wicio150 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 nom właśnie przyjeżdza przecież kilka b6 A to sory Widocznie ja nie zauwazylem No i nie mam jeszcze tak dlugiego stazu na spotach jak wy
Luki 86 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Cena jest bardziej konkurencyjna w porównaniu z autami z zachodu.
Kędzior Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 No i nie mam jeszcze tak dlugiego stazu na spotach jak wy regularne przyjazdy i będzie git ja odkąd zacząłem jeździć to opuściłem tylko 2 spoty Cena jest bardziej konkurencyjna w porównaniu z autami z zachodu. nom to napewno, tylko koszt przeróbki ile wychodzi
keżor Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Cena jest bardziej konkurencyjna w porównaniu z autami z zachodu. ale wielka brytania też jest na zachodzie siema albo sie nie ma :hi:Prezes no bywa i tak kurde , spadam , mam jeszcze w 3 d*py rzeczy do zrobienia a jeszcze chciałem se umyć auto na spota
krolu Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 brać dziś kanapki na spota :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 brać dziś kanapki na spota :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja biorę termos z herbatą kto bierze kawę?
keżor Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 brać dziś kanapki na spota :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: ja biorę termos z herbatą kto bierze kawę? ja wezme
Kanar Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Keżor a wode masz?? może jestem dziwny ale widziałem tylko3 b6 u nas na spotach a jeżdże raczej regularnie :gwizdanie: a to nie idziemy do Maca??
wicio150 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a to nie idziemy do Maca?? Pewnie pojedziemy jak znowu bedzie taki wypizg
Pucek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Kędzior, Ty śmierdzący leniu :polew: :polew: :polew:
Kanar Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 nie ma jak przyjacielskie pozdro na dzień dobry
Kędzior Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Kędzior, Ty śmierdzący leniu :polew: :polew: :polew: fikasz? a ty co robisz miałeś mieć na 12 Keżor a wode masz?? może jestem dziwny ale widziałem tylko3 b6 u nas na spotach a jeżdże raczej regularnie :gwizdanie: a to nie idziemy do Maca?? oszczędzamy :gwizdanie: ja na spota zakładam kożuch i wełniane skarpety i góralska czapkę
krolu Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Keżor a wode masz?? może jestem dziwny ale widziałem tylko3 b6 u nas na spotach a jeżdże raczej regularnie :gwizdanie: a to nie idziemy do Maca?? nie zbieramy na turbiny/felgi/ledy/blacharza/wydechy i co tylko jeszcze chcesz
Pucek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ja mam na 14... nie że fikam, ale twierdzę jedynie że jesteś mega ściemiacz
Kędzior Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ja mam na 14... nie że fikam, ale twierdzę jedynie że jesteś mega ściemiacz przez ciebie zaspałem dzisiaj więc wziąłem urlop zamiast na piątek
Kanar Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Keżor a wode masz?? może jestem dziwny ale widziałem tylko3 b6 u nas na spotach a jeżdże raczej regularnie :gwizdanie: a to nie idziemy do Maca?? nie zbieramy na turbiny/felgi/ledy/blacharza/wydechy i co tylko jeszcze chcesz wymieniłeś wszystko na co zbieram ale te 10 zł to nawet na zapach mi nie styknie
Kędzior Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 nie ma jak przyjacielskie pozdro na dzień dobry wiesz dawno wpier*la niedostał :gwizdanie: Keżor a wode masz?? może jestem dziwny ale widziałem tylko3 b6 u nas na spotach a jeżdże raczej regularnie :gwizdanie: a to nie idziemy do Maca?? nie zbieramy na turbiny/felgi/ledy/blacharza/wydechy i co tylko jeszcze chcesz i na sprzęt audio :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 ja mam na 14... nie że fikam, ale twierdzę jedynie że jesteś mega ściemiacz przez ciebie zaspałem dzisiaj więc wziąłem urlop zamiast na piątek a moja wina że nie możesz zdecydować się na radio :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi