emay Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Jest kolejny problem z paskiem 1.8t '01r 3 bieg, but w podłogę i jakby turbo przestało dmuchać i obroty spadają... na luzie dzieje się podobnie, obroty mocno spadają i po 1-2s wracają. ---------- Post dopisany at 10:03 ---------- Poprzedni post napisany at 10:02 ---------- Ja dzisiaj będę pod MM. Spartan, a Ty się pokażesz ? ---------- Post dopisany at 10:05 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ---------- Do superba podejdą dobrze Emil Patrzyłem na koszty nowych opon do tych felg chyba max dla mojego portfela to 17 cali ---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ---------- Pytałem o te felgi, są odmalowane. Dwie miały bicie i zostały wyprostowane, więc nawet nie pytałem o produkcję. A pytałeś czy były spawane ?
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Ja dzisiaj będę pod MM. Spartan, a Ty się pokażesz ? Raczej nie dam rady, o 17 muszę być w Ślęzie
Duds Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Pytałem o te felgi, są odmalowane. Dwie miały bicie i zostały wyprostowane, więc nawet nie pytałem o produkcję. A pytałeś czy były spawane ? Nie pytałem.
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Moje 17" niedługo będą na sprzedaż
emay Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Moje 17" niedługo będą na sprzedaż Te szpachlowane ??
szczuraz Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Jest kolejny problem z paskiem 1.8t '01r 3 bieg, but w podłogę i jakby turbo przestało dmuchać i obroty spadają... na luzie dzieje się podobnie, obroty mocno spadają i po 1-2s wracają. weź go w przyszłym tygodniu do mnie wieczorem ja mu się już do d*py dobiorę Jaki to kod silnika tylko muszę wiedzieć i czy ma podtlenek LPG
kaju Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Też zawsze mówie, że więcej nie pije... Ale mniej też nie więc głowa do góry i polej sobie, podratuj się
emay Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Ja sobie obiecałem, że w sierpniu nie wypije ani grama alkoholu. ---------- Post dopisany at 13:15 ---------- Poprzedni post napisany at 13:15 ---------- Chce sprawdzić czy nie zaliczam się do grona alkoholików
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Moje 17" niedługo będą na sprzedaż Te szpachlowane ?? Tych szpachlowanych już dawno nie ma Te obecne ---------- Post dopisany at 13:34 ---------- Poprzedni post napisany at 13:32 ---------- Jest kolejny problem z paskiem 1.8t '01r 3 bieg, but w podłogę i jakby turbo przestało dmuchać i obroty spadają... na luzie dzieje się podobnie, obroty mocno spadają i po 1-2s wracają. weź go w przyszłym tygodniu do mnie wieczorem ja mu się już do d*py dobiorę Jaki to kod silnika tylko muszę wiedzieć i czy ma podtlenek LPG Właśnie w krótkim czasie po założeniu lpg zaczęły się dziać te cuda... A mówiłem żeby tam gazu nie pchał ---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:34 ---------- A tym czasem wyebałem sobie bark na treningu na szczęście obojczyk i więzadła całe
szczuraz Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Właśnie w krótkim czasie po założeniu lpg zaczęły się dziać te cuda... A mówiłem żeby tam gazu nie pchał dziwne te silniki generalnie lubią gaz chyba że zakładał to pan Gienek w zaprzyjaźnionym warsztacie specjalizującym się naprawą żuków i uazów... wtedy wszystko jest możliwe. W każdym bądź razie jestem dostępny każdego dnia po 22:20 jak coś to dzwoń.
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Daj fote tych swoich Kliknij w moją sygnaturę, otworzysz wątek tam są foty ---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:35 ---------- Właśnie w krótkim czasie po założeniu lpg zaczęły się dziać te cuda... A mówiłem żeby tam gazu nie pchał dziwne te silniki generalnie lubią gaz chyba że zakładał to pan Gienek w zaprzyjaźnionym warsztacie specjalizującym się naprawą żuków i uazów... wtedy wszystko jest możliwe. W każdym bądź razie jestem dostępny każdego dnia po 22:20 jak coś to dzwoń. Nie wiem gdzie to zakładane było nawet... Pogadam z ziomkiem, jak coś to będę dzwonił
szczuraz Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Kto dzisiaj będzie bo nie wiem czy myć furę czy odpalać piwo
goldi Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 ja odpadam umówiłem się z kolesiami ode mnie z audi 80 zobaczymy ilu się pojawi
siema Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 szczuraz, masz kompa żeby podpiąć pod b6?
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Ponoć ma laptopa na korbkę a kabel z drewnianą wtyczką coś tak mi się przypomina
siema Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 to dobrze myślę że do mojego będzie w sam raz
emay Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 ja odpadam umówiłem się z kolesiami ode mnie z audi 80 zobaczymy ilu się pojawi To trzeba było ich umówić pod MM, ale zmaściłeś ---------- Post dopisany at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany at 17:16 ---------- Kto dzisiaj będzie bo nie wiem czy myć furę czy odpalać piwo Ja podjadę na pewno, pochwalić się wynikami z hamowni.
Rekomendowane odpowiedzi