seb2sjc Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Po dłuższej nie obecności powracam by trochę napisać o mojej małej:) Audi A4 1.8 ADR '96 Wyposażenie: -4x elektryczne szyby -elektryczne lusterka -domykanie szyb z pilota -centralny zamek -wspomaganie -ABS -alarm -wspomaganie kierownicy -climatronic -podłokietnik -chromowane nakładki na lusterka -alu 17" S-line a na nich 215/45/17 oponki -nakładki na pedały w stylu "Cult Style" -sportowa kierownica -lampy ringi z soczewą ,tył II lift -usunięte boczne kierunkowskazy -usunięte emblematy -gwint FK limited edition tył -40 , przód na "samym dole" -gałka zmiany biegów z serii "cult style"
Piechol Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 nieźle się zapowiada przy gwincie nawet "te" 17" się nieźle prezentują
seb2sjc Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 dzieki jakos niedługo dam wiecej fotek wewnatrz i takie tam zeby sie troche ponapalac :> :>
bakuś Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 Dokładnie, wrzucając glebę i ładną felgę idzie z sukcesem upiększyć prawie każde autko! Mimo, że sedan i mimo, że granatowy to prezentuje się ładnie. Tylko ten silnik... ;(
slepy Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 daj dokładniejsze fotki zderzaczka przedniego, bo widzę że coś przymodzony...
Pucek Opublikowano 2 Lipca 2009 Opublikowano 2 Lipca 2009 no właśnie, o ile dobrze widzę to masz zaspawane wloty w przednim zderzaku? tak autko fajne, trochę nie pasują te lampy z przodu ale ogólnie to jest dobrze
Reniu Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 no właśnie, o ile dobrze widzę to masz zaspawane wloty w przednim zderzaku? [br]No i chyba dokładki i progi poszły w kolor
keżor Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 no właśnie, o ile dobrze widzę to masz zaspawane wloty w przednim zderzaku? też to zauważyłem, wrzuć więcej fotek przodu autko bardzo ładnie sie prezentuje i aż tak nie rażą te czarne sonary
Muskel1 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Wyglada nawet falnie, ale jak dla mnie to juz ciut za nisko (przod), przynajmniej tak wyglada na 3 fotce. Lampy do wymiany
chyski1 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Ładny samochodzik... jak mi się marzą takie felgi.... no tylko pozazdrościć :> gratuluje zakupu[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 19:36_________________________________________________Zapomniałem dodać... te chromy na lusterkach też niczego sobie:D wrzuć jakieś fotki z wnętrza..
seb2sjc Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 foto z wnętrza sorry za bajzel w nim ale wiadomo zima, syf bo dawno nie sprzątałem...;/
mrogal Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 foto z wnętrza sorry za bajzel w nim ale wiadomo zima, syf bo dawno nie sprzątałem...;/ chlopie ale kopa
Michał Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 z zewnątrz nawet nawet za to wnętrze zupełnie do mnie nie przemawia... (delikatnie mówiąc)
Skyliner89 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Środek pozostawia dużo do życzenia... powiedział bym, że wygląda tragicznie... . Ładny kolor... kierunki boczne w lusterkach? Widzę też wygładzenie przedniego zderzaka. Plusy to kolor, felga chodź już opatrzona i lampy tylne po II lifcie .
seb2sjc Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 no wiem ze środek wygląda jak wygląda ale jak czysto jest to lepiej się prezentuje wiadomo nie nie ma kierunków w lusterkach:P to są chromowe nakładki takie "ochraniacze" na lusterka:) co do zderzaka "zespawane" zostały wloty...ale żadnych "przegrzewań"czy też wysokich temperatur nie ma... porostu źle wyglądało gdy założyło się tablice ;]
seba1-2 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 powiem ci tak z zewnątrz ładnie wygląda, jedynie co bym zrobił to wypchał felgi na zewnątrz dystansami bo za bardzo są schowane, natomiast środek tragedia wiem że może myślisz że masz nie posprzątane, ale nie o to chodzi, chodzi o styl bo ta kiera i drążek wygląda jak od dużego fiata 125p [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 17:57_________________________________________________nakładek już nie będę komentował
seb2sjc Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2010 jest to indywidualny styl poprzedniego właściciela także wiesz;] jest mała dobrze się jeździ na tej kiero:)przynajmniej mi:D a to najważniejsze przyzwyczaiłem się po prostu :>
seba1-2 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 rozumiemy, teraz czekamy na zmiany... :gwizdanie:
iglako Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jak bys nie napisal ze to 17" to na oko bym stwierdzil ze to 18"
Rekomendowane odpowiedzi