rafalekx Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Wyglada pieknie...ale gleba by sie przydala Popieram Gleba i czarne kierunki w błotniki Poza tym fura ujdzie
miron78 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Opublikowano 9 Maja 2010 co do zawiasu to wiem na 100%, że zostanie ten - co nie znaczy, że nie wolałbym 1 lub 2 cm w dół Jeżeli cokolwiek będę miał jeszcze kiedyś robić - to jedynie ściemnić delikatnie przednie szybki i jakieś ciekawe końcówki wydechu
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Najgorsze jeszcze w tym zawiesia, ze przod pieje wyzej niz tyl... U mnie tez tak bylo zanim gwint zamontowalem. Dziwne, ze wiekszosc zawiasow s line tak ma...
zieluch Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Najgorsze jeszcze w tym zawiesia, ze przod pieje wyzej niz tyl... U mnie tez tak bylo zanim gwint zamontowalem. Dziwne, ze wiekszosc zawiasow s line tak ma... Jest na to sposób jeździć bez tylnej kanapy A tak na powaznie najbardziej podoba mi się trawa na zdjęciach
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Najgorsze jeszcze w tym zawiesia, ze przod pieje wyzej niz tyl... U mnie tez tak bylo zanim gwint zamontowalem. Dziwne, ze wiekszosc zawiasow s line tak ma... Jest na to sposób jeździć bez tylnej kanapy A tak na powaznie najbardziej podoba mi się trawa na zdjęciach FAkt. Widac, ze przystrzyzona do zdjecia...
KERCZI Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Najgorsze jeszcze w tym zawiesia, ze przod pieje wyzej niz tyl... U mnie tez tak bylo zanim gwint zamontowalem. Dziwne, ze wiekszosc zawiasow s line tak ma... Jest na to sposób jeździć bez tylnej kanapy A tak na powaznie najbardziej podoba mi się trawa na zdjęciach FAkt. Widac, ze przystrzyzona do zdjecia... ale fajnie felgi wygladaja na takiej trawce...jakby nie bylo opony
Tomeks Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 tak pitolicie o tej trawce,to ja mam pytanko do miriam78 w sprawie taj trwki masz koze,czy sam strzyżesz ...bo twoje auto vs trawa,zeszło na drugi plan :gwizdanie:
RS Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Pozazdroscilem ci miron i tez sobie srodeczki w czarnym kolorze sprawilem... W sumie widze ze ty nie malowales ringow wokol soczewki ... ...musze powiedziec ze jest to swietny mod- nie moge sie u siebie napatrzec, az moja kobieta jest zazdrosna...
PABLO Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 masz koze,czy sam strzyżesz O czym tu już się piszę
miron78 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Opublikowano 10 Maja 2010 masz koze,czy sam strzyżesz O czym tu już się piszę jak zawsze - o wszytkim Pozazdroscilem ci miron i tez sobie srodeczki w czarnym kolorze sprawilem... W sumie widze ze ty nie malowales ringow wokol soczewki ... ...musze powiedziec ze jest to swietny mod- nie moge sie u siebie napatrzec, az moja kobieta jest zazdrosna... pochwal się fotkami furki
RS Opublikowano 10 Maja 2010 Opublikowano 10 Maja 2010 wczoraj dodalem w temacie o tygrysowozie. sa w 1 poscie.
egon47 Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 Miron mi ostatnio zdradzil swoja wizje na przyszly sezon powiedzial ze chyba na ten sie nie wyrobi
PABLO Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Miron mi ostatnio zdradzil swoja wizje na przyszly sezon powiedzial ze chyba na ten sie nie wyrobi ALE URWAŁ!!!
zieluch Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Miron mi ostatnio zdradzil swoja wizje na przyszly sezon powiedzial ze chyba na ten sie nie wyrobi Brakuje mi to dwóch pasów na masce
poziek Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Miron mi ostatnio zdradzil swoja wizje na przyszly sezon powiedzial ze chyba na ten sie nie wyrobi Brakuje mi to dwóch pasów na masce TAK !!! Doróbcie pasy :kox:
Rekomendowane odpowiedzi