Piotrek98igo Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 jeszcze poczekam az zacznie sie cos dziac na forum w tym temacie pewnie wkrotce raczej napewno sie pochwali swoim projektem
ire14 Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Koledzy gdzie najbliżej w okolicach Rzeszowa jest dobry CHIP'tuner z hamownią do quattro ? Chodzi mi o CHIP do A4 1.9TDI AFN 97'
rtocki Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Koledzy gdzie najbliżej w okolicach Rzeszowa jest dobry CHIP'tuner z hamownią do quattro ? Chodzi mi o CHIP do A4 1.9TDI AFN 97' weź nie żartuj zwłaszcza przy TDI usłyszałem takie historie, że ludziom naprawdę doświadczonym w branży włos się zjeżył a nie oglądają już "O rety kabarety". Masz dużo kasy, chcesz być walony w rogi - szukaj na podkarpaciu, te parę stów króre zaoszczędzisz na paliwie i wycieczce do prawdziwych tunerów , i tak oddasz z naddatkiem przy ich fakturze (że o efektach nie wspomnę - uwaga istnieje lobby broniące dokonań tych firm) . Ogólna konkluzja: są firmy , które mają sprzęt i zrobiły takich operacje tysiące , a są takie które wcisną Ci własne widzimisię i na Twoim aucie je zaimplementują - wybór należy do Ciebie
leone1988 Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 gdzie w trójmieście najlepiej chipuja???
OLO_GDA Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 gdzie w trójmieście najlepiej chipuja??? www.tune-up.pl
Dev Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 ktos sie bawił w chip-sowanie silnika ze skrzynią DSG braciak kupił passka 2.0 tdi 103kW i zastanawia sie nad virusem jak znosii to skrzynia?
jnx Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 oraz co sądzicie o alltuning ? Robią wirusa za 800zł. jestem z piotrkowa tryb zastanawiałem się nad rogalem ale on ma chyba troche drożej a i czekać trzeba i jechać do wawy.. Może przy chipowaniu w Zduńskiej Woli coś im powiedzieć w stylu " zróbcie tak by rogal nie musiał po was poprawiać" hm.. sam już nie wiem a nie mam zbytni kasy a te 800zł mógłbym jakoś uciułać..
OLO_GDA Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 zastanawiałem się nad rogalem ale on ma chyba troche drożej a i czekać trzeba i jechać do wawy.. zastanow sie jak to jest ze ktos ma drozej jest dalej a i tak trzeba sie zapisac i czekac.i ludzie jada po kilkaset km zeby robic wlasnie tam... mam nadzieje ze sam dojdziesz do wniosku ze lepiej dac teraz pare setek wiecej niz potem wymieniac po kolei padniete elementy silnika, zaczynajac od turbiny. jakos nie wierze ze oni pisza program a nie wgrywaja gotowca... ale nie znam wiec nie wiem.
rtocki Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 tak jak napisał OLO, naprawdę już wiele osób przerabiało ten temat..., popierdala się pół Polski i czeka pół roku, a lokalnie to se można iść do burdelu, bo i tak wszędzie te same ukrainki...
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 tak jak napisał OLO, naprawdę już wiele osób przerabiało ten temat..., popierdala się pół Polski i czeka pół roku, a lokalnie to se można iść do burdelu, bo i tak wszędzie te same ukrainki... :polew: hhehe to pojechales teraz ehe
rtocki Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Po prostu w niektórych sprawach wyznaję zasadę albo dobrze albo wcale, a w tym konkretnym przypadku nie żałuję ani dnia wydłużonego oczekiwania (choć to głównie "zasługa" mojego quattro) i ani złotówki - zwłaszcza, że zapowiedzi finansowe lokalnych "fachowców" były większe...
David Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 ja jestem ze Szczecina a do wawy mam 520 km a i tak bede jechal do Rogala bo wiem ze lipy mi nie zrobi strace troche czasu ale liczy sie wynik koncowy
skovroon Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 ja jestem ze Szczecina a do wawy mam 520 km a i tak bede jechal do Rogala bo wiem ze lipy mi nie zrobi strace troche czasu ale liczy sie wynik koncowy Pewnie!!Podoba mi sie takie podejscie :good:
marewel Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 ja jestem ze Szczecina a do wawy mam 520 km a i tak bede jechal do Rogala bo wiem ze lipy mi nie zrobi strace troche czasu ale liczy sie wynik koncowy W gdansku masz Roberta z tunup troche blizej,a zeby walil lipe to nie slyszalem.
Dev Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 ja jestem ze Szczecina a do wawy mam 520 km a i tak bede jechal do Rogala bo wiem ze lipy mi nie zrobi strace troche czasu ale liczy sie wynik koncowy W gdansku masz Roberta z tunup troche blizej,a zeby walil lipe to nie slyszalem. z tego co słyszałem i widziałem to zna sie na robocie
spanky Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 W Szczecinie jest Leo ... tez zna sie na rzeczy ... jak jest sens klepac 1000 km na standardowa modyfikacje ...
poziek Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 jak jest sens klepac 1000 km na standardowa modyfikacje ... Lans
David Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 jak jest sens klepac 1000 km na standardowa modyfikacje ... Lans hehe normalnie mowicie ze w Tune Up tez ogarna dobrze temat? do Gdanska mam blizej niz do wawy - o 200 km
Tukan Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 jak jest sens klepac 1000 km na standardowa modyfikacje ... Lans hehe normalnie mowicie ze w Tune Up tez ogarna dobrze temat? do Gdanska mam blizej niz do wawy - o 200 km Robert dobrze ogarnia
marewel Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 mowicie ze w Tune Up tez ogarna dobrze temat? do Gdanska mam blizej niz do wawy - o 200 km :mysli Takiego starego pazdziora to juz malo kto nie ogarnia.
Rekomendowane odpowiedzi