oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 oZiU rozwalasz mnie czym znowu?? dobrze że nie zaproponowałeś mu zastepstwa co jak co ale mcm-a nie da się zastąpić ale Ciebie chętnie bliżej będę miał;d upssssssssssssss :evil:[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 22:41_________________________________________________ Witajcie dzieci. Dziś zrobiłem 28 km. chwalipięta ...
mcm Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 Witajcie dzieci. Dziś zrobiłem 28 km. moze na ułęż rowerkiem pojedziesz
mcm Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 wpłacam zaliczkę [br]Dopisany: 21 Maj 2009, 22:43_________________________________________________a reszta wpłaciła :?:
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 chwalipięta ... A powiedz mi komu mam się chwalić jak nie wam? Bryniu, do Ciebie mam 10 km. Jariko jak na pierwszy raz to dawał radę. Mówi tylko, że go boli... aajś, nie będę mówił co, bo Ozix zaraz se coś dośpiewa. Z resztą mnie też to coś boli. Od siodełka oczywiście. Zaliczkę wpłacam jutro, bo teraz mam zablokowane konto.
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 płacę za dwie osoby ;D i jestem na etapie wybijania mojej A zglowy wyjazd :gwizdanie: więc jak coś kogoś zabiorę)[br]Dopisany: 21 Maj 2009, 22:48_________________________________________________ chwalipięta ... A powiedz mi komu mam się chwalić jak nie wam? Bryniu, do Ciebie mam 10 km. Jariko jak na pierwszy raz to dawał radę. Mówi tylko, że go boli... aajś, nie będę mówił co, bo Ozix zaraz se coś dośpiewa. Z resztą mnie też to coś boli. Od siodełka oczywiście. Zaliczkę wpłacam jutro, bo teraz mam zablokowane konto. Jam jest KRN! ja nie gustować w starszych panach... działa wam gg:D??
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 napisałem PW do madasa że wpłaciłem a on mi odpisał: "spoko fajnie będzie sie poznać osobiście smiley" :kox: jeszcze nie wie co go czeka:D [br]Dopisany: 21 Maj 2009, 22:53_________________________________________________ GG nie działa.. no właśnie jak wróciłem z roboty przestało działać i tak się zastanawiam czy czegoś nie zjebałem :polew:
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 idę obejrzeć jutrzejszą "Brzydulę" :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 napisałem PW do madasa że wpłaciłem a on mi odpisał: "spoko fajnie będzie sie poznać osobiście smiley" :kox: jeszcze nie wie co go czeka:D :polew: odpisz mu, że najpierw musi się poznac z "pinkim"
mcm Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 idę obejrzeć jutrzejszą "Brzydulę" :gwizdanie: no kurfa oglądasz to ... [br]Dopisany: 21 Maj 2009, 22:57_________________________________________________ napisałem PW do madasa że wpłaciłem a on mi odpisał: "spoko fajnie będzie sie poznać osobiście smiley" :kox: jeszcze nie wie co go czeka:D :polew: odpisz mu, że najpierw musi się poznac z "pinkim" oj pozna się, pozna
tomaszu Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Zachęcam do oddania głosu: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_maj_najladniesze_zdjecie_a4_na_forum_glosujemy_eliminacje-t67124.525.html Aha, gdybym mógł to zagłosowałbym na freona...
oZiX Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 pinki i jego kumpel mózg mózg mózg :gwizdanie: nie odpisze to będzie zaskoczenie :gwizdanie:
mcm Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 Trzymaj ASA (pinkiego) w rękawie.. w nogawce chyba :polew: :polew:
Gość Michał Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Nie, w rekawie...bedzie się z kimś witał a tu cyk....wyskakuje pinky
Rekomendowane odpowiedzi