funkmasta Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 Dołączam się do grona osób zadowolonych z roboty Rogalotti'ego. Naprawdę warto poświęcić czas i przejechać trochę kilometrów.Program wgrany przez niego jest bardzo dobrze zestrojony: samochód nie szarpie, nie zostawia czarnej zasłony dymnej z tyłu a różnica w przyśpieszeniu i elastyczności jest znacząca. Szczerze polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audia41.6 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 DIAGTRONIC ALE TRZEBA UZBROIĆ SIĘ W CIIIIIERPLIWOŚĆ O I NIE MAJĄ HAMOWNI QUATTRO ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Koledzy!!! Poczytajcie trochę co piszą inni. Naprawdę warto umówić się z Rogalem. A te parę kilosów które trzeba zrobić to w mig sie zwróci. Witek podchodzi do auta jak do swojego. Nie ma sensu więcej pisać na ten temat. Można jeździć do innych firm,ale Witek jest najlepszy :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja polece CompSport-robilem u nich program i nie tylko jestem bardzo zadowolony,maja dobre podejscie i byli pierwsi w Polsce ktorze zaczeli robic PD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witam właśnie jestem po chipie u Daniela z TCC z Krakowa - wcześniej robił kumplowi i jest zadowolony - ja jestem mega zadowolony - auto ma niesamowitego kopa jak dla mnie - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart... Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 To koledzy i ja sie zbieram do zawirusowania mojego avancika i chyba zgodnie z wiekszoscia glosow oddanych na Rogala i ja sie umowie na wizyte lekarska u niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 robiłem passka 2.0 TDI u Marka Staszewskiego ( www.tdi-tuning.pl ) profi obsługa i wynik na rolkach autem w tej chwili jezdzi ojciec i nie moze zrozumiec dlaczego ten "klekot" tak zapier......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 jestem po wizycie u Rogala robił mi dwa autka jestem zaj... zadowolony polecam wszystkim. Witek zna sie na tym co robi i potrafi doradzić. POLECAM wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUGY38 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja rowniez polecam wszystkim niezdecydowanym wizyte u Witka.Do kazdego auta podchodzi indywidualnie i zna sie na rzeczy.Dzieki Witek i pozdrawiam.Jak znajdziesz chwile to wklej moj wykresik z 14.04.08. :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Tylko Rogal nikt więcej, polecam bardzoooooo :th: Autko po programie jeździ znakomicie :> Witek to wielki profesjonalista, podchodzi do auta jak do swojego. Poza tym bardzo miły gość!!!! Jak będzie wykresik to wkleję. Jeszcze raz wielkie dzięki Witek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Wszyscy piszą o gnojowozach a o benzynach nikt. W mazowieckim polecam: www.sportmile.pl www.vtg.pl www.unitronic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labgo Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Cześć, Czy może ktoś z czystym sumieniem polecić gdzie wrzucić program dla 1.8T w Wielkopolsce (najlepiej sam Poznań). Poza pyrlandią to wiem i jak nic godnego polecenia nie ma, to ruszam w trasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Cześć, Czy może ktoś z czystym sumieniem polecić gdzie wrzucić program dla 1.8T w Wielkopolsce (najlepiej sam Poznań). Poza pyrlandią to wiem i jak nic godnego polecenia nie ma, to ruszam w trasę. Z czystym sumieniem to nigdzie Program do 1.8T umieją zrobic wszyscy. Jedź po prosty tam gdzie taniej. Uderzaj tam gdzie napisałem. W końcu po to to napisałem, żeby nie było takich pytań jak twoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien77 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Wie ktos moze gdzie mozna zainstalowac chipa na podlasiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThE_ViRuS Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Witam zna ktoś jakiś dobry, bardzo dobry chiptuning w okolicach wrocławia????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Witam zna ktoś jakiś dobry, bardzo dobry chiptuning w okolicach wrocławia????? np. DynoSoft Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Witam zna ktoś jakiś dobry, bardzo dobry chiptuning w okolicach wrocławia????? Jetronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Livorno Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Mógłby ktoś polecić jakąś porządną firmę z zachodnio-pomorskiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielokropek Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ja za to polecam tylko i wyłącznie CompSport - Patryk zrobił już dla mnie kilka autek i za każdym razem efekt był taki sami - totalny banan (czy jak wolicie rogal) na twarzy Mój AFN na totalnie seryjnych gratach , po wizycie u Patryka i Szymona, ma 150PS i 320Nm. IMHO jeśli robić diesla to tylko i wyłącznie w CS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Również polecam CompSport ! Po wizycie u chlopaków a3 1.9tdi ahf - 148KM i 316Nm - całkowita seria Zobaczymy co bedzie dalej bo to nie koniec... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi