Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Kurde znowu jest tak, że nie mogę nic napisac bo mi wyskakuje, że już ktoś nawalił 5 postów. I jak tu funkcjonować? Brynia info dla ciebie. Mam cudowne paznokcie dzięki Aneczce. [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:09_________________________________________________ o Kaśka albo przebiorę sie za Kobietę zawsze chciałem mieć piersi :gwizdanie: :gwizdanie: W to akurat nie wątpie, że chciałeś.
Suli Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Tylko boję się na skoki spadochronowe zapisać, bo mogę w locie źle sie poczuć. :gwizdanie: Czego się boooisz guuuupiaaa :song: :wink4: Dasz radę Kaśka - zapisuj się, to nam z ceny zejdą :polew: :polew:
odzim Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 i to by bylo na tyle jestem tak nawalony ze klawiatura mi sie miesza a jutro musze wstac o 7 00 jutro was budze pozdrowienia
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 To tym bardziej nie mogę się doczekać. Tylko boję się na skoki spadochronowe zapisać, bo mogę w locie źle sie poczuć. :gwizdanie: skacz mówię Ci a nawet jak się źle poczujesz to na Ciebie nie spadnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:10_________________________________________________ zapisuj się, to nam z ceny zejdą Suli Ty 1600płacisz :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ok to idę pod prysznica to będzie mniej postów :kox: :polew:
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 i to by bylo na tyle jestem tak nawalony ze klawiatura mi sie miesza a jutro musze wstac o 7 00 jutro was budze pozdrowienia zaszalałes chłopaku trzym sie
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Jadę z wami na zlocik. Jeśli imprezka będzie taka jak ostatnio w Radomiu to czy tomaszu jedziesz cytryną? :polew: Gdzieś musimy wszyscy "skończyć"? No jasne do Ciebie na panieńskie :kox: Tam wchodzą tylko kobiety i streapteazer. Bryńka pewnie będzie jak ją Ukcio puści to wam opowie. sama się puszczę :polew: :polew: oj...
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 To tym bardziej nie mogę się doczekać. Tylko boję się na skoki spadochronowe zapisać, bo mogę w locie źle sie poczuć. :gwizdanie: skacz mówię Ci a nawet jak się źle poczujesz to na Ciebie nie spadnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:10_________________________________________________ zapisuj się, to nam z ceny zejdą Suli Ty 1600płacisz :gwizdanie: Co prawda to prawda. Suli tyle płaci, bo płaci tez za mnie [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:12_________________________________________________ Jadę z wami na zlocik. Jeśli imprezka będzie taka jak ostatnio w Radomiu to czy tomaszu jedziesz cytryną? :polew: Gdzieś musimy wszyscy "skończyć"? No jasne do Ciebie na panieńskie :kox: Tam wchodzą tylko kobiety i streapteazer. Bryńka pewnie będzie jak ją Ukcio puści to wam opowie. sama się puszczę :polew: :polew: W to akurat nie wątpię
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Kaska ciesze się z Twoich paznokci, moje tez wyszły fajnie (czrno-srebrne) i fajnie sie je w plecy wbija :gwizdanie: To za chwile jak tylko Przem wyjdzie spod prysznica przetestuje.
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Odzim szkoda z tym zlotem ;( ;( ;( ja czesto pisze jak jestem po paru piwach, efekty widzę dopiero rano Kaska ciesze się z Twoich paznokci, moje tez wyszły fajnie (czrno-srebrne) i fajnie sie je w plecy wbija :gwizdanie: hmm....
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Kaska[/b] ciesze się z Twoich paznokci, moje tez wyszły fajnie (czrno-srebrne) i fajnie sie je w plecy wbija Biedny Ukcio
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Kaska[/b] ciesze się z Twoich paznokci, moje tez wyszły fajnie (czrno-srebrne) i fajnie sie je w plecy wbija Biedny Ukcio e tam zaraz biedny - szczęściarz :>
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Kaska[/b] ciesze się z Twoich paznokci, moje tez wyszły fajnie (czrno-srebrne) i fajnie sie je w plecy wbija Biedny Ukcio e tam zaraz biedny - szczęściarz :> szczęściarz z pochlastanymi plegarami
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Kaska[/b] ciesze się z Twoich paznokci, moje tez wyszły fajnie (czrno-srebrne) i fajnie sie je w plecy wbija Biedny Ukcio e tam zaraz biedny - szczęściarz :> ale ja nie napisałam w czyje plecy........... :polew: :polew: :gwizdanie: jak nie wiadomo w czyje to ja znam jednego dawcę....oZiu, co ty na to?
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Bryńka jedziesz z Ukciem do Piły? Qzwa, no chyba nie mam wyjścia albo pojade z drzewem do lasu, albo..........nie zobacze lasu :polew: To dobrze. Weźmiemy wspólny pokój. Chłopaków zostawimy w nim razem (oni się dobrze czują w swoim towarzystwie, a my idziemy jak zawsze w krzaki na fajke) :evil: :evil: .... a co dalej zrobimy tego nie wie jeszcze nikt.
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 to już lepiej z drzewem, pamiętaj że drzewo zawsze można zerżnąć :>[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:24_________________________________________________ Bryńka jedziesz z Ukciem do Piły? Qzwa, no chyba nie mam wyjścia albo pojade z drzewem do lasu, albo..........nie zobacze lasu :polew: To dobrze. Weźmiemy wspólny pokój. Chłopaków zostawimy w nim razem (oni się dobrze czują w swoim towarzystwie, a my idziemy jak zawsze w krzaki na fajke) :evil: :evil: .... a co dalej zrobimy tego nie wie jeszcze nikt. ale domysły jakieś są :>
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 to już lepiej z drzewem, pamiętaj że drzewo zawsze można zerżnąć :> buuuhahaha Jest jeszzcze opcja że las przyjedzie do Ciebie
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Jestem! Miałem nie czytać, ale mi się mignęło, że mamy wizytację z Poznania, więc już się poświęciłem i zerknąłem na te banialuki. Madas i Kuredu, zorganizujcie cytrynówę na zlocie. Kaśka, na zlot oczywiście bierę Cytroneta. k**wa, znów nie mogę wysłać posta, bo cały czas napitalacie.
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Kaska[/b] ciesze się z Twoich paznokci, moje tez wyszły fajnie (czrno-srebrne) i fajnie sie je w plecy wbija Biedny Ukcio e tam zaraz biedny - szczęściarz :> ale ja nie napisałam w czyje plecy........... :polew: :polew: :gwizdanie: jak nie wiadomo w czyje to ja znam jednego dawcę....oZiu, co ty na to? Stary dla mnie nie ma problemu mówisz i masz chętnie oddam swoje plecy w ręce Bryńki!! co jak co ale wiem że mogę jej zaufać :gwizdanie: :gwizdanie: chyba :kox:
Rekomendowane odpowiedzi