Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKN] Mironowóz cz.III - 3.0tdiQ - najbogatsza wersja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miron Ty lepiej napisz ile lamp a6 zepsules zeby takie ledki fajne wyskrobac :))

:gwizdanie:.....................jakieś...........................15kg :gwizdanie:

:decayed:

Bo jedna waży 7.5kg.;)

A tak poważnie, to da się zrobić bez większego psucia 1:1.:)

hmm a robiles sam?? w swoim czy juz byly?? :))

Dokładanie taka jak mówi Miron, kupiłem już autko ze zrobionymi lampami. A poprzedni właściciel zlecił tą robotę w jednej z wrocławskich firm car-audio. No całkiem nieźle im to wyszło.

Opublikowano

no ładne masz to autko :tongue4: Mironku :naughty:

Opublikowano

Przecież Miron to kolejny rezacz jest :kox: nie wiedzieliście :decayed:

cJE2S.jpg

jaki tam rezacz - ja tylko za lewarek robiłem :decayed:

Opublikowano

Przecież Miron to kolejny rezacz jest :kox: nie wiedzieliście :decayed:

cJE2S.jpg

jaki tam rezacz - ja tylko za lewarek robiłem :decayed:

ha taa no jak sie na zdjeciu zaparl to przepchal auto bokiem przez pol parkingu :))

Opublikowano

Mirek a ile krzyknąłeś za podwózkę do ślubu :naughty:

ja ostatnio znajomych za free wiozłem ale po tym ślubie sporo osób się mnie pyta czy ich za kasę nie zawiozę i tak się zastanawiam czy sobie nie dorobić co sobotę :gwizdanie:

jak byś się z Dorotą rozwodził to Was mogę do sądu zawieźć lub do ślubu z nową laską - fotki masz poniżej:

1d78ad34678225d3med.jpg

c1f4a595c2a0b768med.jpg

Opublikowano

ładnie :good:

a o rozwodzie będziesz pierwszy wiedział bo pewnie w tym samym dniu o Twoim poinformuje Cię Paula :decayed:

Ps. A ceny to chyba tak średnio 300-500 ( podjechanie po pana młodego, panią młodą, kościół, sala, zdjęcia, sala i wolne ) tak to chyba średnio wygląda :)

Opublikowano

ja ostatnio znajomych za free wiozłem ale po tym ślubie sporo osób się mnie pyta czy ich za kasę nie zawiozę i tak się zastanawiam czy sobie nie dorobić co sobotę :gwizdanie:

jak byś się z Dorotą rozwodził to Was mogę do sądu zawieźć lub do ślubu z nową laską - fotki masz poniżej:

1d78ad34678225d3med.jpg

c1f4a595c2a0b768med.jpg

b8 z zewnatrz piekna wewnatrz bardziej spier... juz nie mogli normlanie wrrr....

Opublikowano

ledy B8 na takich imprezach robią robote :)[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 12:52_________________________________________________

1d78ad34678225d3med.jpg

c1f4a595c2a0b768med.jpg

b8 z zewnatrz piekna wewnatrz bardziej spier... juz nie mogli normlanie wrrr....

nie przesadzaj - ładniutka jest :)

Opublikowano

ledy B8 na takich imprezach robią robote :)[br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 12:52_________________________________________________

1d78ad34678225d3med.jpg

c1f4a595c2a0b768med.jpg

nie przesadzaj - ładniutka jest :)

miron bez obrazy -- nie znasz sie :)) haha

z zewnatrz naprawde piekna ale w srodku ta deska to masakryczny badziew pod bmw robiony

Opublikowano

ledy B8 na takich imprezach robią robote :)[br]

no nawet ksiądz się pytał czy mu dziecko do ślubu zawiozę w lipcu :cool1:

Opublikowano

wyślę mu foty mojej fury to Ci odmówi zlecenie :polew:

Opublikowano

wyślę mu foty mojej fury to Ci odmówi zlecenie :polew:

na pager do księdza wyślij :polew:

Opublikowano

Ładne Audi miron78 :wink4:

Opublikowano

Ładne Audi miron78 :wink4:

dzięki :wink4:

:disgust: :disgust: już myślałem że po pół roku szukania udało mi się dorwać wyświetlacz do navi - w dodatku w fajnej cenie

http://www.allegro.pl/item1080780915_wyswietlacz_nawigacji_rns_e_audi_a3_a4_a6.html

ostatecznie okazuje się, że raczej nie bedzie mi pasować - że to jakiś nowszy model ( tam gdzie ja mam przycisk CD/TV w tej navi jest MEDIA ) i ponoć jakieś inne wtyczki i d*pa z kupienia ekranu :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Sam bym sobie kupił taką ładną nówkę, ale mam taki jak Ty, więc również nici z tego.

Opublikowano

a też jesteś w potrzebie i szukasz wyświetlacza ?

Opublikowano

Szczerze, to jeszcze parę minut temu o tym nie myślałem. Ale mój wyświetlacz ma trochę rys i jeśli spotkałbym jakiś nowy w dobrej cenie, to czemu nie.

Opublikowano
:(
Opublikowano

Ale pewien jesteś że ten LCD z allegro nie przypasi? Chcesz przecież wymienić sam panel. Jakie znaczenie mają przyciski?