Kędzior Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 ty niebądź taki cfany jestem zmęczony po ciężkiej pracy więc prosze mnie niedenerwować rewirancie
Pucek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Panie ściemniaczu, chyba boli Cie wszystko od deski na której siedziałeś kontaktuj się z Królem, noo i widzimy się na spocie, obejrzymy dokładnie tego parcha
Kędzior Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 znowu chcesz popatrzec na moje wspaniałe drewienko? mówiłem że podziwiasz las w moim aucie hehe dzisiaj raczej niedam rady przyjechać może następnym razem
Pucek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 następnym razem czyli w przyszłym roku... pipa z Ciebie
Kędzior Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 a tam od razu pipa hehe a co opłatkiem się chciałes ze mną połamać
Kędzior Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 ehehe ta i wymontować jeszcze drewienko hehe chciałbyś
Pucek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 jak bym wymontował drewienko to tylko po to żeby podpalić
Kędzior Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 :polew: :polew: hehe zmykam będę póniej
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 ale tu dziś spokojnie Co wszyscy do Keżora na garaż pojechali ?
keżor Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2009 ale tu dziś spokojnie Co wszyscy do Keżora na garaż pojechali ? ta wszyscy u mnie rezają , a ja na spoty sobie latam do Gliwic
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 ale tu dziś spokojnie Co wszyscy do Keżora na garaż pojechali ? ta wszyscy u mnie rezają , a ja na spoty sobie latam do Gliwic klijówą ?
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 nie eSą :gwizdanie: ja bym chciał jakimś RWD pojeździć, nawet poczciwym poldkiem
Kanar Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 nie eSą :gwizdanie: ja bym chciał jakimś RWD pojeździć, nawet poczciwym poldkiem ;( ;( ;( ;( nooooo
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 nie eSą :gwizdanie: ja bym chciał jakimś RWD pojeździć, nawet poczciwym poldkiem ;( ;( ;( ;( nooooo nie eSą :gwizdanie: ja bym chciał jakimś RWD pojeździć, nawet poczciwym poldkiem ;( ;( ;( ;( nooooo sprobuje pozyczyc mojego poldka ktorego sprzedalem kolezance. Jak co, to Kanar, dzwonie do Ciebie i jedziemy opanowywać miasto Jedyny problem w tym, że koleżanka jest teraz w Łodzi ( ale damy radę) zawsze się we mnie kochała
keżor Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2009 eSą eSą , i nawet mogłem nią pojeździć :gwizdanie: lata jak szalona :>
Miszka82 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 ja rezam na chacie więc znó cały weekend zajęty, wczoraj wlewka w Kato-miałem spotkanie klasowe, a dziś wlewka w Tychach urodziny koleżanki od mojej a w niedziele wszywka w placy Mike dzieki część sie przydała ale no nie powiem o mały włos złamałbym też tą od Ciebie ale cierpliwość i precyzja wygrała
keżor Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2009 Miszka, a co to za koleżanka? bo ja też dostałem zaproszenie na impreze urodzinową koleżanki z tychów to może razem pobaunsujemy
Kędzior Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 z rana jak wstałem :> a wy tylko baunsy i baunsy hehehe
Rekomendowane odpowiedzi