gregory Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Elo! Herbuś to mój numer 1, absolutnie mój typ kobiety Witam. Miało być fajne a skończyłem jak Keżor w domu Żadnej fajnej imprezy ;( Czyli ja jestem jednak największym wygranym z przegranych, bo też wylądowałem w swoim łóżku ale przynajmniej nic nie planowałem taa można powiedzieć że oszczędny wekend No dokładnie trochę kasy się ostało w bajtliku Poza tym to panowie z niektórymi tekstami to można się na ziemi poćiorać
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ta druga jak dla mnie ta pierwsza zamiata jak nic :slina: :slina: :jerk: :jerk: :jerk: :banan3: :banan3:
keżor Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 ta druga jak dla mnie ta pierwsza zamiata jak nic :slina: :slina: :jerk: :jerk: :jerk: :banan3: :banan3: na tym zdjęciu wymiata tapeta
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Poza tym to panowie z niektórymi tekstami to można się na ziemi poćiorać hehe :polew: siema Gregor, QRI, Stanley no herbuś fajna c*p*a ale ta co wkleiłem to mi się ta pierwsza najbardziej podoba
QRi Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 o jakiego dobrego streama znalazlem - nic nie scina obraz fajny tak mozna pracowac przydala by sie jeszcze jakas mala sluchawka do ucha - kontakt z baza musi byc czesci kedziorowy gregor czytasz passat forum ??
diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 ta druga dokladnie mozesz ja do mnie zaprosic
gregory Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 gregor czytasz passat forum ?? Jeszcze nie miałem okazji
Kędzior Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 coż za piękna niedziela się zaczeła :naughty:
gregory Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 onaniści :polew: :polew: W twoim wypadku to może i onaniści, a w naszym to raczej smakosze
diman Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 no i nareszcie cos porzadnego sie rozkreca bo miszka jakos zniesmaczyl mi rano
Rekomendowane odpowiedzi