Brysio Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 nie chciałem użyć tu tego słowa sorry ze ja uzylem tez nie chcialem ale jak bym nie uzyl nie bylo by uzyte ))) na innych felach bylby piekny ale nie na takich tureckich ))
Bieniek Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Mega gleba i srednia felga.Bez szalu. B6 od airstyle jest za***ista... Mirona swietnie prezentuje :good:
Flyer Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ladnie ubrana do slubu tak skromniutko - delikatnie IMO przesadzona mocno dekoracja no i jak mogles nie nablyszczyc opon?
variocustoms Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Nie ma co porównywać auta mirona z autem Maćka ze style, więc negatywne komentarze też nie potrzebne
turdzi Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ...można sie przyczepić,że fele od merca,ale sam wygląd jest za***isty. no wlasnie jak by zdjac te fele podniesc zawias do normanej wysokosci ( ale dalej nisiej ) to bylo by fajne a tak to wioska i tunigowiskiem zalatuje , Mironowa bije do to auto na glowe
miron78 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2010 no i jak mogles nie nablyszczyc opon? a właśnie, że nabłyszczyłem - nawet x2 - ale wystrarczyło, że droga do pana młodego wyglądała jak wyglądała i czerń opon prysła
Brysio Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 no i jak mogles nie nablyszczyc opon? a właśnie, że nabłyszczyłem - nawet x2 - ale wystrarczyło, że droga do pana młodego wyglądała jak wyglądała i czerń opon prysła trzeba bylo pasta do butow to by nie zeszlo hahahah hahahahahah sorrki ale myslalem ze tylko turasy nablyszczaja oponki przed sprzedaza ot a tu jaka niespodzianka ))
miron78 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2010 no nie świrujcie,że ta furka się wam nie podoba ...można sie przyczepić,że fele od merca,ale sam wygląd jest za***isty. jak już tak sobie na luźno dyskutujemy to osobiście mi nie pasi: - rodzaj i kolor felg - brak relingów - lampy przód - zbyt wielka gleba ( mimo że u mnie przydała by się troszke większa ) - jasny sufit - brak ściemy szyb fura może i jest cudna ale do codziennej jazdy napewno bym się nie zamienił
jedrekx Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 i bardzo dobrze, że byś się nie zamienił..
Brysio Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 miron Ty lepiej napisz ile lamp a6 zepsules zeby takie ledki fajne wyskrobac )
Tomeks Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 no nie świrujcie,że ta furka się wam nie podoba ...można sie przyczepić,że fele od merca,ale sam wygląd jest za***isty. jak już tak sobie na luźno dyskutujemy to osobiście mi nie pasi: - rodzaj i kolor felg - brak relingów - lampy przód - zbyt wielka gleba ( mimo że u mnie przydała by się troszke większa ) - jasny sufit - brak ściemy szyb fura może i jest cudna ale do codziennej jazdy napewno bym się nie zamienił ale ja nie twierdzę.że jest ładniejsza od twojej (tym bardziej od mojej) ...ale auto bardzo ładne,czorne,konkretna gleba,fela z rantem i biała,co mi się bardzo,bardzo podoba,cała w black. a jasna podsufitka jakoś mi się bardziej podoba,niż czarny,jakoś przyjemniej i przestrzenniej jest w aucie
Brysio Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 za niska o wiele po drugie biale fele jak najbardziej ale nie takie! toz to turecka wioska bez obrazy ale takie ranty byly modne w 85 nie w tych czasach mirona felgi na bialo do tego auta by pieknie pasily
miron78 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2010 miron Ty lepiej napisz ile lamp a6 zepsules zeby takie ledki fajne wyskrobac ) :gwizdanie:.....................jakieś...........................15kg :gwizdanie:
Brysio Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 miron Ty lepiej napisz ile lamp a6 zepsules zeby takie ledki fajne wyskrobac ) :gwizdanie:.....................jakieś...........................15kg :gwizdanie: haa no tak wlasnie myslalem
variocustoms Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 ale wazelinę mironowi robicie, każdy śmiga autem jakim sobie wyrezał, dżentelmeni o gustach nie rozmawiają
Trezor Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 miron Ty lepiej napisz ile lamp a6 zepsules zeby takie ledki fajne wyskrobac ) :gwizdanie:.....................jakieś...........................15kg :gwizdanie: Bo jedna waży 7.5kg. A tak poważnie, to da się zrobić bez większego psucia 1:1.
Brysio Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 miron Ty lepiej napisz ile lamp a6 zepsules zeby takie ledki fajne wyskrobac ) :gwizdanie:.....................jakieś...........................15kg :gwizdanie: Bo jedna waży 7.5kg. A tak poważnie, to da się zrobić bez większego psucia 1:1. hmm a robiles sam?? w swoim czy juz byly?? )
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 u kolegi Trezora już były - jego obecne B7 jako pierwsze w PL miało wyrezane ledy z A6 - moje były robione po kilku rozmowach z poprzednim właścicielem autka Trezora ( bez niego nie zrobiłbym pierwszego kroku )
Guregoru Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 hmm a robiles sam?? w swoim czy juz byly?? ) Przecież Miron to kolejny rezacz jest nie wiedzieliście
Rekomendowane odpowiedzi