Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem dlaczego tak jest ale jak już raz się jest w Chorwacji to chce się za rok znowu jechać...

nie tylko ty to masz ja już byłem 10 razy w tym roku może będzie 11:wink:

no bo już myślałem że jakoś inaczej mam ale grupowy do Chorwacji było by to coś wspaniałego ..

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 333,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No BT w Chorwacji nie powtórzymy, ale jakby co to ja sie wybieram w drugim i trzecim tygodniu lipca. Okolice Makarskiej jak juz wcześniej wspominałem :)

Opublikowano
Panowie, coś o Makarskiej ? Może jakieś noclegi polecicie :) Lub chociaż gdzie najlepiej szukać.

Mogę polecić miejscowość Promanja. Rewelacyjna plaża z prysznicami, świetne widoki, spokój, kilkukilometrowa spacerowa trasa wzdłuż brzegu, plaża nudystów:). Byliśmy tam dwa lata temu, po nas kilku znajomych i wszyscy bardzo zadowoleni. Ja zawsze jeżdżę w ciemno i szukam na miejscu.

Z tego co na fotach widzę jest w miarę płasko, a właśnie takiego miejsca szukam.

W Promanje plaża jest płaska i szeroka. Stromo jest dalej od brzegu przy wjeździe do miejscowości. Co do Baska Voda (bo ktoś wcześniej wspominał) to zależy co się preferuje... ale tam nie ma takiego spokoju jak w mniejszych miejscowościach.

Mogę też polecić wyjazd do Czarnogóry, zwłaszcza drogą przez Serbię (chociaż w jedną stronę) - to już jest niezła przygoda, tylko trzeba bardzo uważać na kierowców samobójców. To co oni wyprawiają na drogach przerasta nawet największych rodzimych akrobatów:) W Czarnogórze mogę polecić miejscowość Petrovac oraz jednodniowy wypad do Ulcinj przy granicy z Albanią - bardzo płaskie piaskowe plaże. Jeśli ktoś był już kilka razy w Chorwacji to może być ciekawa odmiana. Poza tym jest trochę taniej.

Opublikowano
no bt w chorwacji nie powtórzymy, ale jakby co to ja sie wybieram w drugim i trzecim tygodniu lipca. Okolice makarskiej jak juz wcześniej wspominałem :)

aj szkoda bo sadzę że była by tez dobra impreza.... Najlepsze widoki to opuszczone domy oraz miny znajdujące się obok ulicy jak i także rozstrzelane domy ...

Opublikowano

najgorzej to będzie dobrać wszystkim termin odpowiedni :kwasny:

Opublikowano

Ja śmigam w tym roku do CRO na początku września. Byłem 6 razy i za każdym razem chce wrócić do tego kraju.

W tym roku planujemy jechać z 2-letnią córką i szukamy z żoną miejsca do wypadu.

Znajomi którzy śmigają z dziećmi bardzo polecają nam miejscowość Zivogosce Blato - był ktoś?

Opublikowano

Panowie kto jeździ na Krk do Baśka? jakie sa realne ceny w lipcu za 2 osobowy apartament/pokój ? jak ktos wie to prosze o info :wink:

Opublikowano

Ktoś może już był i ma namiar ( adres, nr tel. ) Na ciekawą miajscówkę w okolicach Makarskiej ? Wiem że w ciemno jak się pojedzie to się coś znajdzie, ale jadąc z dzieckiem dobrze wcześniej mieć jakieś namiary i być przygotowanym. Szukam czegoś na 5 osób.

Opublikowano

Tutaj zatrzymaliśmy się na dwie noce w 5 osób: dwie sypialnie, kuchnia, łazienka, taras (tylko góry z niego widać), duży sklep w pobliżu, do plaży 5 min. W domu powinienem mieć telefon

43.298674, 17.015599 - Mapy Google

Opublikowano
Ja śmigam w tym roku do CRO na początku września. Byłem 6 razy i za każdym razem chce wrócić do tego kraju.

W tym roku planujemy jechać z 2-letnią córką i szukamy z żoną miejsca do wypadu.

Znajomi którzy śmigają z dziećmi bardzo polecają nam miejscowość Zivogosce Blato - był ktoś?

Byłem Tam :decayed:

Powiem tak, wielu szczegółów nie pamiętam, ale plaża jest fajna, więc z dzieckiem jak najbardziej.

Być może udałoby mi się znaleźć nawet jakiś namiar na kwaterę, w której byliśmy.

Opublikowano

Powiem tak, wielu szczegółów nie pamiętam, ale plaża jest fajna, więc z dzieckiem jak najbardziej.

Być może udałoby mi się znaleźć nawet jakiś namiar na kwaterę, w której byliśmy.

Widze że koledzy byli kilka razy. Jak to sie ma do kosztów ? Warto jechać autkiem czy może zdać sie na biuro podróży ?

Coś wrzucili na grupona - Chorwacja: 10-dniowy wypoczynek z Biurem Podróży Plus

nie wiem czy warto ale spojrzeć można.

Opublikowano

Widze że koledzy byli kilka razy. Jak to sie ma do kosztów ? Warto jechać autkiem czy może zdać sie na biuro podróży ?

Coś wrzucili na grupona - Chorwacja: 10-dniowy wypoczynek z Biurem Podróży Plus

nie wiem czy warto ale spojrzeć można.[/QUOT

Zależności od funduszy samochodem drożej raczej wyjdzie ale wyprawa samochodem to jest coś zawsze gdzieś można podjechać stanąć za pierwszym razem zjeżdżaliśmy do Chorwacji z bardzo wąskich i stromych gór ze aż mi dreszcze brały ...spalanie i w ogóle ...ale jak gdzieś bym miał jechać to tylko samochodem jeden minus meczące strasznie a tak to gitara

---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ----------

IMG_1948.jpg

---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ----------

widoki są niesamowite

Opublikowano
---

http://s16.postimg.org/kg8q5aodt/IMG_1948.jpg

---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ----------

widoki są niesamowite

niesamowite to są sugestie przeglądarki jak otworzę to zdjęcie w nowej karcie :grin::grin:

---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

to samo miejsce, co kolega wyżej - warto jechać swoim autem

1d7fad122dabde74m.jpg

8a3a23e70128d424m.jpg

Opublikowano
---

http://s16.postimg.org/kg8q5aodt/IMG_1948.jpg

widoki są niesamowite

niesamowite to są sugestie przeglądarki jak otworzę to zdjęcie w nowej karcie :grin::grin:

---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 21:58 ----------

to samo miejsce, co kolega wyżej - warto jechać swoim autem

DSC01239.jpg | mech15 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.plhttp://images40.fotosik.pl/2011/1d7fad122dabde74m.jpg

http://images33.fotosik.pl/627/8a3a23e70128d424m.jpg

DSC01239.jpg | mech15 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

DSC01242.jpg | mech15 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

heee niesamowite kolego samochodem to jest wyprawa kiedy robiona fota moje 2011 jakos w czerwcu

Opublikowano

3 albo 4 wrzesień 2012

Opublikowano

1500km to max. na tygodniowy urlop. Dłuższy wyjazd to można nawet do 2kkm się pokusić, ale bez przesady. Chorwacja autem jest idealna, dalej tylko samolot :)

Opublikowano

koledzy a jakie miesiace sa najkorzystniejsze chodzi mi tak zeby bylo poza sezonem ale jeszcze cieplo , wyjzad z malym dzieckiem

Opublikowano

początek września

Opublikowano

a czerwiec daje rade ?

Opublikowano

daje rady ja bylem w czerwcu