Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde znowu jest tak, że nie mogę nic napisac bo mi wyskakuje, że już ktoś nawalił 5 postów. I jak tu funkcjonować? :decayed:

Brynia info dla ciebie. Mam cudowne paznokcie dzięki Aneczce. :)[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:09_________________________________________________

o Kaśka albo przebiorę sie za Kobietę zawsze chciałem mieć piersi :gwizdanie: :gwizdanie:

W to akurat nie wątpie, że chciałeś. :kox:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tylko boję się na skoki spadochronowe zapisać, bo mogę w locie źle sie poczuć. :gwizdanie:

:song: Czego się boooisz guuuupiaaa :song: :song: :wink4: :wink4:

Dasz radę Kaśka - zapisuj się, to nam z ceny zejdą :naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

i to by bylo na tyle jestem tak nawalony ze klawiatura mi sie miesza a jutro musze wstac o 7 00 jutro was budze pozdrowienia

Opublikowano

To tym bardziej nie mogę się doczekać.

Tylko boję się na skoki spadochronowe zapisać, bo mogę w locie źle sie poczuć. :gwizdanie:

skacz mówię Ci

a nawet jak się źle poczujesz to na Ciebie nie spadnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:10_________________________________________________

zapisuj się, to nam z ceny zejdą :naughty:

Suli Ty 1600płacisz :gwizdanie:

Gość Michał
Opublikowano

i to by bylo na tyle jestem tak nawalony ze klawiatura mi sie miesza a jutro musze wstac o 7 00 jutro was budze pozdrowienia

zaszalałes chłopaku :kox:

trzym sie :wink4:

Opublikowano

Jadę z wami na zlocik. :decayed:

Jeśli imprezka będzie taka jak ostatnio w Radomiu to czy tomaszu jedziesz cytryną? :polew: :polew: Gdzieś musimy wszyscy "skończyć"?

No jasne do Ciebie na panieńskie :kox: :kox:

Tam wchodzą tylko kobiety i streapteazer. Bryńka pewnie będzie jak ją Ukcio puści to wam opowie. :naughty::kox:

sama się puszczę :polew: :polew: :polew: :polew:

oj... :wink4:
Opublikowano

To tym bardziej nie mogę się doczekać.

skacz mówię Ci

a nawet jak się źle poczujesz to na Ciebie nie spadnie :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:10_________________________________________________

zapisuj się, to nam z ceny zejdą :naughty:

Suli Ty 1600płacisz :gwizdanie:

Co prawda to prawda. :polew::tongue4:

Suli tyle płaci, bo płaci tez za mnie ;):cool1:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:12_________________________________________________

Jadę z wami na zlocik. :decayed:

Jeśli imprezka będzie taka jak ostatnio w Radomiu to czy tomaszu jedziesz cytryną? :polew: :polew: Gdzieś musimy wszyscy "skończyć"?

No jasne do Ciebie na panieńskie :kox: :kox:

Tam wchodzą tylko kobiety i streapteazer. Bryńka pewnie będzie jak ją Ukcio puści to wam opowie. :naughty::kox:

sama się puszczę :polew: :polew: :polew: :polew:

W to akurat nie wątpię :tongue4:

Opublikowano

Kaska ciesze się z Twoich paznokci, moje tez wyszły fajnie (czrno-srebrne) i fajnie sie je w plecy wbija :gwizdanie:

To za chwile jak tylko Przem wyjdzie spod prysznica przetestuje. :evil:

Opublikowano

Odzim szkoda z tym zlotem ;( ;( ;(

ja czesto pisze jak jestem po paru piwach, efekty widzę dopiero rano

Kaska ciesze się z Twoich paznokci, moje tez wyszły fajnie (czrno-srebrne) i fajnie sie je w plecy wbija :gwizdanie:

hmm.... :evil:
Gość Michał
Opublikowano

Kaska[/b] ciesze się z Twoich paznokci, moje tez wyszły fajnie (czrno-srebrne) i fajnie sie je w plecy wbija

Biedny Ukcio :polew::tongue4:

Opublikowano

Kaska[/b] ciesze się z Twoich paznokci, moje tez wyszły fajnie (czrno-srebrne) i fajnie sie je w plecy wbija

e tam zaraz biedny - szczęściarz :>
Gość Michał
Opublikowano

szczęściarz z pochlastanymi plegarami :polew:

Opublikowano

Bryńka jedziesz z Ukciem do Piły?

Gość Michał
Opublikowano

ale ja nie napisałam w czyje plecy........... :polew: :polew: :polew: :polew: :gwizdanie:

jak nie wiadomo w czyje to ja znam jednego dawcę....oZiu, co ty na to? :cool1:

Opublikowano

Qzwa, no chyba nie mam wyjścia

albo pojade z drzewem do lasu, albo..........nie zobacze lasu :polew: :polew:

To dobrze. :evil:

Weźmiemy wspólny pokój. Chłopaków zostawimy w nim razem (oni się dobrze czują w swoim towarzystwie, a my idziemy jak zawsze w krzaki na fajke) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .... a co dalej zrobimy tego nie wie jeszcze nikt. :naughty:

Opublikowano

to już lepiej z drzewem, pamiętaj że drzewo zawsze można zerżnąć :>[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:24_________________________________________________

Qzwa, no chyba nie mam wyjścia

albo pojade z drzewem do lasu, albo..........nie zobacze lasu :polew: :polew:

To dobrze. :evil:

Weźmiemy wspólny pokój. Chłopaków zostawimy w nim razem (oni się dobrze czują w swoim towarzystwie, a my idziemy jak zawsze w krzaki na fajke) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .... a co dalej zrobimy tego nie wie jeszcze nikt. :naughty:

ale domysły jakieś są :> :tongue4::wink4:
Gość Michał
Opublikowano

to już lepiej z drzewem, pamiętaj że drzewo zawsze można zerżnąć :>

buuuhahaha :polew:

Jest jeszzcze opcja że las przyjedzie do Ciebie :naughty:

Opublikowano

Jestem!

Miałem nie czytać, ale mi się mignęło, że mamy wizytację z Poznania, więc już się poświęciłem i zerknąłem na te banialuki. :decayed:

Madas i Kuredu, zorganizujcie cytrynówę na zlocie. :naughty:

Kaśka, na zlot oczywiście bierę Cytroneta. :naughty:

k**wa, znów nie mogę wysłać posta, bo cały czas napitalacie. :D

Opublikowano

ale ja nie napisałam w czyje plecy........... :polew: :polew: :polew: :polew: :gwizdanie:

jak nie wiadomo w czyje to ja znam jednego dawcę....oZiu, co ty na to? :cool1:

Stary dla mnie nie ma problemu mówisz i masz chętnie oddam swoje plecy w ręce Bryńki!! co jak co ale wiem że mogę jej zaufać :gwizdanie: :gwizdanie: chyba :kox: :kox: