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Kurcze wszytsko fajnie ale momentami ta dziewczynka wygląda jakby miala 14 lat............. :gwizdanie: Auto momentami fajne. Sporo wyrezałeś. Gratki
keżor Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 Witam wszystko piękne . Kolego mam pytanie czy moze masz do sprzedania Grill od S4 nie mam , jakbym miał to pewnie bym wystawił go w dziale sprzedam :gwizdanie: Kurcze wszytsko fajnie ale momentami ta dziewczynka wygląda jakby miala 14 lat............. :gwizdanie: w czasie robienia zdjęć miała jakieś 20 także tylko sie cieszyć że młodo wygląda
Nowak_zg Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Keżor ale ci kotleta odswierzyli ps. jakies zmiany od tamtego czasu zaszły ?
keżor Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 Keżor ale ci kotleta odswierzyli ps. jakies zmiany od tamtego czasu zaszły ? no ładny kotlet już zapomniałem że miałem ten temat założony :polew:co do auta to założyłem czarny gryll od eSki i większą gleba na gwincie :> no i pewna modyfikacja silnika , ale to pochwale sie po piątkowej wizycie na hamowni
A-rek Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 no i do nowych modow mozna zaliczyc grafike na aucie :gwizdanie:
Wandej Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 Keżor ale ci kotleta odswierzyli ps. jakies zmiany od tamtego czasu zaszły ? no ładny kotlet już zapomniałem że miałem ten temat założony :polew:co do auta to założyłem czarny gryll od eSki i większą gleba na gwincie :> no i pewna modyfikacja silnika , ale to pochwale sie po piątkowej wizycie na hamowni gdzie kolega ten felunek zakupił?? masz go moze jeszcze?? bo chetnie bym sie zamienił z dopłata na ori audi 17` z oponkami 225/45 i dystansami h&r
keżor Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 Keżor ale ci kotleta odswierzyli ps. jakies zmiany od tamtego czasu zaszły ? no ładny kotlet już zapomniałem że miałem ten temat założony :polew:co do auta to założyłem czarny gryll od eSki i większą gleba na gwincie :> no i pewna modyfikacja silnika , ale to pochwale sie po piątkowej wizycie na hamowni gdzie kolega ten felunek zakupił?? masz go moze jeszcze?? bo chetnie bym sie zamienił z dopłata na ori audi 17` z oponkami 225/45 i dystansami h&r to pokaż te Twoje fele, bo wsumie szukam czegoś co będzie pasować w ciemnym kolorze , bo te napewno nie :gwizdanie:
Wandej Opublikowano 28 Listopada 2009 Opublikowano 28 Listopada 2009 http://moto.allegro.pl/item834464128_felgi_alu_oryginal_audi_a3_17_5x112_nowe.html cos takiego. 4 oponki z duza iloscia bieznika w tym jedna jest innej firmy ale bieżnik praktycznie taki sam. A na te twoje oponki masz??
Olaf Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 kezor nie moge ci wyslac pw pislem na gg ale sie nie odzywasz pilne
keżor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 kezor nie moge ci wyslac pw pislem na gg ale sie nie odzywasz pilne aleś mnie odkrył , a już mi sie udało schować na 6tą czy 7ą strone także korzystając z okazji , co powiecie , żeby do mojego paździocha wciepnąć na lato czarne felgi z porsche 17" :gwizdanie: ?
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 kezor nie moge ci wyslac pw pislem na gg ale sie nie odzywasz pilne aleś mnie odkrył , a już mi sie udało schować na 6tą czy 7ą strone także korzystając z okazji , co powiecie , żeby do mojego paździocha wciepnąć na lato czarne felgi z porsche 17" :gwizdanie: ? 18" pakuj nie będziesz żałował Ja prawdopodobnie celuję w 19"
Bulczas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 kezor nie moge ci wyslac pw pislem na gg ale sie nie odzywasz pilne aleś mnie odkrył , a już mi sie udało schować na 6tą czy 7ą strone także korzystając z okazji , co powiecie , żeby do mojego paździocha wciepnąć na lato czarne felgi z porsche 17" :gwizdanie: ? No byłeś fajnie schowany Co do felg mogą się ładnie prezentować tylko czarnej je zmniejszy bardzo. :gwizdanie:
keżor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 bo moge 17ki mieć za przysłowiową złotówke (jak za ori felgi z prosiaka) także tylko te wchodzą w gre , zwłaszcza że mam nówki opony na lato 17 :gwizdanie: coś takiego by to było ,tylko to jest pewnie 18" no i ja nie mam ospojlerowania z S no i chce czarną maske
Bulczas Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 bo moge 17ki mieć za przysłowiową złotówke (jak za ori felgi z prosiaka) także tylko te wchodzą w gre , zwłaszcza że mam nówki opony na lato 17 :gwizdanie: coś takiego by to było ,tylko to jest pewnie 18" no i ja nie mam ospojlerowania z S no i chce czarną maske Jak dla mnie spoko wygląda. Do czarnej maski i lamp z tyłu będą pasować
Rekomendowane odpowiedzi