kaju Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 No mnie tam nie ma, ale chłopaki już na pewno są
Nelson Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Zdjęcia wysyłać chłopaki:decayed: Szymeniu fura koks, następnym koniecznie przewieziesz mnie na fotelu pasażera:wink:
qrczak91 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 fajny spocik dzisiaj. S6
goldi Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Nelson ja cie przewiozę tylko weznę od żony B3 tam jest z 70 KM to ci przejdzie dziś ekipa dopisała
banan87 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 przez furkę S6 spać nie będę dziś ;D audiczka w tym kolorze to moje marzenie, a co dopiero S6... omg...
kaju Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Panowie zarzućcie foty jakieś :wink:
clinque Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 s6 rwie suty to fakt cyknalem kilka fotek, trzeba by za dnia cos zorganizowac heh, albo statyw bylo zabrac
kaju Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 A co to za brzydactwo na prosiakach?! :decayed:
szymeniu Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 No mi było bardzo miło poznać, super ekipa i rewelka ludzie. Pozdrawiam
qrczak91 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 @clinque czy ja nie mam dla Ciebie czarnych kierunków przypadkiem? a foty w lepszej jakości można przechwycić?
clinque Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 @clinqueczy ja nie mam dla Ciebie czarnych kierunków przypadkiem? a foty w lepszej jakości można przechwycić? zapomnialem o nich hehe na nastepnego spota podrzucisz w lepszej jakosci to ziarno ze chooj, szkoda wysylac
emay Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Wrzucam maluchy jakby ktoś chciał lepszą jakość to zapraszam tu -> http://www.emay.ws/forum/n12_10_21.zip Mało Ski porobiłem bo ludzie obsiadli jak muchy ..... :polew:
szymeniu Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Fajnie było, każdy mógł dotknąć i zobaczyć. najlepsze że na początku to tak nieśmiało a później to już się rozkręciło
Duds Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 I mnie na takim spocie nie było
szymeniu Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 żałuj kolego, żałuj... spoko next time
Nelson Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Chłopaki podrzućcie mi foty mojej czarnej suczki na [email protected] Szymeniu tak czy inaczej miałeś tam urwanie d*py z natłokiem paczących:decayed: więc o starych góralach porozmawiamy na następnym spocie:jerk:
KOval81 Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Panowie - a ja mam następujące "sąsiedzkie" pytanie. Zna ktoś może, albo jeszcze lepiej dłubał swoje autko, auto ojca, matki, brata, babki u Adriana Dąbrowskiego - ADT-Tuning Chiptuning DPF/FAP OFF Wrocław TDI CDI HDI DTI DCI DID CDTI CRDI TDCI TDDI FSI TSI TFSI JTD Hamownia Podwoziowa Diagnostyka. Zamierzam się (może jeszcze przed zimą) udać na jakąś małą modyfikację i nie wiem, czy zawitać ponownie do ECU, czy do tegoż Pana. Różne opinie słyszałem, ale chciałem coś wiarygodnego się dowiedzieć.
Spartan_Wroc. Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Panowie - a ja mam następujące "sąsiedzkie" pytanie. Zna ktoś może, albo jeszcze lepiej dłubał swoje autko, auto ojca, matki, brata, babki u Adriana Dąbrowskiego - ADT-Tuning Chiptuning DPF/FAP OFF Wrocław TDI CDI HDI DTI DCI DID CDTI CRDI TDCI TDDI FSI TSI TFSI JTD Hamownia Podwoziowa Diagnostyka.Zamierzam się (może jeszcze przed zimą) udać na jakąś małą modyfikację i nie wiem, czy zawitać ponownie do ECU, czy do tegoż Pana. Różne opinie słyszałem, ale chciałem coś wiarygodnego się dowiedzieć. Ja bym nie ryzykował i jechał od razu do ECU
szczuraz Opublikowano 22 Października 2012 Autor Opublikowano 22 Października 2012 To co, szukać Ci w gebelsowni coś?---------- Post dopisany at 15:13 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- Wejdź na gg Maciek. Coś Ci podrzuciłem to na gg przeczytałem dopiero teraz wiec i tak po fakcie. A co do szukania nowej fury to muszę najpierw sprzedać starą bo na utrzymanie 3 aut mnie nie stać. Gdzie ty teraz siedzisz w pl czy u w gb ?
Rekomendowane odpowiedzi