Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja bym chciał bardzo ale samo dotarcie do Radomia trwa 7godzin PKS PKP a samochodem 4godzinki więc nie bardzo. A tu jeszcze sesja się zacznie niebawem ... najbardziej nie mogę przeżałałować tej musztardy ... aż mi ślinka cieknie

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Brynia, a co ze zdjeciami? Chetnie bym cos poogladał. :grin:

Opublikowano

Ok ok, skądś to znam. :wink:

Opublikowano

No to i ja się dołączam do zyczeń. Wszystkim dzieckom wszystkiego najlepszego i żeby Audiki sie nie psuły. A sobie to życze nowych opon i naprawienia immobilizera (kto mi to zrobi? :grin: ).

Gość zdzisiek
Opublikowano

No to i ja się dołączam do zyczeń. Wszystkim dzieckom wszystkiego najlepszego i żeby Audiki sie nie psuły. A sobie to życze nowych opon i naprawienia immobilizera (kto mi to zrobi? :grin: ).

==========================================

i ja też wszystkim tego życzę

tomaszust tu masz skrót do stronki o immobilaizerach http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=2784.msg28535#msg28535.

Opublikowano

hehe było ciekawie.. a na koniec symfonia V8 z S4 B6 ;) dzięki Bryniu za przybycie.. było przemiło ;)

Opublikowano

no to super spotkanie wam sie udalo :grin: tylko pozazdrościc:) a ja nie tylko dolaczam sie do zyczen ale równiez dziekuje za zyczenia :tongue: :tongue:

Opublikowano

zdzisiek, dzieki, ale ja juz przeszperalem cale forum i tą instrukcje w 'warsztacie' też widzialem, ale jakos tak nie moge sie do tego zabrac.. :grin:[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2007, 00:27 _________________________________________________Pogoda cuś kiepskawa, ale jutrzejszy grill oczywiscie aktualny! :smiley:

Opublikowano

Wezme jakas parasolke i postawimy nad grillem. :grin:

A tak w ogole to podobno jutro sie szykuje jakas impreza na torze 4x4. Czy ktos cos o tym wie?

Mam dzis małą chandrę i jade do fregaty sie uchlac. Jesli ktos bedzie w poblizu to ZAPRASZAM na piwko. :afro:

Opublikowano

Tomaszust jest imreza na torze:) sa jeepy qudy i wiele wieleinnych opcji:) gdzies tam o tym czytałem. a co do fregaty to uchlałbym się z Toba :grin: ale niestety nie moge :cry:

Opublikowano

moja obecnośc na spocie sie już wyjaśniła, niunia nie ma przeglądu, wiec nie pojadę, pół miesiąca jeździłem bez przeglądu nawet o tym nie wiedząc, to samo jest z motocyklem :( życzę udanej imprezki, i dobrej pogody.

Opublikowano

Chlopakim chyba lipa dzisiaj z tym spotem bo i pogoda troche do bani moze wiec za dwa tygodnie w niedziele cos zebrac wiecej ludzi bo w kupie sila co nie :polew:

Opublikowano

Osz kurna. Ja jeszcze mialem dodac, ze spoznie sie godzine. W takim ukladzie moze dobrym rozwiązaniem bedzie przesuniecie spota na inny termin. Mokom, no chyba ze jedziemy oba dwa na OFF ROAD... :cool:

Opublikowano

no ok wiec spota mozna przesunac bo wiadomo grila w 2 osoby rozpalac nie ma co. :cry: :cry: :cry: skoda ale coz zycie. Ale i tak bede tam bo jade popatrzec na to 4na4 ihih

Opublikowano

Mokom, o ktorej tam bedziesz? Ja w sumie moglbym byc ok 16:00 - 17:00.