bartazi Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Idę dzisiaj przed 20 po zaparkowany na osiedlu samochód i nagle oczom nie wierze, no ja pier**l... Zgłosiłem na AC, później wizyta na komisariacie na Jaworowej i kazali mi przyjść jutro między 8 a 15 to będzie koleś, który ogarnie wystawienie dokumentów dla ubezpieczyciela. No już nie chciało mi się z nimi kłócić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 ja sie orientowałęm do siebie to 550 zł powiedzieli z paskiem zielonym Trzeba było w PZU kupić pakiet szyby za uwaga ....50zł rocznie Teraz to muszą być zdjęcia szyb załączone a jeszcze rok temu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Hornet mam ta swr miarke ale teraz na urlopie. Wiec jak sie nie pali to jak wroce to podrzuce na spota jak cos. Sent from my iPhone5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 ooo super.... chętnie pożyczę... powiem Ci tak.. bez strojenia ładnie lata to bydle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Bo masz antene mega a walker tez dobre radio. Ja latalem na t samym bacie i Jackson II Sent from my iPhone5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 haaa jeszcze po jakim tuningu czy hgw.... zadowolony jestem. ASC chodzi bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Noo. Konektor robi robote ja swego czasu cb naprawialem jakies tam pojecie jest ale oni to mistrze Sent from my iPhone5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jutro peugeot-a odbieram od blacharza młodej rowerzysta wydzwonił w drzwi i dziurę zrobił o pogiętym błotniku nic nie wspomnę.... 250zł mandatu przytulił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Noo. Konektor robi robote ja swego czasu cb naprawialem jakies tam pojecie jest ale oni to mistrze Sent from my iPhone5 using Tapatalk ćwiara mam robote dla Ciebie:Kolega ma Passata b6 i od pewnego czasu nie działa mu otwieranie/zamykanie z kluczyka, drugi kluczyk działa prawidłowo. Wymienił baterie i nic to nie dało, trzeba kodować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 macie pomysł jakie sprzęgło ładować pod jednomas u mnie ? AWX czy coś bardziej miekkiego ? Docisk zostaje ten co w zestawie na tych tarczach ? ---------- Post dopisany at 08:57 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ---------- Byłem wczoraj u Jacka i mam spory zapas na pompie i wtryskach więc będziemy coś modzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Skrzynie masz 6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Noo. Konektor robi robote ja swego czasu cb naprawialem jakies tam pojecie jest ale oni to mistrze Sent from my iPhone5 using Tapatalk ćwiara mam robote dla Ciebie:Kolega ma Passata b6 i od pewnego czasu nie działa mu otwieranie/zamykanie z kluczyka, drugi kluczyk działa prawidłowo. Wymienił baterie i nic to nie dało, trzeba kodować ? Najpierw niech na zaplonie przycisnie dowolny przycisk na pilocie, powinien zlapac synchronizacje. Jesli nie pomoze to trzeba vagiem zrobic kodowanie. Sent from my iPhone5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 ooo super.... chętnie pożyczę... powiem Ci tak.. bez strojenia ładnie lata to bydle mówiłem przecie że tak bedzie . Ja rok temu na swoim zestawie jak była bardzo ładna pogoda i stałem na wiadukcie na armii złapałem kolesia z tiróweczki z oławy , także ze 27 km złapałem ale sirio megawat 4000 to już jednak jest kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Noo. Konektor robi robote ja swego czasu cb naprawialem jakies tam pojecie jest ale oni to mistrze Sent from my iPhone5 using Tapatalk ćwiara mam robote dla Ciebie:Kolega ma Passata b6 i od pewnego czasu nie działa mu otwieranie/zamykanie z kluczyka, drugi kluczyk działa prawidłowo. Wymienił baterie i nic to nie dało, trzeba kodować ? Najpierw niech na zaplonie przycisnie dowolny przycisk na pilocie, powinien zlapac synchronizacje. Jesli nie pomoze to trzeba vagiem zrobic kodowanie. Sent from my iPhone5 using Tapatalk Zadziałało. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 macie pomysł jakie sprzęgło ładować pod jednomas u mnie ? AWX czy coś bardziej miekkiego ? Docisk zostaje ten co w zestawie na tych tarczach ?---------- Post dopisany at 08:57 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ---------- Byłem wczoraj u Jacka i mam spory zapas na pompie i wtryskach więc będziemy coś modzić Maciek wszystko jest zależne od tego w jakiego niutona celujesz. AWX - tarcza 228mm AVF - tarcza 240mm Z tym, że tarcza i zestaw z AVF nie wejdą do skrzyni 5cio biegowej, ponieważ kosz skrzyni jest za mały. Ja swoje oddaję do Radzikowskiego na dniach, wraz z kołem zamachowym, aby to wszystko splanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinque Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 macie pomysł jakie sprzęgło ładować pod jednomas u mnie ? AWX czy coś bardziej miekkiego ? Docisk zostaje ten co w zestawie na tych tarczach ?---------- Post dopisany at 08:57 ---------- Poprzedni post napisany at 08:56 ---------- Byłem wczoraj u Jacka i mam spory zapas na pompie i wtryskach więc będziemy coś modzić albo jedno albo drugie jak jednomas to kolo od b4 albo a4 026105269l, sprzeglo np luk 623 113 900, ramka z uszczelka i sruby do mocowania zamachu i docisku jak dwumasa to awx ponoc mocniejszy od afnowskiego, wsio p&p majac to na wierzchu raczej docisk tez bym zmienil, bo koszta stosunkowo niskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nie wiem czy dwumas od awx będzie pasowałał do afn sprzęgło tak ale dwumas to nie jestem pewny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clinque Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nie wiem czy dwumas od awx będzie pasowałał do afn sprzęgło tak ale dwumas to nie jestem pewny namieszalem heh dwumasa jest taka sama docisk, tarcza awxa ponoc mocniejsze i 400nm przyjmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepanpl Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 B5tka na klubowych ramkach DW 183xx namierzona pod Green Towers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Skrzynie masz 6? piątka ---------- Post dopisany at 17:10 ---------- Poprzedni post napisany at 17:09 ---------- Nie wiem czy dwumas od awx będzie pasowałał do afn sprzęgło tak ale dwumas to nie jestem pewny ja jednomas zostawiam tylko kwestia jaką tarczę i jaki docisk ładowac ---------- Post dopisany at 17:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ---------- Maciek wszystko jest zależne od tego w jakiego niutona celujesz. AWX - tarcza 228mm AVF - tarcza 240mm Z tym, że tarcza i zestaw z AVF nie wejdą do skrzyni 5cio biegowej, ponieważ kosz skrzyni jest za mały. dobra to teraz z polskiego na moje do skrzyni 5 wsadzam na mój jednomas tarczę i docisk z AWX plug and play ? i tu jeszcze tak na poprawę nastroju... dla tych którzy lubią patrzeć jak czyjeś marzenia się topią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi