keżor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2013 ale są tanie i twarde jak sk***ysyn , więc się praktycznie nie ścierają uniroyal to samo, po dwóch latach opony mają dobre 7mm nom coś za coś jak ktoś chce klejące się to goodyear F1 się lepi jak klej , ale się odpowiednio szybko ściera ja wole mieć twarde i polegać na swoich umiejętnościach na F1 się zapewne nie da polecieć bokiem na rondzie w kato
oprych Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 A [h=1]nexen ???[/h] ---------- Post dopisany at 00:31 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ---------- ide spac jutro bede myslał narta
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Pany, kto ma internet mobilny:play/orange/plus/t-mobile ??? Jak to chodzi? mam play'a......do forum , fb, i poczty jest ok .....do ściągania filmów sobie tego jednak bym nie brał .......... ---------- Post dopisany at 01:54 ---------- Poprzedni post napisany at 01:54 ---------- Pany, kto ma internet mobilny:play/orange/plus/t-mobile ??? Jak to chodzi? ja mam z Play, ogólnie ok, na wioskach ciężko - choć mi wystarcza, odebrać pocztę zalogować się na forum itp na pewno nie równa się z tym co mam w domu a jak chodzą portale typu YP, RT ? różnie np zacina przez 30sek a później w 30 sekund przeleci cały filmik do końca więc lipa zacina się jak jeszcze są w ubraniach , a odcina jak już się hajtają :grin: no coś w tym stylu czyli tak jest u wszystkich ---------- Post dopisany at 01:54 ---------- Poprzedni post napisany at 01:54 ---------- Pany, kto ma internet mobilny:play/orange/plus/t-mobile ??? Jak to chodzi? ja mam z Play, ogólnie ok, na wioskach ciężko - choć mi wystarcza, odebrać pocztę zalogować się na forum itp na pewno nie równa się z tym co mam w domu a jak chodzą portale typu YP, RT ? lipa :decayed::decayed: :decayed::decayed: :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 01:55 ---------- Poprzedni post napisany at 01:54 ---------- A tak z innej beczki Bo poprzedni właściciel nie powiedział mi jaki olej lał i kiedy lał, więc wartałoby wymienić Więc jaki lać? Półsyntetyk czy pełny syntetyk? Przebieg 207 tys. widze , że przebieg książkowy , wszystkie chyba aktualnie B5ki tyle mają na allegro a co do oleju to bez znaczenia , bo nie masz turbiny więc może być półsyntetyk , zresztą pytaj Miszki , on zjadł zęby na tym silniku to pewnie Ci chętnie pomoże chcialem moją wystawiać na allegro, ale miałaby najwyższy przebieg z wszystkich FL zaraz przed moją
OKO Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 miszka to je to? ---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:13 ---------- Dajmon to ty byłeś wczoraj na dolinie?
OKO Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Pany, kto ma internet mobilny:play/orange/plus/t-mobile ??? Jak to chodzi? ja kożystam codziennie jak jestem w trasie: Orange - śmiga YT na full hd (w Zatorze miałem ten modem) Plus - mam na jajpadzie i wydaje mi się szybszym netem niż orange T -Mobile - działa spox ( mam mały transfer więc za czesto nie używam ;P) Warunkiem jest że musisz mieć zasięg HSDPA, co najmniej 3G wtedy działa przy 2g nawet nie ma co myśleć że ma się neta Polecam plusa i neta LTE - w kato będziesz miał już zasięg
OKO Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 / Tak. Ja byłem czarną perłą. to gdzieś zaginąłeś później gdzie ty masz ramki? ja pocisnąłem z powrotem na real tam już było kilka osób. Widzę że SBE zaczyna rządzić na spotach. Następny spot na kauflandzie w Będzininiu
Dajmon Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jak najbardziej ---------- Post dopisany at 13:22 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ---------- a o jakiem ramki chodzi ?
Rekomendowane odpowiedzi