diman Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Andrzeje wlasnie chodzi o to ze tu nie ma zadnego andrzeja ale na rybniku sa cza ich bedzie wkoncu odwiedzic Diman to teraz będziesz miał motywację no juz w poprzednia niedziele chcialem do was wpasc na spota ale po imprezie bylem i nie dalem rady ale mysle ze to nadrobimy
A-rek Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Krolu koszulka Dope jest do odebrania gdybys nie mogl to popros Gracia'e zeby ja odebrala za ciebie, bo i tak Diman nas umowil na ostatniej imprezie
diman Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Krolu koszulka Dope jest do odebrania gdybys nie mogl to popros Gracia'e zeby ja odebrala za ciebie, bo i tak Diman nas umowil na ostatniej imprezie :gwizdanie: ale ze ja cos umawialem
decks88 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Krolu koszulka Dope jest do odebrania gdybys nie mogl to popros Gracia'e zeby ja odebrala za ciebie, bo i tak Diman nas umowil na ostatniej imprezie :gwizdanie: ale ze ja cos umawialem nie udawaj ze nie wiesz :gwizdanie:
akjam Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 No co jest?! Wszyscy jeszcze śpią? Ja zaraz spadam do domu po robocie chwilę się drzemnąc.
akjam Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 piątek morgen Długo oczekiwany...
gracia Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Krolu koszulka Dope jest do odebrania gdybys nie mogl to popros Gracia'e zeby ja odebrala za ciebie, bo i tak Diman nas umowil na ostatniej imprezie :gwizdanie: ale ze ja cos umawialem Ej no Diman... nie udawaj, że nie pamiętasz... chociaz jak sobie tak przypomne jak wyglądałeś to jest całkiem możliwe, że masz zaniki pamieci Panowie na szczescie ja pamiętam i odwiedze kiedyś Rybnik :>
OKO Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Krolu koszulka Dope jest do odebrania gdybys nie mogl to popros Gracia'e zeby ja odebrala za ciebie, bo i tak Diman nas umowil na ostatniej imprezie :gwizdanie: ale ze ja cos umawialem Ej no Diman... nie udawaj, że nie pamiętasz... chociaz jak sobie tak przypomne jak wyglądałeś to jest całkiem możliwe, że masz zaniki pamieci Panowie na szczescie ja pamiętam i odwiedze kiedyś Rybnik :> wiesz dziadek ma już swoje lata i trzeba się przyzwyczaić do zaników pamięci. mam humor
gracia Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Krolu koszulka Dope jest do odebrania gdybys nie mogl to popros Gracia'e zeby ja odebrala za ciebie, bo i tak Diman nas umowil na ostatniej imprezie :gwizdanie: ale ze ja cos umawialem Ej no Diman... nie udawaj, że nie pamiętasz... chociaz jak sobie tak przypomne jak wyglądałeś to jest całkiem możliwe, że masz zaniki pamieci Panowie na szczescie ja pamiętam i odwiedze kiedyś Rybnik :> wiesz dziadek ma już swoje lata i trzeba się przyzwyczaić do zaników pamięci. Myślę, że to nie wiek był powodem zaników pamięci :polew:
OKO Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Krolu koszulka Dope jest do odebrania gdybys nie mogl to popros Gracia'e zeby ja odebrala za ciebie, bo i tak Diman nas umowil na ostatniej imprezie :gwizdanie: ale ze ja cos umawialem Ej no Diman... nie udawaj, że nie pamiętasz... chociaz jak sobie tak przypomne jak wyglądałeś to jest całkiem możliwe, że masz zaniki pamieci Panowie na szczescie ja pamiętam i odwiedze kiedyś Rybnik :> wiesz dziadek ma już swoje lata i trzeba się przyzwyczaić do zaników pamięci. Myślę, że to nie wiek był powodem zaników pamięci :polew: niby że alkohol
gracia Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 no tak mi się wydaje, ale może masz racje i to jednak ten wiek :polew:
OKO Opublikowano 19 Listopada 2010 Opublikowano 19 Listopada 2010 Dobry pipki mary jane mary jane mary jane you always in my brain :gwizdanie: Tha Alkaholiks - Mary Jane
Rekomendowane odpowiedzi