Kędzior Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Spoko później byliśmy w maku nie żebym Wam życzył źle ale szkoda że nie mieliście biegunki a żeby cię tak zesra*o grubasie ty :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Spoko później byliśmy w maku nie żebym Wam życzył źle ale szkoda że nie mieliście biegunki Prędzej chyba wy ją mieliście :gwizdanie: nic a nic
krolu Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Pucke co ty gadasz wpadaj ;p - sk tez wpadać ;p
Bulczas Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Pucke co ty gadasz wpadaj ;p - sk tez wpadać ;p Ja podjadę ale tak koło 23 :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Spoko później byliśmy w maku nie żebym Wam życzył źle ale szkoda że nie mieliście biegunki a żeby cię tak zesra*o grubasie ty :polew: :polew: widzę że trzeba przejść poprzeczkę wyżej... Kędzior, ocieplenie idzie, a jak Ty jako bałwan się trzymasz?
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 sk tez wpadać ;p taaa jak zwykle się dowiadujemy ostatni... i to jeszcze przez inne osoby, jak niechcesz to poprostu napsiz żebyśmy nieprzychodzili a nie jakieś tajemnice :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 To się zaczyna jechanie po majtach :polew:
Pucek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Pucke co ty gadasz wpadaj ;p - sk tez wpadać ;p Ja podjadę ale tak koło 23 :gwizdanie: nie ma bata...chyba że dam d*py na pkp to pojadę nie mam kasy [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 23:43_________________________________________________ To się zaczyna jechanie po majtach :polew: a Ty bucu co się cieszysz? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 widzę że trzeba przejść poprzeczkę wyżej... Kędzior, ocieplenie idzie, a jak Ty jako bałwan się trzymasz? :> dawno sobie niedogryzaliśmy :> koledzy z roboty tak się ciebie pytali że teraz tego na forum używasz?
Bulczas Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Powiedz że Ci szkoda się złożyć z dimanem na wahę sępie
diman Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Powiedz że Ci szkoda się złożyć z dimanem na wahę sępie :polew:
Pucek Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 widzę że trzeba przejść poprzeczkę wyżej... Kędzior, ocieplenie idzie, a jak Ty jako bałwan się trzymasz? :> dawno sobie niedogryzaliśmy :> koledzy z roboty tak się ciebie pytali że teraz tego na forum używasz? NIE, w robocie mamy inną maskotkę aaa i o bałwanie to znam jeszcze inne powiedzenia :gwizdanie: Rafał, poważnie nie mam kasy... ledwo co na bukowinę mi styka :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 To podjadę po Ciebie I teraz się nie wykręcisz
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Rafał, poważnie nie mam kasy... ledwo co na bukowinę mi styka :gwizdanie: za grubo rezasz
diman Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 To podjadę po Ciebie I teraz się nie wykręcisz :gwizdanie: a po drodze do knurowa
Bulczas Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Ja przez Kędziora jadę na debecie [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 23:51_________________________________________________ To podjadę po Ciebie I teraz się nie wykręcisz :gwizdanie: a po drodze do knurowa Spoko tylko wejściowe to jakaś ładna pani w mini najlepiej blondynka o niebieskich oczach
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Ja przez Kędziora jadę na debecie [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 23:51_________________________________________________ To podjadę po Ciebie I teraz się nie wykręcisz :gwizdanie: a po drodze do knurowa Spoko tylko wejściowe to jakaś ładna pani w mini najlepiej blondynka o niebieskich oczach uważaj masz żandarma :gwizdanie: hehe profesjonalne doradztwo finansowe
Bulczas Opublikowano 15 Marca 2010 Opublikowano 15 Marca 2010 Ja przez Kędziora jadę na debecie [br]Dopisany: 15 Marzec 2010, 23:51_________________________________________________ To podjadę po Ciebie I teraz się nie wykręcisz :gwizdanie: a po drodze do knurowa Spoko tylko wejściowe to jakaś ładna pani w mini najlepiej blondynka o niebieskich oczach uważaj masz żandarma :gwizdanie: hehe profesjonalne doradztwo finansowe Chodzi mi tylko o towarzystwo jakieś miłem bo przecież Pucka ani Dimana do takiego nie można zaliczyć
Rekomendowane odpowiedzi