gofer Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 No ja bym chciał bardzo ale samo dotarcie do Radomia trwa 7godzin PKS PKP a samochodem 4godzinki więc nie bardzo. A tu jeszcze sesja się zacznie niebawem ... najbardziej nie mogę przeżałałować tej musztardy ... aż mi ślinka cieknie
tomaszu Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 Brynia, a co ze zdjeciami? Chetnie bym cos poogladał.
gofer Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Wszystkiego najlepszego dzieciaczki (DUŻE DZIECI)... i pociechy z tych małych DZIECI :grin:
tomaszu Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 No to i ja się dołączam do zyczeń. Wszystkim dzieckom wszystkiego najlepszego i żeby Audiki sie nie psuły. A sobie to życze nowych opon i naprawienia immobilizera (kto mi to zrobi? ).
G.ARY Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Z tym szybkim spotem to total zaskoczenie ale takie spociki sa super bylo milo . DO niedzieli
Gość zdzisiek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 No to i ja się dołączam do zyczeń. Wszystkim dzieckom wszystkiego najlepszego i żeby Audiki sie nie psuły. A sobie to życze nowych opon i naprawienia immobilizera (kto mi to zrobi? ). ========================================== i ja też wszystkim tego życzę tomaszust tu masz skrót do stronki o immobilaizerach http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=2784.msg28535#msg28535.
talib1990 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 hehe było ciekawie.. a na koniec symfonia V8 z S4 B6 dzięki Bryniu za przybycie.. było przemiło
mokom69 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 no to super spotkanie wam sie udalo tylko pozazdrościc:) a ja nie tylko dolaczam sie do zyczen ale równiez dziekuje za zyczenia :tongue:
tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 zdzisiek, dzieki, ale ja juz przeszperalem cale forum i tą instrukcje w 'warsztacie' też widzialem, ale jakos tak nie moge sie do tego zabrac.. [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2007, 00:27 _________________________________________________Pogoda cuś kiepskawa, ale jutrzejszy grill oczywiscie aktualny!
mokom69 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Pany i Panie mudlta się żeby ciepło jutro bylo bo jak nie to kiełbache nam zaleje
tomaszu Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Wezme jakas parasolke i postawimy nad grillem. A tak w ogole to podobno jutro sie szykuje jakas impreza na torze 4x4. Czy ktos cos o tym wie? Mam dzis małą chandrę i jade do fregaty sie uchlac. Jesli ktos bedzie w poblizu to ZAPRASZAM na piwko.
mokom69 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Tomaszust jest imreza na torze:) sa jeepy qudy i wiele wieleinnych opcji:) gdzies tam o tym czytałem. a co do fregaty to uchlałbym się z Toba ale niestety nie moge
krzyniek Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 moja obecnośc na spocie sie już wyjaśniła, niunia nie ma przeglądu, wiec nie pojadę, pół miesiąca jeździłem bez przeglądu nawet o tym nie wiedząc, to samo jest z motocyklem życzę udanej imprezki, i dobrej pogody.
mokom69 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 uuuu więc wychodzi na to ze zostaje tylko ja i Tomaszust??
G.ARY Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Chlopakim chyba lipa dzisiaj z tym spotem bo i pogoda troche do bani moze wiec za dwa tygodnie w niedziele cos zebrac wiecej ludzi bo w kupie sila co nie
tomaszu Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Osz kurna. Ja jeszcze mialem dodac, ze spoznie sie godzine. W takim ukladzie moze dobrym rozwiązaniem bedzie przesuniecie spota na inny termin. Mokom, no chyba ze jedziemy oba dwa na OFF ROAD...
mokom69 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 no ok wiec spota mozna przesunac bo wiadomo grila w 2 osoby rozpalac nie ma co. :cry: skoda ale coz zycie. Ale i tak bede tam bo jade popatrzec na to 4na4 ihih
tomaszu Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mokom, o ktorej tam bedziesz? Ja w sumie moglbym byc ok 16:00 - 17:00.
mokom69 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 4x4 zaj...... jzda POLECAM wszystkim dzis bylem i bylo super :grin:
Rekomendowane odpowiedzi