moskal Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Dzo-Dzo men...ja silnikami na gownienka się nie zajmuję :gwizdanie: :wink4: a z tego co wiem to wręcz sie brzydzisz [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2009, 16:25_________________________________________________Dzo-Dzo wal do Adamooo on jeździ podkręconym gnojowozem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 heheh gnojo wozem dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Nie trzeba nic fizycznie usuwać. Wystarczy zaślepić (posty nie do końca opisują metodę, musisz czytac między wierszami): http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=2109&highlight=egr http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=78004&highlight=za%B6lepienie http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=47069&highlight=za%B6lepienie http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=52156&highlight=za%B6lepienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 dzo dzo wrzuć fote silnika z zamontowanym i podłączonym turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 JO-Jo a masz jakieś filmiki jeszcze?? jak mróczy traktorek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 no mam kilka filmików tylko kurw... nie wiem jak je zamontowac na stronce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 no mam kilka filmików tylko kurw... nie wiem jak je zamontowac na stronce Wrzuć na youtube, a potem wklej link na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 ja mam jedno drobne pytanko... na tej 3 fotce od końca to już wszystko założone? IC z tymi rurami będą na wierzchu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 dzo ile to pali teraz ? ? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUTI Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 dzo ile to pali teraz ? ? ? podobno 15 w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart79 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 dzo ile to pali teraz ? ? ? podobno 15 w mieście Hehehe chyba z żaglem na dachu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Ciekawy jestem wyniku po strojeniu . Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 narazie nie ma tragedi 10 po miescie ale jak sie pocisnie to 12 spokojnie ale trasa lekko 8 juz tez sie nie moge doczekac strojenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 narazie nie ma tragedi 10 po miescie ale jak sie pocisnie to 12 spokojnie ale trasa lekko 8 juz tez sie nie moge doczekac strojenia pierwszy filmik rozstraja jezdziles wczesniej bmw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 :polew: nie no co ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Jaka chcesz osiagnac moc w swoim 1.9 tdi ze ma to byc najmocniejsza jednostka w polsce ? Ostatnio gadalem z murzynem przy jego wozie i ma tam wlozonego asz ~ 220 km ponad 400Nm a mowil ze przy jego gratach( Turbo IC wtryski)powinno byc kolo 250 km BTW to tylko moje zdanie ale raczej za dlugo sie ta moca nie nacieszysz ktora masz teraz. Domyslam sie ze juz polujesz na nowe autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a pokazal ci wykres ze ma 220km? :polew: bo kalkulowac kazdy umie...jechalem z nim i wrazenia nie zrobilo na mnie jego auto zadnego wiec te 220 to po 19 dzieciom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a pokazal ci wykres ze ma 220km? :polew: bo kalkulowac kazdy umie...jechalem z nim i wrazenia nie zrobilo na mnie jego auto zadnego wiec te 220 to po 19 dzieciom nie wnikam czy klamal czy nie ale po co mialby to robic pytalem czy byl na pomiarach a nie czy sobie tyle wydumal Tak czy inaczej 220 km mozna wyciagnac z asz i to zadna magia pod warunkiem wymiany paru czesci OK nie robmy balaganu koledze w watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a pokazal ci wykres ze ma 220km? :polew: bo kalkulowac kazdy umie... wiesz mnoze liczył : silnik + soft + wtryski + fmic + magnetyzery 5KM + strumienica +8KM + naklejka "sony" 8KM i mu wyszło 220KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ostatnio gadalem z murzynem No to za***iście. Czy powiedział ci też, że tankuje paliwo lotnicze ? Murzyn to bajkopisarka, najlepsze teksty były, że mu spala na trasie 3 litry :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi