Dev Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 jedz do Wa-wy, nie masz daleko http://www.mrmotors.pl/[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 21:23_________________________________________________ pacjent AEB na starym kompie, jestem z kuj-pom, dzwoniłem do tune-up, nie robia starych kosci, mr motors nie robia starych, goodhope z przyjemnością, ale po nowym roku... czy jest ktoś jeszcze oprócz v-tech pomorze? czy jest ktoś na forum kto jeździ na ich programie na AEB, wszędzie widzę powielane negatywne opinie, ale czy to nie przesada? serio pytam :> jak chce Goodhope zrobic to jedz do niego vałtech-a sobie odpusc AEB jezdzi zaje...biście po programie wiec nie wiem gdzie wyczytałeś te opinie, może na Pudelku.... najpierw doprowadz auto do ładu a potem na virusa
CoLo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 jedz do Wa-wy, nie masz daleko http://www.mrmotors.pl/[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 21:23_________________________________________________ pacjent AEB na starym kompie, jestem z kuj-pom, dzwoniłem do tune-up, nie robia starych kosci, mr motors nie robia starych, goodhope z przyjemnością, ale po nowym roku... czy jest ktoś jeszcze oprócz v-tech pomorze? czy jest ktoś na forum kto jeździ na ich programie na AEB, wszędzie widzę powielane negatywne opinie, ale czy to nie przesada? serio pytam :> jak chce Goodhope zrobic to jedz do niego vałtech-a sobie odpusc AEB jezdzi zaje...biście po programie wiec nie wiem gdzie wyczytałeś te opinie, może na Pudelku.... najpierw doprowadz auto do ładu a potem na virusa Chyba mu chodzilo o sofcie v-techu i aeb Deva, przeciez napisal, ze mrmotors nie robi starych ecu Czekaj i zrob po nowym roku w Goodhope. Vtech olej...
kudlaty.lukas Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 jedz do Wa-wy, nie masz daleko http://www.mrmotors.pl/[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 21:23_________________________________________________ pacjent AEB na starym kompie, jestem z kuj-pom, dzwoniłem do tune-up, nie robia starych kosci, mr motors nie robia starych, goodhope z przyjemnością, ale po nowym roku... czy jest ktoś jeszcze oprócz v-tech pomorze? czy jest ktoś na forum kto jeździ na ich programie na AEB, wszędzie widzę powielane negatywne opinie, ale czy to nie przesada? serio pytam :> jak chce Goodhope zrobic to jedz do niego vałtech-a sobie odpusc AEB jezdzi zaje...biście po programie wiec nie wiem gdzie wyczytałeś te opinie, może na Pudelku.... najpierw doprowadz auto do ładu a potem na virusa Chyba mu chodzilo o sofcie v-techu i aeb Deva, przeciez napisal, ze mrmotors nie robi starych ecu Czekaj i zrob po nowym roku w Goodhope. Vtech olej... hehehe bez spiny devastation :> CoLo goodhope i tak jest faworytem i tam sie wybieram, ale zastanawia mnie ta nagonka na v-tech... chyba nie w kazdym oddziale robia czary-mary... Podam Wam przyklad: kumpel pojechal do bydgoskiego oddzialu CC sporting przygotowanym do kajtkow: glowica dotknieta, ostry walek, dolot, wydech - gosciu ogarniety, bez jakichkolwiek obaw zabral sie za auto - wyszlo ok.100 koni i w tym setupie jezdzi juz 1,5 roku wyjmujac pudla na zawodach. Gdyby nie to, ze w Bydgoszczy nie ma kostki do AEB program zrobilbym tam. (Bydgoszcz zdaje sie jest blizej zwiazana z Pomorzem (Kosakowo) stad moje pytanie na ich temat) - zwrocie jeszcze uwage ze te warsztaty dzielnie sobie radza na rynku i kiedy wspomniany kolega tam dzwonil to terminy byly odlegle... Drodzy forumowicze, naprawde nie ma wsrod nas osoby zadowolonej z softu v-tech? post napisalem w celu rozpoczecia dyskusji, a nie jakiejkolwiek reklamy wspomnianej wyzej firmy/oddzialu. pozdr
CoLo Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 jedz do Wa-wy, nie masz daleko http://www.mrmotors.pl/[br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 21:23_________________________________________________ pacjent AEB na starym kompie, jestem z kuj-pom, dzwoniłem do tune-up, nie robia starych kosci, mr motors nie robia starych, goodhope z przyjemnością, ale po nowym roku... czy jest ktoś jeszcze oprócz v-tech pomorze? czy jest ktoś na forum kto jeździ na ich programie na AEB, wszędzie widzę powielane negatywne opinie, ale czy to nie przesada? serio pytam :> jak chce Goodhope zrobic to jedz do niego vałtech-a sobie odpusc AEB jezdzi zaje...biście po programie wiec nie wiem gdzie wyczytałeś te opinie, może na Pudelku.... najpierw doprowadz auto do ładu a potem na virusa Chyba mu chodzilo o sofcie v-techu i aeb Deva, przeciez napisal, ze mrmotors nie robi starych ecu Czekaj i zrob po nowym roku w Goodhope. Vtech olej... hehehe bez spiny devastation :> CoLo goodhope i tak jest faworytem i tam sie wybieram, ale zastanawia mnie ta