aborygen Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 U mnie jasność widzę Więc jest szansa na pozostanie do niedzieli
Góral65 Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 jak to mówią nie chwal dnia... do Dubrownika pogoda nie niezła tylko troszkę mnie martwią ciemne chmury wyłażące zza gór
aborygen Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Dokladnie ale jak narazie jest super optymistycznie Mam w planie jeszcze wycieczkę do Trogiru i kurs przez morze do Splitu więc liczę na pogodę
saat Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 tak z ciekawosci ile placicie za nocleg ? ja za 4 osobowy apartament (2 sypialnie,kuchnia,lazienka,balkon,klima) placilem 15 Eur od osoby, wydaje mi sie ze dobra cena
aborygen Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 40 euro za 4osoby/ doba Trzy pokoje, łazienka i bardzo duża kuchnia Ale najważniejsze że blisko do morza
aborygen Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 Kanica Mala miejscowość ale co roku niestety się powiększa
Góral65 Opublikowano 2 Września 2014 Opublikowano 2 Września 2014 25Eu za dwie osoby "aborygen" teraz już możesz pochwalić dzionek może nie był najpiękniejszy ale w porównaniu do wczorajszego bajka
aborygen Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Masz rację bylo super Bylem nad morzem do 17 i dalej świeciła klara Mam nadzieję ze do niedzieli wytrzyma Niestety do niedzieli juz nie wytrzymam Pakuje manatki i jutro rano kierunek Polska Edytowane 2 Września 2014 przez aborygen
Góral65 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 myślałem że już pojechałeś też mam już dość i jutro powrót tylko ja planuje z lekka po południu pisałeś że zwiedzałeś Trogir tu moje pytanie czy warto tam wstąpić i co jest ciekawego do zobaczenia
aborygen Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Co w Trogirze ciekawgo ? Male miasteczko z malym zamkiem i widokiem na miasto - oczywiscie nie za free Malo kto wchodzi bo ceny porazaja. Mozesz do katedry skoczyc Miejsce parkingowe 10 kun/h Ja nastawilem sie na rejs statkiem do Splitu i powrót Wydaje mi sie ze klimat jest lepszy w Primosten W przyszlym roku tu nie przyjezdzam obieram inny kurs
Góral65 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Co w Trogirze ciekawgo ? Male miasteczko z malym zamkiem i widokiem na miasto - oczywiscie nie za free Malo kto wchodzi bo ceny porazaja. Mozesz do katedry skoczyc Miejsce parkingowe 10 kun/h Ja nastawilem sie na rejs statkiem do Splitu i powrót Wydaje mi sie ze klimat jest lepszy w Primosten W przyszlym roku tu nie przyjezdzam obieram inny kurs Dzięki
aborygen Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Dziś moj sąsiad mial wypadek, szok
H4mm3R Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Dziś moj sąsiad mial wypadek, szok A co to wnosi do tematu?
aborygen Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Tylko tyle ze: Nie wybieraj sie bez ubezpieczenia zarówno na samochód jak i życie
Armi Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Cieszę się, że nie ma tu płaczu na pogodę jak na cro.pl. Jestem od weekendu. Zwiedziliśmu Vukovar, Split, Krk. Przyjechaliśmy nad morze po 2 dniach opadów - ceny apartamentów poszły w dół. 2 dni plażowania. Pojedzone i wypite. A pogoda ma się poprawiać. Nie jest źle. Czekam na ładne niebo i wyruszam na górę Sv. Jury a w drodze powrotnej do domu Jeziora Plitvickie. Btw, jeśli ktoś szuka noclegu blisko Jezior Plitvickich to mogę podać namiar na fajną miejscówkę. Edytowane 5 Września 2014 przez Armi
Góral65 Opublikowano 5 Września 2014 Opublikowano 5 Września 2014 Cieszę się, że nie ma tu płaczu na pogodę jak na cro.pl. Jestem od weekendu. Zwiedziliśmu Vukovar, Split, Krk. Przyjechaliśmy nad morze po 2 dniach opadów - ceny apartamentów poszły w dół. 2 dni plażowania. Pojedzone i wypite. A pogoda ma się poprawiać. Nie jest źle. Czekam na ładne niebo i wyruszam na górę Sv. Jury a w drodze powrotnej do domu Jeziora Plitvickie. Btw, jeśli ktoś szuka noclegu blisko Jezior Plitvickich to mogę podać namiar na fajną miejscówkę. co tu narzekać, sami bez przymusu i bez żadnych zapewnień ładnej pogody tu przyjechaliśmy polecam http://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g644074-d4312217-Reviews-Omis_Cetina_Canyon-Omis_Split_Dalmatia_County_Dalmatia.html
saat Opublikowano 6 Września 2014 Opublikowano 6 Września 2014 sw jure polecam luknij sobie na street viev gdzie na skrecic na taras widokowy, uwaga na dziko biegajace konie
Pikuś Opublikowano 7 Września 2014 Opublikowano 7 Września 2014 Jak nie ma pogody to nie wybieraj sie na Sw Jure bo nic nie zobaczysz. Szkoda czasu.
Rekomendowane odpowiedzi