bajk Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 NIEPRAWDA! Wszystki czułe dziewice pod energy brzydzą sie smiercią biednych sikorek! a tam są jakieś dziewice?
KOval81 Opublikowano 21 Maja 2010 Opublikowano 21 Maja 2010 miron - ale zwaliłeś ptaka z nóg :polew: Ale jeden +, że celnie a nie grilla wyżarł
jedrekx Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 http://sss.org.pl/timingdb.php?view=300510 klasa street diesel Miron gratki!
miron78 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 http://sss.org.pl/timingdb.php?view=300510 klasa street diesel Miron gratki! daj spokój - nie ma czego jedyne co wygrałem to możliwość wystartowania za rok oczywiście zabawa i atmosfera były a tu jedyne jakie mam z dnia wczorajszego: [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 23:09_________________________________________________w klasie diesel startowały 3 furki z naszego klubu 3 x 3.0tdiQ
jedrekx Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 widziałem tylko Twoje ale 8 miejsce jak na początek to moim zdaniem jest ok kolega wygrał w klasie FWD takim białym CRX-em może kiedyś na pomorze wpadniesz na ćwiartkę
miron78 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 a co do 1/4 mili to był to raczej mój ostatni występ - imprezy są mega i nawet to wciąga ale co chciałem to sprawdziłem a nie ma co ukrywać, że auto w dupe dostaje przy takiej zabawie [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 23:17_________________________________________________trochę mam żal do organizatorów - powinienem dostać puchar za najcięższe auto w klasie
jedrekx Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 hehe.. z tego co widzę to Patrox i Orzeł jeszcze byli? ja mam dopiero zamiar sprawdzić to moje 140 konne 2.0 zobaczymy jak pójdzie chociaż cudów się nie spodziewam
Tomeks Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 ale żeś tego civica jebną na starcie :oklaski: ale jedynkę chyba trochę przeciągnąłeś
miron78 Opublikowano 31 Maja 2010 Autor Opublikowano 31 Maja 2010 tak - byli - filmik nr 2 to właśnie z Orłem [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 23:22_________________________________________________ ale żeś tego civica jebną na starcie :oklaski: ale jedynkę chyba trochę przeciągnąłeś nie przeciągnąłem - starty miałem nawet OK - czasy reakcji średnie - wyniki końcowe mało ciekawe najwięcej radochy dają przejazdy z grubymi furami szkoda, że tak mało filmików mam
AdamekASZ Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Tak jak pisałem/mówiłem, pojawię się i byłem na tych zawodach... Oczywiście tym razem jako widz, sączyłem sobie zimnego Leszka na podeście i podziwiałem samochody w akcji. Spodobał mi się Golf IV na białych felgach o mocy ~500PS Masakra Widziałem Cię w akcji, z daleka start Quattro w połączeniu z grubym momentem obrotowym jest widowiskowy. Czasy na poziomie tych z 25.04. Jedynie co bardzo mi się nie podobało to, to iż oddzielili zawodników od kibiców. No tragedia. Ani pójść się przywitać ani pooglądać. Koszmar
retrikal Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Siemka miron, miło było znowu się spotkać.... chyba musisz zmienić swojego tunera :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: pierwsze i trzecie auto w klasie street diesel to sprawka Dynosoftu... :naughty: :naughty: więc jedno miejsce jest tam jeszcze dla Ciebie pozdrawiam i do następnego!
miron78 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 chyba musisz zmienić swojego tunera tunera nie zmienie napewno
siemian Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 chyba musisz zmienić swojego tunera tunera nie zmienie napewno :good: :good:
miron78 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 to chociaż zmień kierowce pojazdu a to akurat pewnie wpłynęło by pozytywnie na czasy
boseron Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 to chociaż zmień kierowce pojazdu a to akurat pewnie wpłynęło by pozytywnie na czasy zapewne ktos lzejszy zaoszczedziłby setki sekundy
Rekomendowane odpowiedzi