Trezor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 miron Ty lepiej napisz ile lamp a6 zepsules zeby takie ledki fajne wyskrobac ) :gwizdanie:.....................jakieś...........................15kg :gwizdanie: Bo jedna waży 7.5kg. A tak poważnie, to da się zrobić bez większego psucia 1:1. hmm a robiles sam?? w swoim czy juz byly?? ) Dokładanie taka jak mówi Miron, kupiłem już autko ze zrobionymi lampami. A poprzedni właściciel zlecił tą robotę w jednej z wrocławskich firm car-audio. No całkiem nieźle im to wyszło.
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 hmm a robiles sam?? w swoim czy juz byly?? ) Przecież Miron to kolejny rezacz jest nie wiedzieliście jaki tam rezacz - ja tylko za lewarek robiłem
Brysio Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 hmm a robiles sam?? w swoim czy juz byly?? ) Przecież Miron to kolejny rezacz jest nie wiedzieliście jaki tam rezacz - ja tylko za lewarek robiłem ha taa no jak sie na zdjeciu zaparl to przepchal auto bokiem przez pol parkingu )
kuredu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Mirek a ile krzyknąłeś za podwózkę do ślubu ja ostatnio znajomych za free wiozłem ale po tym ślubie sporo osób się mnie pyta czy ich za kasę nie zawiozę i tak się zastanawiam czy sobie nie dorobić co sobotę :gwizdanie: jak byś się z Dorotą rozwodził to Was mogę do sądu zawieźć lub do ślubu z nową laską - fotki masz poniżej:
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 ładnie a o rozwodzie będziesz pierwszy wiedział bo pewnie w tym samym dniu o Twoim poinformuje Cię Paula Ps. A ceny to chyba tak średnio 300-500 ( podjechanie po pana młodego, panią młodą, kościół, sala, zdjęcia, sala i wolne ) tak to chyba średnio wygląda
Brysio Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Mirek a ile krzyknąłeś za podwózkę do ślubu ja ostatnio znajomych za free wiozłem ale po tym ślubie sporo osób się mnie pyta czy ich za kasę nie zawiozę i tak się zastanawiam czy sobie nie dorobić co sobotę :gwizdanie: jak byś się z Dorotą rozwodził to Was mogę do sądu zawieźć lub do ślubu z nową laską - fotki masz poniżej: b8 z zewnatrz piekna wewnatrz bardziej spier... juz nie mogli normlanie wrrr....
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 ledy B8 na takich imprezach robią robote [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 12:52_________________________________________________ Mirek a ile krzyknąłeś za podwózkę do ślubu ja ostatnio znajomych za free wiozłem ale po tym ślubie sporo osób się mnie pyta czy ich za kasę nie zawiozę i tak się zastanawiam czy sobie nie dorobić co sobotę :gwizdanie: jak byś się z Dorotą rozwodził to Was mogę do sądu zawieźć lub do ślubu z nową laską - fotki masz poniżej: b8 z zewnatrz piekna wewnatrz bardziej spier... juz nie mogli normlanie wrrr.... nie przesadzaj - ładniutka jest
Brysio Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ledy B8 na takich imprezach robią robote [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 12:52_________________________________________________ Mirek a ile krzyknąłeś za podwózkę do ślubu ja ostatnio znajomych za free wiozłem ale po tym ślubie sporo osób się mnie pyta czy ich za kasę nie zawiozę i tak się zastanawiam czy sobie nie dorobić co sobotę :gwizdanie: jak byś się z Dorotą rozwodził to Was mogę do sądu zawieźć lub do ślubu z nową laską - fotki masz poniżej: b8 z zewnatrz piekna wewnatrz bardziej spier... juz nie mogli normlanie wrrr.... nie przesadzaj - ładniutka jest miron bez obrazy -- nie znasz sie ) haha z zewnatrz naprawde piekna ale w srodku ta deska to masakryczny badziew pod bmw robiony
kuredu Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ledy B8 na takich imprezach robią robote [br] no nawet ksiądz się pytał czy mu dziecko do ślubu zawiozę w lipcu
miron78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 ledy B8 na takich imprezach robią robote [br] no nawet ksiądz się pytał czy mu dziecko do ślubu zawiozę w lipcu wyślę mu foty mojej fury to Ci odmówi zlecenie
Maniek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ledy B8 na takich imprezach robią robote [br] no nawet ksiądz się pytał czy mu dziecko do ślubu zawiozę w lipcu wyślę mu foty mojej fury to Ci odmówi zlecenie na pager do księdza wyślij
miron78 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ładne Audi miron78 dzięki :disgust: już myślałem że po pół roku szukania udało mi się dorwać wyświetlacz do navi - w dodatku w fajnej cenie http://www.allegro.pl/item1080780915_wyswietlacz_nawigacji_rns_e_audi_a3_a4_a6.html ostatecznie okazuje się, że raczej nie bedzie mi pasować - że to jakiś nowszy model ( tam gdzie ja mam przycisk CD/TV w tej navi jest MEDIA ) i ponoć jakieś inne wtyczki i d*pa z kupienia ekranu :wallbash:
Trezor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Sam bym sobie kupił taką ładną nówkę, ale mam taki jak Ty, więc również nici z tego.
miron78 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 a też jesteś w potrzebie i szukasz wyświetlacza ?
Trezor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Szczerze, to jeszcze parę minut temu o tym nie myślałem. Ale mój wyświetlacz ma trochę rys i jeśli spotkałbym jakiś nowy w dobrej cenie, to czemu nie.
malik Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Pelno tego na ebay: http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=rns-e+lcd&_sacat=See-All-Categories Fakt, cena prawie jak za całą Navi w Polsce
malik Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ale pewien jesteś że ten LCD z allegro nie przypasi? Chcesz przecież wymienić sam panel. Jakie znaczenie mają przyciski?
Rekomendowane odpowiedzi