turzol Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Psyt Tapatalk +1 Multis jeszcze raz thx za sprawne ogarnięcie tematu. Stery już ogarnięte
Multis Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Polecam sie. Psyt Mysl o poniedzialku Tapatalk
pajda Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 można porównać przy najbliższej okazji. Ja czekam tylko na nowe żarniki i zakładam, ale już na kilkuletnich używkach osrama d1s urywa doope. Tylko dopasowanie tego do lamp z B6 to jest sztuka wyższa. Ja się poddałem i oddałem fachurze rozumiem że we wtorek wpadasz na spota i robimy porównanie
Arturoo Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Bry wieczór:hi:Ktoś miał styczność z kliniką 2000 w KTC ? chirurgię mają b.dobrą....tyle wiem....a co potrzeba ??
pajda Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 przymiarka nowej felgi na lato:decayed:
Arturoo Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 http://s21.postimg.org/8fa8gacar/carworldpl_29.jpgprzymiarka nowej felgi na lato:decayed: samemu się nie chciało ??? laskę musiałeś do tego najmować.....burżuaaaaaa
ucho.77 Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 ---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:26 ---------- Tvn Miśka robią
musti Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Bry wieczór:hi:Ktoś miał styczność z kliniką 2000 w KTC ? chirurgię mają b.dobrą....tyle wiem....a co potrzeba ?? Chcę iść na laserową korektę oczu i stąd powyższe pytanie
H4mm3R Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Bry wieczór:hi:Ktoś miał styczność z kliniką 2000 w KTC ? Ojciec
musti Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Bry wieczór:hi:Ktoś miał styczność z kliniką 2000 w KTC ? Ojciec Wiem Tomek , ale i co dawno miał operację zadowolony jest ? Jaka ocena tej kliniki pod względem sprzętu personelu i obiektu ?
H4mm3R Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Bry wieczór:hi:Ktoś miał styczność z kliniką 2000 w KTC ? Ojciec Wiem Tomek , ale i co dawno miał operację zadowolony jest ? Jaka ocena tej kliniki pod względem sprzętu personelu i obiektu ? Był dwa razy i jest bardzo zadowolony z ich pracy. Nigdy nic nie narzekał.
musti Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Bry wieczór:hi:Ktoś miał styczność z kliniką 2000 w KTC ? Ojciec Wiem Tomek , ale i co dawno miał operację zadowolony jest ? Jaka ocena tej kliniki pod względem sprzętu personelu i obiektu ? Był dwa razy i jest bardzo zadowolony z ich pracy. Nigdy nic nie narzekał. ok dzięki , muszę umówić się na konsultację i pojechać zobaczyć co powiedzą
Rekomendowane odpowiedzi