Opublikowano 25 Lipca 201411 l My jesteśmy na Pagu.Prawie przez całą drogę lał deszcz 1280 km.Dojechaliśmy na miejsce pogoda się wyklarowała, czasem są chmurki ale ogólnie upał.Dziś Novalja woda bardzo ciepła. http://i3.photobucket.com/albums/y51/edekxp/CHORWACJA/DSCF5791_zps832d854e.jpg ,Ja wrocilem dokladnie tydzien temu tez z Pagu (Povljana),wiatr raczej slaby, ale mielismy kilka deszczowych dni. Ogólnie jest tam tanio dwa lata temu jechaliśmy we wrześniu i na forum cro.pl kilka osób odradziło PAG we wrześniu ostatecznie wybraliśmy Tucepi i nie żałujemy, aczkolwiek na PAG na pewno kiedyś się wybiorę ja też i obowiązkowo : :: Konoba RAN - Tuepi ::
Opublikowano 25 Lipca 201411 l My jesteśmy na Pagu.Prawie przez całą drogę lał deszcz 1280 km.Dojechaliśmy na miejsce pogoda się wyklarowała, czasem są chmurki ale ogólnie upał.Dziś Novalja woda bardzo ciepła. http://i3.photobucket.com/albums/y51/edekxp/CHORWACJA/DSCF5791_zps832d854e.jpg ,Ja wrocilem dokladnie tydzien temu tez z Pagu (Povljana),wiatr raczej slaby, ale mielismy kilka deszczowych dni. Ogólnie jest tam tanio dwa lata temu jechaliśmy we wrześniu i na forum cro.pl kilka osób odradziło PAG we wrześniu ostatecznie wybraliśmy Tucepi i nie żałujemy, aczkolwiek na PAG na pewno kiedyś się wybiorę ja też i obowiązkowo : :: Konoba RAN - Tuepi :: za***iście tam było POLECAM
Opublikowano 26 Lipca 201411 l My jesteśmy na Pagu.Prawie przez całą drogę lał deszcz 1280 km.Dojechaliśmy na miejsce pogoda się wyklarowała, czasem są chmurki ale ogólnie upał.Dziś Novalja woda bardzo ciepła. a jak z wiatrem na PAGu ? Wiatraki czasem się nie kręcą Ogólnie brak wiatru, przeciągu nawet nie da się zrobić w apartamencie. Plaże są duże w porównaniu z rejonem Trogir. Długa płycizna i często piasek na dnie. Brak jeżowców Dużo cieplejsza woda
Opublikowano 4 Sierpnia 201411 l Był ktoś może w miejscowosci Rijeka? Jak tam plaże? I miejsca do parkowania? Siedzę na wakacjach w Austrii i myślę wyskoczyć na 1 dzień.
Opublikowano 4 Sierpnia 201411 l Jedzie ktoś z kolegów miedzy 17 a 20 sierpnia?Było by raźniej ,my jeszcze nie wiemy w który rejon jechac W tamtym roku byliśmy w Senj
Opublikowano 4 Sierpnia 201411 l to przylacze sie do pytania, czy ktos jedzie moze w innym terminie, najblizszy czwartek 07.08?
Opublikowano 6 Sierpnia 201411 l jest ktoś z forum obecnie w Chorwacji ? jaka jest pogoda ? jak oglądam kamery to ciągle jest zachmurzenie
Opublikowano 6 Sierpnia 201411 l czesto jest tak, ze cala droge do Chorwacji pogoda jest bardzo doopiasta wystarczy natomiast tylko przejechac Gory Dynarskie i robi sie pieknie
Opublikowano 6 Sierpnia 201411 l jest ktoś z forum obecnie w Chorwacji ? jaka jest pogoda ? jak oglądam kamery to ciągle jest zachmurzenie Witam. Jestem w Makarskiej ok 2 tyg. Pogoda jest OK. Temperatura powietrza w ok 30 C, wody od 22-26 C. Jestem bywalcem w CRO od 10 lat i jest to najgorszy rok jeżeli chodzi o pogodę. Na 12 dni 3 dni deszczowe. W tym roku nie ma typowej chorwackiej upalnej pogody.
Opublikowano 6 Sierpnia 201411 l no właśnie byłem w 2013r i był upał jak w piekle w tym roku jadę 22 sierpnia i boję się że nie będzie super z pogodą
Opublikowano 6 Sierpnia 201411 l no właśnie byłem w 2013r i był upał jak w piekle w tym roku jadę 22 sierpnia i boję się że nie będzie super z pogodą Jedziesz może nocą?
Opublikowano 6 Sierpnia 201411 l Boby... no to spocik jakis w makarskiej bo pojutrze bede przejezdzal do Podgora
Opublikowano 6 Sierpnia 201411 l Boby... no to spocik jakis w makarskiej bo pojutrze bede przejezdzal do Podgora http://www.ranc-tucepi.hr/ obowiązkowo zawitaj do tego lokalu (kończy się Tucepi, zaczyna Podgora)
Opublikowano 7 Sierpnia 201411 l jest to najgorszy rok jeżeli chodzi o pogodę.Na 12 dni 3 dni deszczowe to zle? na dwa tygodnie - 3 dni deszczu ?
Opublikowano 7 Sierpnia 201411 l Ktoś wybiera się we wrześniu?? Ja się wybieram bo mam samochód w naprawie. Miałem jechać w połowie sierpnia. Ale jestem zmuszony pojechać we wrześniu. W tym roku trasa zupełnie inna. Zaczynamy od Vukovaru, Zagrzeb i okolice, Plitvickie Jeziora, Knin i dopiero Brela. Brela jako baza wypadowa. Lubię zwiedzać, samo leżenie na plaży mnie męczy.
Opublikowano 7 Sierpnia 201411 l Ktoś wybiera się we wrześniu?? Ja się wybieram bo mam samochód w naprawie. Miałem jechać w połowie sierpnia. Ale jestem zmuszony pojechać we wrześniu. W tym roku trasa zupełnie inna. Zaczynamy od Vukovaru, Zagrzeb i okolice, Plitvickie Jeziora, Knin i dopiero Brela. Brela jako baza wypadowa. Lubię zwiedzać, samo leżenie na plaży mnie męczy. No to masz tak samo jak ja, też nie posiedzę za długo w jednym miejscu. Ja dokładnie nie wiem kiedy będę jechał bo czekam na wyznaczenie terminu obrony. Wybieram się z 4 miesięcznym dzieckiem
Opublikowano 10 Sierpnia 201411 l Boby... no to spocik jakis w makarskiej bo pojutrze bede przejezdzal do Podgora http://www.ranc-tucepi.hr/ obowiązkowo zawitaj do tego lokalu (kończy się Tucepi, zaczyna Podgora) Chętnie ale ja już wróciłem jest to najgorszy rok jeżeli chodzi o pogodę.Na 12 dni 3 dni deszczowe to zle? na dwa tygodnie - 3 dni deszczu ? Zle nie ale patrząc po poprzednich latach to kiepsko
Opublikowano 10 Sierpnia 201411 l Boby... no to spocik jakis w makarskiej bo pojutrze bede przejezdzal do Podgora http://www.ranc-tucepi.hr/ obowiązkowo zawitaj do tego lokalu (kończy się Tucepi, zaczyna Podgora) dzieki jutro zawitamy, wczoraj bylismy w ROKO w podgora i na prawde knajpa godna polecenia. mix mies, danie na dwie osoby ale i tak polowa zostala.... pogoda rewelacyjna klimat i krajobraz nie do opisania.... Pozdrowienia z CRO