nagonka na v-tech... chyba nie w kazdym oddziale robia czary-mary... Podam Wam przyklad: kumpel pojechal do bydgoskiego oddzialu CC sporting przygotowanym do kajtkow: glowica dotknieta, ostry walek, dolot, wydech - gosciu ogarniety, bez jakichkolwiek obaw zabral sie za auto - wyszlo ok.100 koni i w tym setupie jezdzi juz 1,5 roku wyjmujac pudla na zawodach. Gdyby nie to, ze w Bydgoszczy nie ma kostki do AEB program zrobilbym tam. (Bydgoszcz zdaje sie jest blizej zwiazana z Pomorzem (Kosakowo) stad moje pytanie na ich temat) - zwrocie jeszcze uwage ze te warsztaty dzielnie sobie radza na rynku i kiedy wspomniany kolega tam dzwonil to terminy byly odlegle... Drodzy forumowicze, naprawde nie ma wsrod nas osoby zadowolonej z softu v-tech? post napisalem w celu rozpoczecia dyskusji, a nie jakiejkolwiek reklamy wspomnianej wyzej firmy/oddzialu. pozdr Gotowiec z vtechu pewnie bys mial. To wiesz co, to wolabym juz moj stary soft ABT za mniejsza kase
Dev Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 mam gdzieś zgrany soft z mojego starego AEB, boost 1.2 Bar-a mi bardzo fajnie sie na nim jezdziło, zreszta jezdzi nadal na nim Kolega z forum :decayed: jak chcesz to go poszukam
rob555 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Opublikowano 22 Grudnia 2011 A ja juz mam podstawke pod te kosci :gwizdanie: Wiec jak cos zapraszam
szogun0 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Rob555, podstawka to chyba nie problem? Czytanie i programowanie tej pamięci ogarnia w zasadzie każdy niedrogi programator. Kwesta, aby osoba przed komputerem ogarniała sposób modyfikacji. A w to akurat nie wątpię.
Glazurnik Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 jedz do Wa-wy, nie masz daleko Dzięki Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?
driver09 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 jeśli chodzi o łodzkie znam jednego konkreta robi wszystko chip tuning filtry cząstek stałych mapy startowe vaga tez posiada Przemko 668-701-980 polecam robiłem u niego 3 fury pełna satysfakcja ceny konkurencyjne
deex Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ja moge z reka na sercu polecic Mariusza z okolic Pleszewa , robiłem u niego juz 5 aut i 100% zadowolenia Na wiosne A4 tez odwiedzi Goodhopa ! Ponizej dokładny adres i stronka firmy GOODHOPE GOODHOPE Mariusz Strzelczyk Dobra Nadzieja ul. Ostrowska 22 63-300 Pleszew woj. wielkopolskie www.dyno.pl
MIIKEW Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 witam chciałem poddać mojego nowego pas(zczaka)sata małej modyfikacji, mam BKC 105km w B6 kombi (1616kg), ledwo jedzie czy mógłby ktoś polecić blisko krakowa gościa co ogarnie ten najprostszy silnik odgrzewam temat bo nie wiadomo czy od ostatnich wpisów coś się nie pozmieniało nie ukrywam że najlepiej by mi pasowało w krakowie, myślałem o COMPSPORTCIe na katowickiej ale nie wiem czy nie lepiej do Bielska jechać ile w ogóle to kosztuje i ile dostane tak bezpiecznie ? mam nalatane pod 200kkm
radimm Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Kraków - Daniel TTC. Ja robilem u niego, kolega robil u niego - obaj zadowoleni. Auto od czerwca po programie do dzis 0 problemow
MIIKEW Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 a to jest jest jakiś dobry kolo ? a jak z hamownią ? daje na potwierdzenie jakieś wykresy czy mam mu na gębę wierzyć ? jaka cena ?
radimm Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Na hamownie jezdza do Niepolomic do Termanowskich (tak bylo w czerwcu). Ja za Afn'a placilem 700 program + 100 hamownia. Zadzwon 602355117 i sie dowiedz wszystkiego Jak szukalem miejsca gdzie robic program to na roznych forach go polecali, pojechalem do niego i nie zaluje. Teraz zbieram graty i na korekte tez do niego pewnie pojade Ale niech sie wypowie jeszcze ktos kto robil u Daniela
MIIKEW Opublikowano 9 Stycznia 2012 Opublikowano 9 Stycznia 2012 dzwoniłem, powiedział mi 1000pln, nie wiem czy nie lepiej już compsport w bielsku, czy to już wszyscy z moich okolic ? czy jest jeszcze ktoś ?
driver09 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 octavia 2008 r 1.9tdi 105kM po modzie golf V 1.9 tdi 105kM po zmianie przyśpieszenie Przemko 668-701-980 lub 787-535-030 polecam ŁÓDZKIE
h4cker Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 W Lubelskim są jacyś dobrzy magicy od 1.8T? Fabryka dała APU obecnie słupek AEB.
Brysio Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 octavia 2008 r 1.9tdi 105kM po modzie golf V 1.9 tdi 105kM po zmianie przyśpieszenie Przemko 668-701-980 lub 787-535-030 polecam ŁÓDZKIE takie filmiki to ja z neta moge sciagnac w dodatku moga byc wgrane gotowce wiec to niewiele znaczy jakies wykresy logi przed modem i po itp to sa wyznaczniki
Rekomendowane odpowiedzi