wojtas-audi Opublikowano 7 Lutego 2008 Opublikowano 7 Lutego 2008 Mam taki "Apel" do ludzi z wrocka, jest Was juz coraz wiecej, a jakos nikt nie ma checi do spotykania sie , co jest ?? Co niedziele jest spocik audi klub polska, audi a4 klub pod mostem milenijnym, mozemy rowniez zrobic swoje spociki - samego A4 klubu, tylko wyrazcie jakas chec :ranting1:
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 wiesz, że ja zawsze chętny jestem na takie spoty. Nie ma co ukrywać, że po kilku próbach organizowania czegokolwiek trochę mi się już odechciało. Jak dobrze pamiętam wypalił tylko jeden spot A4 klubu - to było jakoś prawie dwa lata temu gdy ekipa z Wrocławia była nieporównywalnie mniejsza od tej, zarejestrowanej na forum dzisiaj więc teoretyczne na dzień dzisiejszy problemów z zebraniem kilku osób nie powinno być wogóle - jednak jest chyba odwrotnie. Można by ustalić jakiś termin i rozesłać do wszystkich PW.
xavier Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 a nie możemy sie spocić razem z AKP w niedziele pod milenijnym ?
wojtas-audi Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 a nie możemy sie spocić razem z AKP w niedziele pod milenijnym ? Tak jest caly czas, w niczym to nie przeszkadza, mozemy spocic sie i z AKP i sami same A4 , ale chetnych jak nie bylo tak nie ma , szok
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 mnie osobiście krępuje trochę ta mega zgrana ekipa AKP. Przydałoby się zorganizować kilka spotów w gronie samego A4 klubu żeby zgrać ekipę i potem ewentualnię można dołączyć się do AKP.
wojtas-audi Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 mnie osobiście krępuje trochę ta mega zgrana ekipa AKP. Przydałoby się zorganizować kilka spotów w gronie samego A4 klubu żeby zgrać ekipę i potem ewentualnię można dołączyć się do AKP. Cos Ty mi pasuje
NIUNIAA4 Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 wojtas-audi Ciebie to w niedziele juz wieki nie bylo :gwizdanie: jutro szykuje sie pozegnanie kolegi wprawdzie z AKP ale kolega, takze zapraszam wszystkich. Oni moga sie zegnac a a4-klub spotkac w tym samym czasie.
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 mnie osobiście krępuje trochę ta mega zgrana ekipa AKP. Przydałoby się zorganizować kilka spotów w gronie samego A4 klubu żeby zgrać ekipę i potem ewentualnię można dołączyć się do AKP. Cos Ty mi pasuje Moja jasność umysłu i charyzma są dzisiaj ewidentnie zredukowane... . Jednym słowem - zróbmy spota a potem się zobaczy co dalej.
Gość spedyt Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 jutro szykuje sie pozegnanie kolegi Karolina to zabrzmiało jak ostatnie pożegnanie
wojtas-audi Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 wojtas-audi Ciebie to w niedziele juz wieki nie bylo :gwizdanie: jutro szykuje sie pozegnanie kolegi wprawdzie z AKP ale kolega, takze zapraszam wszystkich. Oni moga sie zegnac a a4-klub spotkac w tym samym czasie. No nie bylo nie bylo, czekam na wiosne i rezam autko
NIUNIAA4 Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 no niezle, w moim tez sie pare zmian szykuje ale to powoli tomsiu tez szykuje male conieco ale to zobaczysz na spocie czekamy wiec na Ciebie tam gdzie zawsze
Sprinter Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 mnie osobiście krępuje trochę ta mega zgrana ekipa AKP. To trzeba trochę aktywniej się pojawiać, pogadać z ludźmi, pokręcić się między autkami, na tym polega społeczność klubowa. Przez te dwa lata, o których pisałeś tak wiele się wydarzyło, tylu ludzi przybyło i aut, że w ogóle nie ma o czym mówić. Na wszystko trzeba mieć chęć ! Jest ustalony termin, jest miejsce, tydzień w tydzień ktoś jest, po co kombinować...
wesoly1601 Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja planuje wpaść na jakiegoś spota! Ale nie wiem czy w tą czy w następną niedzielę! jak nie będzie nic do roboty to zawitam! PS. prawy błotnik mam do malowania i kawałek drzwi. Jakiego lakiernika polecacie?
carnivore1 Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 No to ja sie przyznam,ze tak samo jak pare osob chce sie pojawic ale czekam az sie zrobi cieplej zeby pozmieniac pare rzeczy w swoim autku... mam nadzieje ze nastapi to juz niedlugo... pozdr.
malcolm25 Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 No coś mało tam tych A4 Chyba i ja bedę musiał sie wybrać jak będzie nieco cieplej, dopóki mam jeszcze swoją A4
NIUNIAA4 Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 gdzie masz malo A4?????????? jesli chodzio o Wrocław to ja naliczylam 7 conajmniej tylko ze na spoty przyjezdza w miare regularnie 2-3 bo teraz jest zimno
Aydaho Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 Mam prośbę do kolegów z Wrocławia - mógłby ktos z Was obejrzeć ta navi http://www.allegro.pl/item311770567_audi_rns_e_dvd_do_modelu_a4_idealna_wroclaw.html w jakim jest stanie, czy nie porysowana, coś nie urwane, przytarte etc... będe wdzięczny
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 jaki to rejon miasta i kiedy miałbym podjechać zobaczyć?
Aydaho Opublikowano 20 Lutego 2008 Opublikowano 20 Lutego 2008 jaki to rejon miasta i kiedy miałbym podjechać zobaczyć? nie moge się dodzwonić do niego ... jak tylko mi się uda podeśle Ci na priv. adres
Rekomendowane odpowiedzi