chopin Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 To ze bateria codziennie do ladowania to akurat normalne w smartfonach. Ryju sam widziałeś różnice w wyświetlaczu po którymś odblokowaniu odpowiedział Oca
kaju Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 To ze bateria codziennie do ladowania to akurat normalne w smartfonach. Ryju sam widziałeś różnice w wyświetlaczu po którymś odblokowaniu odpowiedział Oca zaśpiewał grajek
Damiandix Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 To ze bateria codziennie do ladowania to akurat normalne w smartfonach. Ja IPhone'a ładuje co 4 dni. Nawijam średnio 45min dziennie. Także tego
chopin Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 To ze bateria codziennie do ladowania to akurat normalne w smartfonach. Ja IPhone'a ładuje co 4 dni. Nawijam średnio 45min dziennie. Także tego bo nie masz whatsappa z naszym wątkiem klubowym :grin: inaczej to byś sie nie pochwalił takimi osiągami z włączonym netem , co nie Cwiara ?
Gość cwiara Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja swojego 2 razy dziennie . Tylko u mnie nie ma zmiłuj. Tapatalk, whatsapp praktycznie cały dzień, i w pracy i w domu
kaju Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 To ze bateria codziennie do ladowania to akurat normalne w smartfonach. Ja IPhone'a ładuje co 4 dni. Nawijam średnio 45min dziennie. Także tego no chyba bez żadnych aplikacji i totalnie goły, to jak najbardziej. u mnie jak u 1/4 - nie ma zmiłuj
KYLOMC Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja laduje swoje s3 raz dziennie ... juz mam 5% bateri ..
Damiandix Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 No fajerwerków żadnych w nim nie mam, trzy gierki dosłownie i żadnych extra appek.
Hardjack Opublikowano 24 Lutego 2014 Opublikowano 24 Lutego 2014 A jaki to iPhone Damiandix? Ja swojego kupiłem w listopadzie 2012 i po 11 miesiącach wymieniłem baterie, bo mi trzymała pół dnia. Teraz trzyma dzień, ale jak Tobie trzyma 4 dni to jestem pod wrażeniem.
szczuraz Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja też a do roboty wypadało by już wstać
arre Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja też a do roboty wypadało by już wstać
goldi Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 bry do roboty to ja ściągam spodnie a wstaje do pracy wysłane z audi goldiego
matekm_1 Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja laduje swoje s3 raz dziennie ... juz mam 5% bateri .. Ja mam "Z" i ładuję ją co 3-4 dni a sprzętowo nie odbiega za bardzo od S3
wojtas-audi Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 To chyba musisz bardzo mało używać ?? Z1 najdłużej mi 2 dni wytrzymała, jak mało używana, a tak to codziennie trza ładować
maq Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Zaraz się tu zrobi konkurs ile kto na baterii wytrzymuje A tak naprawdę największe znaczenie ma to jak kto używa telefonu. Obecnie mam HTC ONE i bateria w nim by w stanie wytrzymać dwa może trzy dni, ale takich telefonów nie kupuje się po to, żeby być rekordy czasu bez ładowania. Aplikacja facebooka skraca żywot baterii o ładnych parę godzin ( mimo, że synchronizacja zjechana do minimum) potem taptalk i z dwa konta pocztowe, synchronizacja z google i od rana do wieczora spada 70%. I tak uważam to za***isty wynik Gdyby te wszystkie synchronizacje wywalić pewnie trzymała by 2 razy tyle...ale wtedy mogę równie dobrze kupić nokie 3310
kiciafirerek Opublikowano 25 Lutego 2014 Opublikowano 25 Lutego 2014 Ja mam stare BB 9780 i bateria trzyma 2 dni chyba że wyłącze połączenie z internetem wtedy z funkcja intensywnego dzwonienia 5 dni wytzymuje za to jak jakiejś gry nie wyłączę jak się siostrzeniec bawi i w tle zostanie to 5h i po telefonie czasem nie zauważę że w tle coś baterio żernego chodzi i jest zonk:doh:
Rekomendowane odpowiedzi