keżor Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/galeria_slaskich_spotow-t36699.0.html;msg1008842#msg1008842 już można oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hipppek Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Fajne fotki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4 siano Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 dzieki Keżor jeszcze raz za te kabelki, uratowałes mi tylek bo za srednicówka w strone Świętochłowic stali i łapali pewnie było by po mnie , a tak , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 dzieki Keżor jeszcze raz za te kabelki, uratowałes mi tylek bo za srednicówka w strone Świętochłowic stali i łapali pewnie było by po mnie , a tak , to jak Ty średnicówką na Witosa wracałeś ? a co do kabelków to żaden kłopot ważne że świecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4 siano Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Do laski jechałem ze Świętochłowic jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 no to sie ciesze że udało mi sie zaoszczędzić Twoje 200zł dobra ludki , ide spać , 3mcie sie , widzimy sie w Sobote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Kurcze keżor! a ja takie brudne drzwi!!! wczoraj w sportowej dolinie byłem a tam totalne błoto! nie zażyłem bryki umyć ;p ogólnie spot pozytywny szkoda ze musiałem szybko spadać ;/ ale następnym razem zabawie dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Jeśli chodzi o mnie to we wtorki może być ciężko. Postaram się być w sobotę pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Jeśli chodzi o mnie to we wtorki może być ciężko. Postaram się być w sobotę pzdr Ja będę w sobotę, sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 p.s. sorry ze tutaj ale na dziale sprzedam nie wolno mi wystawic (nie wiem czemu) http://www.a4-klub.pl/smf/faq_dzialu_sprzedam-t51120.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Prezes sie odezwał w temacie i teraz sie ludzie boją odzywać pisać ludzie, Spot w sobote coraz bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltazar Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 no coś mala ekipa jak narazie ostanio większa była... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 no coś mala ekipa jak narazie ostanio większa była... dużo ludzi mi pisało na gadu że pewnie przyjadą ale nie na 100% i nie chcą być na liście żeby potem nie było jak nie dadzą rady , także możliwe że w sobote będzie jeszcze więcej autek niż ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Prezes sie odezwał w temacie i teraz sie ludzie boją odzywać Buhhahhahaha już nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Prezes sie odezwał w temacie i teraz sie ludzie boją odzywać Buhhahhahaha już nie będę No i znowu wszyscy się boją odezwać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Chyba Wam sie Prezesostwo pomyliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Chyba Wam sie Prezesostwo pomyliło :polew: :polew: Po bandzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Chyba Wam sie Prezesostwo pomyliło :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz12345 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 może też wpadnę dopisz mnie Keżor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 właśnie oglądałem aktualną pogode na dzisiaj i nie wiem czy nie lepiej przenieść tego grilla na za tydzień bo dziś ma padać cały dzień. jak Wy to widzicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi