RoBi_Rs Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Jest jakiś ogar co rezał tempomat w b5 w dieselu i by pomógł ? Ofkz nie za friko ;] najlepiej pw Na forum a4club jest fajny opis wrzucony. Krok po kroku opisany co i jak... http://www.a4club.pl/index.php?topic=19839.0
akjam Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Stanley daj mi PW w sprawie AYT. Nazwiska, etc. Jakieś miejsca zarezerwujemy i VIPowska obsługę.
Fifiński Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 RoBi_Rs - te forum tu jest zakazane Opis jest i tutaj, ale wole komuś zlecić Znając moje szczęście bede w tym samym dniu szukał nowego ECU
akjam Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 RoBi_Rs - te forum tu jest zakazane Opis jest i tutaj, ale wole komuś zlecić Znając moje szczęście bede w tym samym dniu szukał nowego ECU No...
RoBi_Rs Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 aaaa to sory, nie jestem wtajemniczony ale tam masz do podlączenia 3-4 kable to nie ma opcji żeby cos z fajczyć... ide po browca
stanley Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Stanley daj mi PW w sprawie AYT. Nazwiska, etc. Jakieś miejsca zarezerwujemy i VIPowska obsługę. moi rodzice lecą o 7:35 reszta PW
akjam Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Stanley daj mi PW w sprawie AYT. Nazwiska, etc. Jakieś miejsca zarezerwujemy i VIPowska obsługę. moi rodzice lecą o 7:35 reszta PW browar powiadasz? moze tez bym co zalyczyl Mleko?
RoBi_Rs Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 browar powiadasz? moze tez bym co zalyczyl no to dla smaka powiem ci że mam takiego zimniutkiego lanego Lecha
akjam Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 browar powiadasz? moze tez bym co zalyczyl no to dla smaka powiem ci że mam takiego zimniutkiego lanego Lecha Lanego?
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 ee tam lechhh, żubr jest najlepszy Akjam nom chyba jednak bedzie mleko albo cola
RoBi_Rs Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 browar powiadasz? moze tez bym co zalyczyl no to dla smaka powiem ci że mam takiego zimniutkiego lanego Lecha Lanego? Lanego, Lanego na dole mam knajpę mamuśki :decayed:czytać teściowej
akjam Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 ee tam lechhh, żubr jest najlepszy Akjam nom chyba jednak bedzie mleko albo cola Wybierz mleko.
tomaszstn Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 browar powiadasz? moze tez bym co zalyczyl no to dla smaka powiem ci że mam takiego zimniutkiego lanego Lecha Lanego? Lanego, Lanego na dole mam knajpę mamuśki :decayed:czytać teściowej To następny spot u Ciebie a wszyscy przyjedziemy taxi
stanley Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 browar powiadasz? moze tez bym co zalyczyl no to dla smaka powiem ci że mam takiego zimniutkiego lanego Lecha Lanego? Lanego, Lanego na dole mam knajpę mamuśki :decayed:czytać teściowej podaj adres ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- ee tam lechhh, żubr jest najlepszy Akjam nom chyba jednak bedzie mleko albo cola powiem Ci, że ostatnio mi zasmakował... a obok mnie, w nowym sklepie - po 1,99zł -> i jak tu nie pić ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- ee tam lechhh, żubr jest najlepszy Akjam nom chyba jednak bedzie mleko albo cola powiem Ci, że ostatnio mi zasmakował... a obok mnie, w nowym sklepie - po 1,99zł -> i jak tu nie pić
Kędzior Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 to wez kup na zapas poki jest w dobrej cenie Robi to nastepny spot u ciebie a raczej u tesciowej Akjam padlo na cole
akjam Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 browar powiadasz? moze tez bym co zalyczyl no to dla smaka powiem ci że mam takiego zimniutkiego lanego Lecha Lanego? Lanego, Lanego na dole mam knajpę mamuśki :decayed:czytać teściowej To następny spot u Ciebie a wszyscy przyjedziemy taxi browar powiadasz? moze tez bym co zalyczyl no to dla smaka powiem ci że mam takiego zimniutkiego lanego Lecha Lanego? Lanego, Lanego na dole mam knajpę mamuśki :decayed:czytać teściowej Uważaj żeby Cię nie otruła.
RoBi_Rs Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 browar powiadasz? moze tez bym co zalyczyl no to dla smaka powiem ci że mam takiego zimniutkiego lanego Lecha Lanego? Lanego, Lanego na dole mam knajpę mamuśki :decayed:czytać teściowej podaj adres ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- ee tam lechhh, żubr jest najlepszy Akjam nom chyba jednak bedzie mleko albo cola powiem Ci, że ostatnio mi zasmakował... a obok mnie, w nowym sklepie - po 1,99zł -> i jak tu nie pić ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:18 ---------- ee tam lechhh, żubr jest najlepszy Akjam nom chyba jednak bedzie mleko albo cola powiem Ci, że ostatnio mi zasmakował... a obok mnie, w nowym sklepie - po 1,99zł -> i jak tu nie pić Nie ma problema ........ nie jedno widziałem ten bar. Z Audi klub Polska dostał nawet ksywke "Quattro" ojj działo sie tam działo Ja zubra omijam z daleka bo to nie ten żubr co kiedys robiony na gorskiej wodzie. wypiłem ostatnio 2 szt i zdychałem poł dnia
akjam Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 to wez kup na zapas poki jest w dobrej cenie Robi to nastepny spot u ciebie a raczej u tesciowej Akjam padlo na cole COla!? Ty masz niedługo chodzić na siłkę.
Rekomendowane odpowiedzi