Pucek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 bo królu napisał mi że mam jechać bo nawet emeryci jadą...czyli Miron i Diman :>
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Dasz radę tak jak na BP :gwizdanie: :gwizdanie: cicho
Pucek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Dasz radę tak jak na BP :gwizdanie: :gwizdanie: cicho opowiadać :>
diman Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 bo królu napisał mi że mam jechać bo nawet emeryci jadą...czyli Miron i Diman :> ja ci dam emeryci
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Dasz radę tak jak na BP :gwizdanie: :gwizdanie: cicho opowiadać :> powiem ci tylko tyle że jak pozamykali wszystkie lokale to poszliśmy z Rafałem, Keżorem i moimi znajomymi i zrobiliśmy impre na stacji BP i było lepiej niż w jakimś barze :polew: :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no nie powiem, My też po spiżu wpadamy do BP :naughty: na hot dogi
diman Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no nie powiem, My też po spiżu wpadamy do BP :naughty: na hot dogi noooo [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 23:29_________________________________________________i do piekarni o 5.00 rano :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no nie powiem, My też po spiżu wpadamy do BP :naughty: na hot dogi hehe Pucek nom musiał byś zobaczyć co się wyrabiało tego się nieda opisać było prze ostro
Bulczas Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no nie powiem, My też po spiżu wpadamy do BP :naughty: na hot dogi Żeby Ci ten hot-dog kiedyś nie przeszedł przez gardło i dimanowi za to że wtedy w gliwicach je zjedliście wszystkie :gwizdanie:
diman Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no nie powiem, My też po spiżu wpadamy do BP :naughty: na hot dogi Żeby Ci ten hot-dog kiedyś nie przeszedł przez gardło i dimanowi za to że wtedy w gliwicach je zjedliście wszystkie :gwizdanie: :polew:
Pucek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 piekarnia the best... ale po pościgu trzeba było coś zjeść noo i oponki też dobre :> buhahahha Rafał, no wybacz...ale te hot dogi z forum były nie dobre :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no nie powiem, My też po spiżu wpadamy do BP :naughty: na hot dogi Żeby Ci ten hot-dog kiedyś nie przeszedł przez gardło i dimanowi za to że wtedy w gliwicach je zjedliście wszystkie :gwizdanie: :polew: mam nadzieje że mieliście po nich problemy gastryczne :polew:
diman Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no nie powiem, My też po spiżu wpadamy do BP :naughty: na hot dogi Żeby Ci ten hot-dog kiedyś nie przeszedł przez gardło i dimanowi za to że wtedy w gliwicach je zjedliście wszystkie :gwizdanie: :polew: mam nadzieje że mieliście po nich problemy gastryczne :polew: nie ale warto bylo widziec wasze miny :>
Pucek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 no nie powiem, My też po spiżu wpadamy do BP :naughty: na hot dogi Żeby Ci ten hot-dog kiedyś nie przeszedł przez gardło i dimanowi za to że wtedy w gliwicach je zjedliście wszystkie :gwizdanie: :polew: mam nadzieje że mieliście po nich problemy gastryczne :polew: nie ale warto bylo widziec wasze miny :> dokładnie
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Spoko później byliśmy w maku ta a nie jakieś parówy :polew:
Pucek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Spoko później byliśmy w maku nie żebym Wam życzył źle ale szkoda że nie mieliście biegunki
Bulczas Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Spoko później byliśmy w maku nie żebym Wam życzył źle ale szkoda że nie mieliście biegunki Prędzej chyba wy ją mieliście :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi