Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z rana :hi:

brat Pudziana jak rymuje haha :P wprowadzenie do walki mu zrobił :polew: :polew: dla mnie ta walka śmieszna, kompletnie brak jakiejś sztuki walki..uliczny szał miał Pudzian jak nic ;D ale fakt, siłę to on ma!

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

"Najman zniknął w niebycie pamięci" piękny tekst taki głęboki.. :decayed:

:hi: wszystkim

ide poszukać jak sie obudowe ręcznego zdejmuje bo poległem wczoraj :disgust:

Opublikowano

ide poszukać jak sie obudowe ręcznego zdejmuje bo poległem wczoraj :disgust:

u mnie trzeba było zaciągnąć hamulec i pociągnąć plastiki do góry :)

Opublikowano

no właśnie wszędzie pisze że to na zatrzask jest i żeby targać na siłe.. rodzi się pytanie czy ja mam siłe :blink:

skończe robote go to wytargam choćbym miał nowe kupować :angry:

Opublikowano

hahah lepiej nie bo za jednym zamachem by wytargał i te plastiki i dźwignie i linke i pewnie zaciski też by poszły z jego parą :polew:

Opublikowano
:hi: witam wszystkich, i spadł pierwszy śnieżek;/ trzeba będzie założyć stalll ;/
Opublikowano

:hi: Kędzior

tak w ogóle to gdzie Was wszystkich znów wymiotło?? :chytry:

Opublikowano

:bry:

PILNIE potrzebny kabel do VAG'a, ma ktoś jeszcze dziś pożyczyć? Oddamy na spocie lub wcześniej jesli będzie to konieczne.

Czekamy na info

Opublikowano

Ja nie mam swojego...

Opublikowano

Kanar niewiem pewnie pochlali wczoraj na walce lub na spocie gliwickim i jeszcze niewstali :polew: :polew: :polew: Kanar zamawiałeś HIDy na allegro czy gdzieś w sklepie? bo niewiem jakie wybrać a ceny są dość rozbieżne;/ a jaka w nich różnica to niewiem[br]Dopisany: 12 Grudzień 2009, 13:34_________________________________________________

Ja nie mam swojego...

to Mikołaj jednak ci go nieprzyniosł ? ojj chyba byłeś niegrzeczny w tym rokuuu :polew:

Opublikowano

nie zamawiałem jeszcze hidów ;) hidy to odległa przyszłość przed którą będzie jeszcze punkt: zderzak ze spryskiwaczami reflektorów.

a to dlatego że nie chce nikogo oślepiać na drodze - a wiem z autopsji że połowe tych kierowców którzy jeżdżą z dołożonym ksenonem trzeba by postawić pod ścianą :angry:

Kabel moge pożyczyć nie ma problemu tyle że nie wiem o której bede w domu z pracy :confused4:

Opublikowano

ja spryski mam ale muszę wymienić chyba pompkę bo mi przednie spryski wogóle niedziałają :tongue4:

Opublikowano

Kędzior jak chcesz fajne HIDy to w Mikołowie na ul. Bluszcza jest sklep. Sam od nich mam i nic nie zakłócają. A cena też ok.

Opublikowano

a ile dałeś tak z ciekawości spytam?

Opublikowano

takie powiadasz:)

Opublikowano

widziałem to zawieszenie, baq didila mówi że te niebieskie nie są od wersji 1BE, pisałem do gościa mówi ze to zawieszenie o oznaczeniach 1BE z anglika z 2.8 q sedan, miał mi przesłac dokładniejsze zdjecia ale do tej pory cisza

Opublikowano

noo też widziałem że te dwa amory są inne

ale nie wiem czy nie lepiej byś miał kupić sobie nowe amorki + sprężyny np. eibach pro kit

bo kupisz takie używane, pojeździsz chwilę i się rozcieknie, a jeden taki amorek do 1be jest podobno drogi

więc jak bym miał kupować to eibach pro kit + nowe amory i masz spokój na bardzo długi czas, jest komfortowo i niżej