Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No mnie tam nie ma, ale chłopaki już na pewno są :wink:

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zdjęcia wysyłać chłopaki:decayed: Szymeniu fura koks, następnym koniecznie przewieziesz mnie na fotelu pasażera:wink:

Opublikowano

fajny spocik dzisiaj. S6 :slina:

Opublikowano

Nelson ja cie przewiozę tylko weznę od żony B3 tam jest z 70 KM to ci przejdzie :decayed: dziś ekipa dopisała

Opublikowano

przez furkę S6 spać nie będę dziś ;D audiczka w tym kolorze to moje marzenie, a co dopiero S6... omg...

Opublikowano

Panowie zarzućcie foty jakieś :wink::wink:

Opublikowano

s6 rwie suty to fakt ;) cyknalem kilka fotek, trzeba by za dnia cos zorganizowac heh, albo statyw bylo zabrac :facepalm:

audi7m.th.jpg audi8k.th.jpg audik.th.jpg audi2s.th.jpg

audi5p.th.jpg audi4o.th.jpg audi3xl.th.jpg

Opublikowano

A co to za brzydactwo na prosiakach?! :grin::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

No mi było bardzo miło poznać, super ekipa i rewelka ludzie. Pozdrawiam

Opublikowano

@clinque

czy ja nie mam dla Ciebie czarnych kierunków przypadkiem? :decayed:

a foty w lepszej jakości można przechwycić?

Opublikowano
@clinque

czy ja nie mam dla Ciebie czarnych kierunków przypadkiem? :decayed:

a foty w lepszej jakości można przechwycić?

zapomnialem o nich hehe na nastepnego spota podrzucisz :wink: w lepszej jakosci to ziarno ze chooj, szkoda wysylac :wink:

Opublikowano

Fajnie było, każdy mógł dotknąć i zobaczyć. najlepsze że na początku to tak nieśmiało a później to już się rozkręciło :D

Opublikowano

I mnie na takim spocie nie było :facepalm:

Opublikowano

żałuj kolego, żałuj... spoko next time ;)

Opublikowano

Chłopaki podrzućcie mi foty mojej czarnej suczki na [email protected]:wink: Szymeniu tak czy inaczej miałeś tam urwanie d*py z natłokiem paczących:decayed: więc o starych góralach porozmawiamy na następnym spocie:jerk:

Opublikowano
:hi: Nelson posłałem Ci
Opublikowano

Panowie - a ja mam następujące "sąsiedzkie" pytanie. Zna ktoś może, albo jeszcze lepiej dłubał swoje autko, auto ojca, matki, brata, babki u Adriana Dąbrowskiego - ADT-Tuning Chiptuning DPF/FAP OFF Wrocław TDI CDI HDI DTI DCI DID CDTI CRDI TDCI TDDI FSI TSI TFSI JTD Hamownia Podwoziowa Diagnostyka.

Zamierzam się (może jeszcze przed zimą) udać na jakąś małą modyfikację i nie wiem, czy zawitać ponownie do ECU, czy do tegoż Pana. Różne opinie słyszałem, ale chciałem coś wiarygodnego się dowiedzieć.:wink:

Opublikowano
Panowie - a ja mam następujące "sąsiedzkie" pytanie. Zna ktoś może, albo jeszcze lepiej dłubał swoje autko, auto ojca, matki, brata, babki u Adriana Dąbrowskiego - ADT-Tuning Chiptuning DPF/FAP OFF Wrocław TDI CDI HDI DTI DCI DID CDTI CRDI TDCI TDDI FSI TSI TFSI JTD Hamownia Podwoziowa Diagnostyka.

Zamierzam się (może jeszcze przed zimą) udać na jakąś małą modyfikację i nie wiem, czy zawitać ponownie do ECU, czy do tegoż Pana. Różne opinie słyszałem, ale chciałem coś wiarygodnego się dowiedzieć.:wink:

Ja bym nie ryzykował i jechał od razu do ECU

Opublikowano
To co, szukać Ci w gebelsowni coś?

---------- Post dopisany at 15:13 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ----------

Wejdź na gg Maciek. Coś Ci podrzuciłem :hi:

to na gg przeczytałem dopiero teraz wiec i tak po fakcie. :thumbdown: A co do szukania nowej fury to muszę najpierw sprzedać starą bo na utrzymanie 3 aut mnie nie stać. :wink:

Gdzie ty teraz siedzisz w pl czy u w gb ?