szczuraz Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Opublikowano 8 Lutego 2014 Chyba 17 albo MM i opijamy fure Nelsona wysłane z audi goldiego Jestem za 17 bo potem piwa bym się napil.
oca69 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja z Ocą chyba odpadamy bo wyjazd rano. Chyba że wrócimy wcześniej to zajedziemy. Słabo to widzę , raczej sie nie wyrobimy .
chopin Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja z Ocą chyba odpadamy bo wyjazd rano. Chyba że wrócimy wcześniej to zajedziemy. Słabo to widzę , raczej sie nie wyrobimy . To dojedziecie później , jaki problem
chopin Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Czemu wy sie pakujecie pod ten most ? Chcecie znowu niepotrzebnie zawracac na magnolie ?
kaju Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Czemu wy sie pakujecie pod ten most ? Chcecie znowu niepotrzebnie zawracac na magnolie ? a co się tam dzieje, że trzeba zawracać?
Nelson Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Siema. Panowie goldik lub szczuraz, weźcie jak możecie Vaga. Mi wysypała się matrycą w lapku i nie ma jak błędów zczytać Wysłane z monopola 24/7
chopin Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Siema. Panowie goldik lub szczuraz, weźcie jak możecie Vaga. Mi wysypała się matrycą w lapku i nie ma jak błędów zczytaćWysłane z monopola 24/7 Nelson ale Ty dzisiaj z kierowcą bo opijamy Twoją srebrną strzale i stawiasz
Nelson Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Nie dam rady dzisiaj. Mam parę rzeczy do załatwienia przed jutrzejszą trasą. Wysłane z monopola 24/7
Gniady Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Można pod most dzisiaj chociaż tam ujnia ale mam dyżur z dzieciokami a na magnolie ich nie weżmę.
szczuraz Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 Czemu wy sie pakujecie pod ten most ? Chcecie znowu niepotrzebnie zawracac na magnolie ? a co się tam dzieje, że trzeba zawracać? Chopin sieje taką obore że musimy za każdym razem uciekać . ---------- Post dopisany at 11:59 ---------- Poprzedni post napisany at 11:58 ---------- Siema. Panowie goldik lub szczuraz, weźcie jak możecie Vaga. Mi wysypała się matrycą w lapku i nie ma jak błędów zczytaćWysłane z monopola 24/7 Muszę odkopac ladowarke bo od sylwestra leży gdzies za szafa bez prądu
Damiandix Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Siema. Panowie goldik lub szczuraz, weźcie jak możecie Vaga. Mi wysypała się matrycą w lapku i nie ma jak błędów zczytaćWysłane z monopola 24/7 Ja wezmę
maq Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Może uda mi się wpaść dzisiaj tylko napiszcie gdzie konkretnie czy MM czy magnolia i na którą - 17 czy 18 ?
Nelson Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Pod MM chcę zrobić logi z boostem. Na 17 Wysłane z monopola 24/7
goldi Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 :hi:bry ze wśi wczoraj kuzyn miał tu urodziny w klubie na 30 osób i tak go podrzucali trzydzieści razy że za trzydziestym razem go nie złapali i teraz jest na ostrym dyżurze i puchnie masakra
Lolek Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 :hi:bry ze wśi wczoraj kuzyn miał tu urodziny w klubie na 30 osób i tak go podrzucali trzydzieści razy że za trzydziestym razem go nie złapali i teraz jest na ostrym dyżurze i puchnie masakra dobry hehe to do końca życia zapamięta te urodziny Pany jak 17 MM to ja chętnie też wpadnę
Nelson Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 :hi:bry ze wśi wczoraj kuzyn miał tu urodziny w klubie na 30 osób i tak go podrzucali trzydzieści razy że za trzydziestym razem go nie złapali i teraz jest na ostrym dyżurze i puchnie masakra Gruba impreza :-D Wysłane z monopola 24/7
Rekomendowane odpowiedzi